Ekonomija

Klikovac: Degutantno politizovanje odluke o pomoći radnicima Montenegro Airlinesa

Andrija Klikovac

Član Glavnog odbora DPS-a Andrija Klikovac osvrnuo se na reakcije povodom odluke Glavnog grada o uplati 90.000 eura radnicima Montenegro Airlinesa MA koji već četiri mjeseca ne primaju platu.

On ističe da iznenađuje reakcija, jer, kako navodi, ćuti se na sva pitanja koja su od značaja za život, zdravlje i egzistenciju građana.

“Kako smo već naviknuti da vlast na državnom nivou i njihove političke partnere u liku opozicije na lokalnom nivou, ne karakteriše izražena briga za potrebe građana, nije nas iznenadila reakcija lokalnog opozicionog SNP-a. Valja vas podsjetiti da ste 360 porodica neposredno pred praznike nenajavljeno ostavili bez posla i primanja”, rekao je Klikovac.

Kako dodaje, davno je prošlo i onih nekoliko dana nakon kojih se očekivao odgovor na njihovu, sada već izuzetno tešku materijalnu situaciju.

“Ne sumnjamo da ćete ostvariti zloslutne najave o sličnoj sudbini još ko zna koliko građana. Krajnje je degutantno politizovati odluku o pomoći ljudima kojima je pomoć u toj mjeri potrebna. Kao što je degutantno sve čemu ovih dana svjedočimo. Makar mi, koji uspijevamo preživjeti zdravstvenu i ekonomsku katastrofu u koju nas uvodite” rekao je Klikovac.

Navodi i da “za ljude koji finansijama vladaju toliko uspješno, da su uspjeli da se zaduže prije nego što i kreiraju budžet za narednu godinu, mora vam se priznati da vas odlikuje prilična hrabrost, ali nažalost zasnovana na neznanju i bahatosti”.

“Zato, vaša reakcija na pomoć radnicima Montenegro Airlines-a, govori o vama bolje od bilo kog zaključka kojim bi završili ovo reagovanje”, zaključio je Klikovac.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kokot
Gost
Kokot

Ma nije nego

Bokelj
Gost
Bokelj

Nesto se ne mogu sjetiti da je neko razmisljao o stotinama porodica i uplatio pomoc kada je stecaj proglasen u brodogradilistu Bijela u 20:30 uvece, a radnici narednog jutra bili sprijeceni na kapiji da udju na posao…nazalost, tim porodicama ce tih 250e koliko toliko valjati, a ovi ‘duzebriznici’ pokupiti jeftine politicke poene…dotakli smo dno dna, iz ekonomskog ponora se zemlje… Više »

daka
Gost
daka

Niste ima li dobrog gradonacelnika

Send this to a friend