Ekonomija

Knežević: Kako je Brajović isplatio dug Atlas banci?

duskoknezevic.jpg

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović pokušava da skrene pažnju sa korupcionaške afere Koverta, kazao je odbjegli biznismen i predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević.

<<<Brajović o slučajevima Atlas i Koverta: Ne bih da se bavim poslovima drugih grana vlasti<<<

“Kao visokoj političkoj figuri sa likom moralnog predsjednika Skupštine Crne Gore, postaviću mu nekoliko pitanja. Znam da je ucijenjen od Đukanovića jer su Specijalni tužilac i policijski tim uzeli njegov dosije kartica i računa iz Atlas banke, kao i podatke o prodaji zemlje koja mu je, kako on reče, porodično nasljedstvo”, kazao je Knežević.

On pita Brajovića kako je zatvorio svoje obaveze prema Atlas banci, koje su nastale po osnovu višegodišnjih dugovanja na
karticama koje nije vraćao.

“Drugo, kako je Brajović godinama držao depozite Javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore u Atlas banci i koji je aranžman povodom toga imao?”, kazao je Knežević.

Pita i zašto je Brajović ušao u sukob sa svojim partijskim drugom, direktorom Aerodroma Danilo Orlandićem oko depozita u Atlas banci.

“Četvrto, neka Brajović objasni kako je njegova zemlja u Bjelopavlićima završila u rukama jednog od naših uhapšenih vozača, koji je ni kriv ni dužan držan u pritvoru, dok su pokušavali da ga lažno optuže da je učestvovao u pranju novca za DF. Preko njega i mojih drugih zaposlenih, htjeli su da mene kasnije lažno optuže da sam učestvovao u državnom udaru. Ja sam mom vozaču dao pare da ta zemlja završi na njegovo ime”, tvrdi Knežević.

Prema njegovim riječima, Brajović ima šansu da kaže javnosti šta se dešavalo iza kulisa svih važnih događaja u Crnoj Gori i “tako se donekle opravda za ono što je on radio”.

“Između ostalog i za aferu Ramada, kada je novcem državne Direkcije za željeznice plaćao stranački skup i za lažno svjedočenje na sudu, koje je uslijedilo poslije toga”, zaključio je Knežević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Halflinija
Gost
Halflinija

DK mnogo zna o establismentu jer je i on dio istog establismenta i nema razloga da mu se ne vjeruje, uz to dbrana establismenta je vrlo slaba i u prvi red odbrane su isturili neke slabe rezeervne igrace iz podmlatka !

1000 miliona de
Gost
1000 miliona de

Koga je ukrao knezevic ja neznam.

marius
Gost
marius

Kad se Dule oglasava, od opozicije ni glasa. Kad Dule uzme pauzu, opozicija “jurisa”. Zvek se cini !

SuperSte
Gost
SuperSte

Nasi komentari u bezveznim tekstovima mogu biti procitani ili ne. Ali kada novine objave ovakve zvucne naslove onda nasi komentari dobijaju na jacini jer gradjani su zainteresovani da li imaju sagovornika i partnera u odredjenim idejama. Citaju se komentari! Iako mislite da su ovo “normalne” objave koje moraju da spuste loptu. Cak i da nastavite da uklanjate komentare prosirit cete… Više »

Milan
Gost
Milan

Pominje na kraju teksta kaze Ramada dva racuna po 450 e a on nas ojadio 17 miliona i radnici na ulicu

Dragutin
Gost
Dragutin

Kolko su nas ojadili Đukanovići?
Smiješ li reć?
Smiješ li makar pomislit?

Ghegia
Gost
Ghegia

Ko je bre tebe ojadio? Jedino si ojadio sam sebe ako je iko! Ako imas iskakve sposobnosti stani pred ogledalo i pitaj se posteno ko te ojadio. Pusti “one druge koji te spoticu jer bi inace cudo napravio”. S takvim mozgom neces nidje stici. Milo je najsposobniji politicar na Balkanu. Da nas je nastavio voditi neko od tvojih idola tipa… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Trudim se da ti ne odgovorim. No si bogami ti sve sam o sebi reka ovom porukom.
Da te vidim, odgovorio bi ti.
Ovako, samo osjećam nagon za povraćanjem. Pih.

Ljuta
Gost
Ljuta

Duško nije funkcioner niti u vlasti dok brajović and co jeste

Mirko
Gost
Mirko

Knezevicu sto cemo mi koje si ojadio u tvoje fabrike?

Vera
Gost
Vera

Ojadio si ovaj narod, ojadio, i sad mi odje pokusavas da pricom bez pokrica da se neko na tebe smiluje. Ti si onda ocito bezobraztan kad radis to, jer odje smo mi osteceni, radnici, gradjani CG, za tb mi je lako, ti si tezak Bog samo zna koliko, a ja sto zbog tebe ispastam i vracam tvoje dugove tebe bas… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Sto cemo s kovertom?
To je bilo davno pa smo zaboravili, a??

Oliver
Gost
Oliver

Sta si se Brajovica uhvatio, odje nas ne interesuje Brajovic jer nije Brajovic uzimao preko nasih imena kredite kao sto si ti radio po Kolasinu! Tako da ne bjezi nego vrati pare sto si uzeo!

DiKej
Gost
DiKej

Ja nemam radnika s tim imenom. Da ti nijesi na ušno?

hashbrown
Gost
hashbrown

Zasto nas i Brajo ne bi interesovao?

Petra
Gost
Petra

Ima li koga da se nije dohvatio ovaj covjek i samo sto sad radi jeste vrtu pricu od jednog do drugog, ne bi li pokusao da kupi sebi vrijeme da ne odgovara za ucinjeno!

Ilija
Gost
Ilija

Ovo je bukvalno zadni vapaj posrnulog Knezevica, koji sad pokusava na sve nacine da pokusa da druge uvece u pricu u koju je sam upao, jer njemi niko nije rekoa ajde pokradaj CG i ovaj narod, nego je sam to radio pa sad misli da ce mu pomoci ovo sto radi!

Jasna
Gost
Jasna

Mislim da su sad ove price totalno nebitne sta prica ovaj covjek, pokazao se kao osoba koja laze ne patise samo za sebe i svoju korist, jer misli da ce se izvuci od tuzbi koja je protiv njega podignuta ovdje u CG.

Dragoje
Gost
Dragoje

Kako Ivan voli Crnu Goru.

marius
Gost
marius

Ovaj Knezević je izgleda ima para za sve i svakoga, liše za one radnike u Lipovo. Vala ne branim nikoga, ali mnogo jada od ovih tvojih o svemu i svačemu iznijetih optužbi.

Niko bitan
Gost
Niko bitan

Ovaj kad god spinuje, bez dokaza, ili neko u tužilaštvo, sa ili bez pritvora, ili zaćuti naprasno.

Nijedozvoljeno
Gost
Nijedozvoljeno

Neki u zatvor, neki se znoje mimo narod, neki demantuju i da su rodjeni…! Braća Grim se stide svojih bajki za malu djecu…! A ovi prijatelji sa fotografije mi nikad nijesu ni bili prijatelji, posebno ovaj do mene!

Joo
Gost
Joo

open……..bla bla bla bla bla bla bla…….a ni jednog jading DOKAZA…..

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Strepe mnogi, ne znaju ko je na redu!

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Ne odgovaraj njemu ni u kom slučaju. To mu je bolna tačka, dok ne nauči Crnogorski.

Send this to a friend