Ekonomija

Knežević: Kasno Marko(vić) na Kosovo (Meljine) stiže

Duško Knežević

Povodom današnje izjave premijera Duška Markovića u vezi bolnice Meljine nakon sastanka sa predstavnicima sindikata, predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević navodi da je lijepo čuti da premijer saopštava da svako rješenje za bolnicu Meljine mora biti apsolutno pravno utemeljeno.

<<<Marković: Bolnici Meljine želimo da vratimo stari sjaj<<<

“Nudili smo prije godinu model za rješavanje statusa bolnice, nudili poravnanje i uložili i strpljenje i dobru volju da se dogovorimo oko održivog rješenja koje će bolnicu i njene zaposlene sačuvati. Umjesto rješenja suočili smo se sa nezakonitim uvođenjem stečaja i pravnim nasiljem koje je sproveo Blažo Jovanić, poslušnik familije Đukanović koga su postavili za predsjednika Privrednog suda. Ignorisao je stavove Apelacionog suda i pošto poto htio da se, na štetu bolnice Meljine, zaposlenih i građana Herceg Novog, obračuna sa Duškom Kneževićem. Kao što znate, to je uradio sa svojim stečajnim upravnikom Sašom Zejakom i tadašnjom direktoricom Oliverovom Mihajlović Elez, stvarajući kriminalnu grupu, zbog čega smo protiv njih podnijeli krivične prijave”, kazao je Knežević.

Atlas grupa je, ističe on, i dalje posvećena pronalaženju rješenja, samo što je sada situacija komplikovanija.

“Sva aktiva Atlas Grupe u Crnoj Gori nalazi se kao zaloga u jednom investicionom fondu koji finansira moje aktivnosti, advokatske timove, borbu protiv diktatorsko-kriminalnog režima i Vašingtonsku arbitražu pred kojom tražimo preko 500 miliona eura odštete zbog progona Atlas Grupe i štete koja joj je nanijeta. Mislim da sa njima dogovor neće biti tako lak i jednostavan, kao što je mogao da bude prošle godine”, ističe Marković.

Osim toga, dodaje on, za sve opcije bih ipak morao da se konsultuje sa mojim partnerom u privatizaciji Meljina Milom Đukanovićem i njegovim izvršnim direktorom Budimirom Šegrtom.

“Zbog svega toga se plašim da kasno Marko(vić) na Kosovo (Meljine) stiže. Svakako se nadam da Marković neće, kao Blažo Jovanić, posezati za pravnim nasiljem i kriminalnim potezima oduzimanja imovine Atlas Grupe bez osnova, kao što je urađeno sa Atlas bankom i IBM bankom”, poručio je Knežević.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dejan
Gost
Dejan

Knezevicu vise si dosadio i sam sebi. Ispao si Obican manipulator koji je izdao skolskog druga.

Ljuta
Gost
Ljuta

Mislio sam da si pametniji….Meljina su već prodate ali ti iako znaš ne smijes ništa reći. Najbolje je da se ti čekaš….ti si prošlost Istini za volju reci nam za koliko hiljada eura si dobio Meljina? Ne bi milo isao protiv tebe da si čist….jeste se malo prevario misleći da si ko marović ali ne kao mugosa koji osta u… Više »

18+
Gost
18+

Evo ga sad oce da pridobije prosrpsko biracko tijelo.

crtani film
Gost
crtani film

Vo borba, vo torba, vo čorba…makedonski narode….vo našata rodna sloboda…tralalalalala!

Stijena
Gost
Stijena

Prekini agoniju. Predaj se. Zatvor je tvoja kuća.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Predao bi se da cg ima zatvor.spuz je rezimska institucija.

Gomila
Gost
Gomila

Kad se brani nesto silom oduzeto potrebno je mnogo boraca.Ako bude Kosovo moralo da se brani a da ne bi bilo kasno i da se nebi izgubilo i zatvorenici idu u boj.

Tringo novi TGD
Gost
Tringo novi TGD

A prije nego li počneš učiti svirati klavir u ZIKS, vrni pokredena novčana sredstva i razotkrij mrežu svojih pomoćnika u CG…
… nije valjda i Zemunac?!

Send this to a friend