Ekonomija

Kneževićeva biznis hobotnica

Duško Knežević

Duško Knežević ima jednu od najkomplikovanijih mreža u regionu i šire. Karakteristika većine njegovih brojnih kompanija jeste da imaju jednog ili nijednog zaposlenog, da su u minusu, da je većina na istoj adresi u Ulici Stanka Dragojevića i da većina duguje porez, piše Pobjeda.

Duška Kneževića, i sa takvim poslovanjem, mediji su proglašavali za najbogatijeg Crnogorca. Tokom tri decenije poslovanja bio je blizak najužem državnom vrhu Crne Gore, hvalio se prijateljstvima sa Đukanovićem, ali je istovremeno ostavio razgranatu mrežu poznanstava i poslovnih interesa sa oponentima vlasti.

Početak Kneževićevog biznisa vezan je za poslove u Srbiji, gdje je, nakon završenog fakulteta počeo da radi u beogradskoj kompaniji Jupex u kojoj je, prema navodima nedjeljnika Monitor iz septembra 2010. godine, u devedesetim godinama odigrao “ulogu knjigovođe of šor pranja novca”.

Sam Knežević je isticao da je prve veće novce stekao uvozom obuće i odjeće iz Italije. No, kompanija Jupex, čiji je osnivač bila država Srbija i njene službe, nije se samo bavila uvozom tekstila već i nekih drugih bezbjednosno mnogo interesantnijih artikala od, kako se to kaže, “strateškog značaja”. Registracija preduzeća za “nespecijalizovanu trgovinu na veliko” otvara široki spektar mogućnosti. I opcija za ekstraprofit države i njenih službi, ali još više specijalnih menadžera koji su obavljali te “apsolutno legalne” poslove.

Toliko legalne da je Kneževića pominjao čak i hrvatski Nacional govoreći o njemu kao “čovjeku za specijalne zadatke”. Hrvatski nedjeljnik navodi, istina bez potkrepljujućih dokaza, da je Knežević “pod pokroviteljstvom srpskog DB-a oformio Atlas banku, a njene poslovnice ima u Engleskoj i na Kipru”.

U fokus srpske javnosti Knežević je došao tokom afere “stečajna mafija” kada su na vidjelo isplivale brojne mahinacije sa privatizacijom propalih društvenih kompanija. U doba kada se u Crnoj Gori zahuktavala referendumska kampanja, srpski biznismen crnogorskog porijekla morao je da odgovara na neka u zatvoru njegovog poslovnog prijatelja Mirka Brašnjovića.

Možda zvuči čudno, ali ponosan sam na to i nikad nijesam osuđivan kazao je u jednom intervjuu Knežević, komentarišući “neugodnost da je 2006. odgovarao na pitanja u vezi stečajne mafije u Srbiji”.

Iako se ubrzano pogoršavala klima za poslovanje u Srbiji, Knežević je imao mogućnost izbora jer je, kao vješt poslovni čovjek, od samog početka imao niz rezervnih poslovnih projekata, koji će poslije izrasti u glavne poslove i biti oslonac poslovne imperije u Crnoj Gori, Velikoj Britaniji, na Kipru…

Tako je još 1987. osnovao na Kipru svoju prvu firmu Atlas kapital holding, a tri godine kasnije, Atlas grupu iz koje je potekla brojna porodica Atlas firmi.

U biznis karijeri Duška Kneževića već pominjana kompanija Jupex biće ključni oslonac za stvaranje poslovne imperije. Iako je kompanija ugašena 2003. godine, u analizi privrednih registara se nalazi trag: srpski Jupex je 2002. godine osnivač kompanije Jupex -Mont u Crnoj Gori.

Knežević se sve više okreće razvijanju poslovne mreže u Crnoj Gori, ali se ne ističe kao vlasnik. Iz sjenke radi brojne preregistracije i kompanija i ovlašćenih lica: Jupex Mont postaje 2004. godine ExpoMont, a izvršni direktor firme postaje Brankica Bašović, osoba od Kneževićevog povjerenja, koja se danas nalazi u pritvoru, jer je osumnjičena u istrazi koju vodi Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal.

Tek septembra 2005. godine Expo-Mont se preimenuje u kompaniju Atlas grupa d.o.o, a istog mjeseca famozni Jupex se briše iz registra osnivača, a na njegovo mjesto se upisuje Atlas sistem d.o.o. iz Beograda, da bi se konačno, avgusta 2006. godine, kao osnivač pojavio Duško Knežević. Tada je bilo jasno da je Knežević prethodno preuzeo kompaniju Expo-Mont koju je osnovao njegov drugi partner Vladimir Bjelanović, vlasnik britanske firme Hemagro. Jupex Mont je Kneževićev prijatelj i poslovni partner Bjelanović ugasio i izbrisao iz registra 2008. godine.

To, međutim, ne znači da je saradnja Hemagra i Kneževića prekinuta. Naprotiv: Hemagro je vlasnik udjela u Kneževićevoj Atlas banci. Osim toga, Bjelanovićeva of šor firma sa Tortole i Kneževićeva Fiesta sa Mauricijusa zajedno su preuzele četiri i po miliona eura od Crnogorskog Telekoma, pod još neutvrđenim okolnostima. Legalnost tog posla sada ispituje upravo Specijalno tužilaštvo kojim rukovodi Milivoje Katnić.

Zamršeni su, takođe, poslovni kontakti i veze između raznih “atlasa”.

Tako, na primjer, Atlas grupa koja zapošljava jednu osobu direktora Filipa Radojevića ima prihode od 29.000 i kapital od milion eura. Ta firma je osnovala Atlas mont fond koji uopšte ne posluje (!), ali i Atlas medija grupu, Atlas invest, Atlas kapital partners, Atlas banku, IBM, fabriku vode Lipovo, Univerzitet Mediteran, Atlas estate Bar, Attik, Mogren hil, RTV Atlas, Atlas medija grupu.

Jadranski sajam i Montenegro ekspres, koje je Knežević kupio od države uz blagonaklonost države za tri miliona eura iako je na računu Sajma bilo oko 2,5 miliona eura i oko 21.000 kvadrata u imovini osnovali su Expo invest Budvu, Expo Budvu i Montenegro boat shoe.

Nije to sve. Atlas banka i Atlas hotels grupa su osnovale Rekreaturs Budva. Atlas Capital Holding sa Kipra je osnovao Meljine ltd kompleks na Kipru koji je osnovao Atlas Cap u Podgorici, a ta firma je osnovala Meljine kompleks d.o.o. Herceg Novi, koja je kupila bolnicu Meljine i 2017. godine je preuzela.

Od te godine Meljine kompleks, koje su imale jednog zaposlenog direktora, dobijaju 169 radnika, prihod od 2,3 miliona, rashod 4,8 miliona i kapital od 38,5 miliona eura. Među Kneževićevim preduzećima koja imaju više od jednog zaposlenog spadaju Univerzitet Mediteran sa 101 radnikom, prihodom od 2,2 miliona i kapitalom od minus 3,6 miliona eura. U toj grupi je i Jadranski sajam sa 13 zaposlenih, kapitalom od 19 miliona i prihodom 704 hiljade eura, te Atlas i IBM banka u stečaju.

Osim prve kompanije Atlas Capital Holdinga na Kipru su osnovane Atlas House, Atlas Trade, Signo B 26 B, Atlas Capital Financial, Atlas Grup, Atlas Investment, Atlas Capital. U njima je zaposlen samo Knežević kao direktor, a u tri od njih je i direktor i sekretar.

Sve vrijeme na čelu Atlas grupe, koja je krovna Kneževićeva firma i iz koje je proisteklo 28 firmi, mijenjaju i smjenjuju samo osam osoba Brankica Bašović, Tomica Knežević, Mirko Perović, Žarko Perović, Filip Radojević, Đorđe Đurđić, Ratko Rakić i Kneževićeva svastika Svetlana Mijatović sa kojom sarađuje još iz perioda Jupex Mixa.

Knežević je preko poslovnog partnera Vladimira Bjelanovića, koji ima udio u Atlas banci, aktivan i u Srbiji u kojoj posluje preko Atlas grupe Beograd, Ekspres Gradine, Centro travela, Centar faktora i Bezistan centra.

Bjelanović posluje u Velikoj Britaniji i na Kipru. Krovna kompanija Hemagro je 1999. napravila fuziju sa istoimenom firmom iz Kadifa i poslovala uspješno do 2000. kada je prijavila 124.641 funtu prihoda i 24.737 poreza i profit od 99,9 hiljada funti, te promet od 10 miliona.

Kako je teško plaćati toliki porez, već godinu kasnije su prijavili minus od 40 hiljada funti i “uspavali” kompaniju. Od tada pa do danas, prijavljuju samo osnivački ulog od 10.000 funti.

U međuvremenu, Bjelanović je ugasio Inex produkt i Genex trejd u Britaniji, a aktivne su mu još Health Care Consulting i Trendmoor. Na Kipru su mu aktivne firme Global Power Holding, WB Cypres i Hemagro East LTD.

Na toliki broj registrovanih kompanija Bjelanović zapošljava samo četiri osobe sebe, svoju djecu Predraga i Jelenu i saradnika Azmata Alija.

Biće zanimljivo pratiti da li specijalni istražni tim zaista do kraja može sklopiti mozaik biznis hobotnice Duška Kneževića i povezanih lica.

Pitanje za Ivanovića i Šćekića: Čije su ove vaše kartice?

<<<Kako je napravljen VIP spisak klijenata: Kneževiću preko kartice iskeširano 11 miliona eura<<<

Prvi ljudi medijskog koncerna Vijesti Željko Ivanović i Slavoljub Šćekić demantovali su juče na svom portalu da su imali VIP kartice Atlas banke i reagovali su uratkom pod naslovom “Ivanović i Šćekić: Lažite, nećemo stati”.

Iako demanti nijesu proslijedili Pobjedi, mi u skladu sa novinarskim kodeksom i dobrom praksom prenosimo hajlajtove tog reagovanja.

Dozvolite da prije tog štiva čitaocima dostavimo podatke za svoje tvrdnje. Željko Ivanović je imao Atlas VIP karticu pod brojem 505000000013427.. a Slavoljub Šćekić pod brojem 5050000000000031.. Posljednje dvije brojke u bankarskim partijama Ivanovića i Šćekića su zatamnjene, poštujući zakonske odredbe o zaštiti ličnih podataka.

Inače, obojica su, Ivanović i Šćekić, imali dug na VIP karticama, koji su kasnije podmirili. Ove VIP povlastice su, kako je Pobjeda napisala u prethodnom tekstu, ukinute nakon intervencije CBCG poslije 2014. godine. Nećemo objaviti iznos duga, poštujemo zakon i redovno plaćamo porez.

Na naš navod da su bili među 100 VIP klijenata kolege Ivanović i Šćekić su, između ostalog, napisali: “Statisova mašina za pranje lika i djela velikog Vođe, nakon nokdauna izazvanog dokumentima i video snimcima insajdera Duška Kneževića, prije četiri dana je krenula u već poznatu misiju fabrikovanja laži i falsifikata na račun osnivača Vijesti. Beba se vratio. Nakon 952 priloga na Pinku i stotina u Pobjedi, Informeru i malom Informeru, sada kreću nanovo.

Počevši od ovoga jutros što je podmetnula Statisova Pobjeda, da kartice Atlas banke koriste i Željko Ivanović i Slavoljub Šćekić. Čak i kada bi to bilo istina, a nije, štaje kriminalno u tome da neko ima karticu

Atlas banke. Nije problem ni to što je predsjednik države imao karticu Atlas banke, ali jeste što godinama nije plaćao svoje račune i što mu je na kraju nepokriveni dug od gotovo 17 hiljada eura izbrisao vlasnik banke.

Željku Ivanoviću i Slavoljubu Šćekiću nikada niko,a kamoli strateški Đukanovićevi prijatelji i investitori nijesu pokrivali lične račune i kartice,

davali garancije po bijelom svijetu, organizovali žurke po Dubaiju i Zeti. Vijesti i Monitor su rijetke institucije koje već tri decenije nastoje da brane Crnu Goru od kriminalne pošasti i hobotnica to zna. Zato je uložila milione, podigla sve svoje vojnike iz propagande i institucija kako bi nas srušili. Nijesu nas zaustavili ni fizički napadi, pucanja, uništavanja naših prostorija, bombe, reket institucija, kazne sudova, pa neće ni najnoviji talas verbalnog nasilja predsjednika DPS, njegovog spin doktora i plaćanih operativaca. Lažite, nećemo stati”

Odgovor novinara Pobjede: Ma neka! I jedno, dodatno, pitanje: A čije su, drage kolege, ove vaše kartice?

Brojevi su:

5050000000127..

5050000000031..

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DuskoStaToRadis
Gost
DuskoStaToRadis

Presmijesno je koliko su se ovi iz DPSa zakoprcali oko Duska. Da nisu krivi ne bi.

Matrax
Gost
Matrax

Kad je već takvo sistemsko i bankarsko okruženje, imao bih molbu za Dula: Da mi posudi 20.000 Eura, pa ako mu ih ne vratim, ne mora mi nikad u životu ni “Zdravo” kazati!

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

vrana vrani oci ne vadi. ja mislim da je ovo sve farsa i i neka igra da se opere nekih 100tinak miliona iz budzeta koje fale.. i jos ce stotinu posle kad ustanove toboz da nije bilo krivice atlas banke i platit ce isto kao kalicima, saricima, kipsu(40mil) itd itd.. podijelili mugi i risto po pola.. sva imovina kipsa sa… Više »

Todor
Gost
Todor

Zapali cigar Danjo, nijesi odavno!

Kartice
Gost
Kartice

Ovo su tajni podaci…. Kreditne kartice. Kad su znali za ove kartice znali su i za Milovu.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

No money no problems, mo money mo problems Notorious B.I.G. 😉

Jovovic Lj
Gost
Jovovic Lj

Najveca muka sad je VIVASA kako od Duska Knezevica napravit velje Srbina ahaaaaa e tugo od naroda.Nikad jednoga centa na svu srecu Srbima da nije no sad plivajte u njegovim suverenim go..ma

Pgcg
Gost
Pgcg

neka servu, doći će se i do toga ko je iz sistema CG prepisao imovinu Crne Gore, manastire i crkve, na strano pravno lice, tj. na SPC koja je uredno registrovana u MUP-u Srbije kao i ostale vjerske zajednice u Srbiji

Bozo Bjelica
Gost
Bozo Bjelica

Ahaaaa Pgcg ahaaaaa koje godine znasli ? Vazan nam je taj dokument jer nemamo bas nista o CPC.Nedje se spominje Zetcka eparhija al to kazu bi prva Srbska drzava s Raskom tako pise u Beckom arhivu,dobro bi bilo kad nas nebi lazao e viva CPC i Miras Mikeli

Pgcg
Gost
Pgcg

ovo što si napisao je tačno taman kao gramatika u istome

Bazinga
Gost
Bazinga

Kolektivna amnezija, Milo ne zna za dug, a Ivanović čak ni ne zna da je imao VIP karticu? Pa koliki su im ti novčanici, i koliki su im ti prihodi, pa se tu ništa kao ne zna? Ja lično znam za svaki svoj cent, i za svaku karticu u svom novčaniku, i čak za svaku karticu koja je bila nekad… Više »

Himnošpijač
Gost
Himnošpijač

Sve su to lopovi. Njihova vjera i ideologija je NOVAC!

Igor
Gost
Igor

Losa finansijska situacija u zemlji i nemogućnost dobijanja novih kredita da bi se isplatile penzije i plate u državnom sektoru ruše vladu Mila Djukanovica! Ne znoji se on zbog Duska već sto vise nema novca u kasi države CG a velike sile ne daju nove kredite ! Zato ide po svijetu i hoće posto zasto da proda Luku Bar da… Više »

Igor
Gost
Igor

Iza Knezevica stoji masonerija koja drži bankarski sektor u čitavom svijetu, pogotovo je jako britansko krilo čiji je Knežević član. Putin je takodje mason otuda i njihovo podržavanje!
Zato je Djukanovic u problemu jer mnogo jaki ljudi stoje iza Knezevica !

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

…ajde igore ne dipr casti ti, da jaki ljudi stoje iza knezevica ne bi se ponasa ka ostavljena nevjesta i kukavicki i nevjesto photoshopova slike po internetu!

Igor
Gost
Igor

Živ bio pa vidio!
Milo jeste stvorio moć u CG i sve kontrolise ali u svom bazenu kakva je CG, medjutim u moru tj svijetu nema nikakvu moć, veća riba jede manju
Finansijski je iscrpljen, nema vise šverca a ni kredita od inostranih banki i narod ce ga smijeniti zbog gladi

Peka
Gost
Peka

Izgleda da se Milu bliži kraj…iz Kneževia stoji mnogo jaka ekipa sa zapada, a ni Putin ga sada ne može mrzjeti iako do ove afere moguće jest. Vrijeme je da konačno donesemo nezavisnost Crnoj Gori, od mafijaških porodica Djukanović, Mićunović i još par -ić.

Kud kojimilimoj
Gost
Kud kojimilimoj

OSTADE OVCAMA DA IM D.K….MDJ…A.DJ…D.B….P.M…NA CELU SA KANTOM PANTOM I OSTALIMA DAJU MALO ZITA I DA SE POBIJEMO….
SAMO TO CEKAJU I VIJA LONDON …DUBAJI…KIPAR…MALTA A MI OSTADOSMO U MONAKO

Gospodin bogat
Gost
Gospodin bogat

Daj ne zajebavajte DK je zlato za one o kojima on priča

Filip
Gost
Filip

zasto se novinar ne potpise?

Brdjanin
Gost
Brdjanin

@ Filipe djese smije potpisat i Knezevic da je u pravnu Crnu Goru pa ovo reka smakli biga ko list s grane ti Filipe imas mozak ko piplica

Filip
Gost
Filip

Iskuliraj prijatelju, ne vidim poentu novinarkog teksta bezimenog novinara.

Jovovic Lj
Gost
Jovovic Lj

Mene nije bitno ime novinara,dabogda se ni jedan nikad ne potpisa,bitno je da pisu istinu.

NBAANB
Gost
NBAANB

Moja firma!

Forza Fiume
Gost
Forza Fiume

Dusko Knezevic je pokazao kako se ponasa nemoralan biznismen i pokazao je kako se ponasa nemoralan covjek. Da se razumijemo svi znamo da su politika i visoki biznis povezani na sve moguce nacine. Naravno da ljudi koji su u velikom biznisu zele biti uz politicare i pokusavaju na taj nacin da ostvare odredjene benefite i to je normalno svuda u… Više »

Janko
Gost
Janko

Svi smo znali ovo ako ne prije 30 godina onda sigurno od prije 25 ali.vecina nije smela javno.da kaze ali u uzim.krugovima smo.pricali da Gos.Dukanovic uzima i kapom i sakom za sebe i za rodbinu .kumove i drugove. Zato sigurno Gos.Knezevic ne laze.

Vidak
Gost
Vidak

Što ste sad postali veliki istraživački novinari pa pišete o DK?
Bolje pišite o Brkoviću, Baroviću itd, da opet ne zakasnite.

Tabula raza
Gost
Tabula raza

Zbilja, kažu da će Pobjeda da objavi CV prvo Acov, pa Brkovića pa Barovića, pa… Sve su to impozantne biografije!

Bozo Bjelica
Gost
Bozo Bjelica

Ahhhhaaaaaaaa evo ga sad Srbijancima pripisujete,najveceg zagovaraca za Sunovratnu ne (suverenu) Crnu Goru i donatora CPC,da vam nije bilo 2006 Duska bila bi vam slomljena suverena Njuska…Ovo je pored svega dokaz da ste dno ljudsko a Srbima u CG ne treba…

veca
Gost
veca

I niko od nas u Atlas tv nije smio da mu se suprostavi ,odnosio se prema nama kao prema robovima,i mada smo par puta htjeli da ga tužimo odustali smo jer smo ga se plašili.e konačno je dolijao

edo zabjelski
Gost
edo zabjelski

Vijesti se tobožee sve busaju u prsa kako su nezavisni e to mi se najviše sviđa kod njih ,a baš ima se vjeruje ali čini se da su u želji da vladaju potpuno se pogubili zajedno sa idolom Duškom K.

edo zabjelski
Gost
edo zabjelski

Meni je ovaj lobi iz Vijesti zanimljiv,znači oni mu obećavali da će mu pomoć da postane predsjednik a on im dava tuđe opljačkane pare i tako sve u krug ,e kakav je to spoj licimerja i laži

Jako
Gost
Jako

Kako se koljete prva i druga famelja….Neka izdrzite do kraja….

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Anb mediji u ofanzivi

mjau
Gost
mjau

Da li je moguće da je sve ove godine Duško iz Zete po cijelome svijetu harao ,varao ,lagao ,smiještao sve u nadi da će mu se posrećit da ga izaberu za predjednika Crne Gore

Ognjen
Gost
Ognjen

Sve je to radio zajedno sa kumom presjednikom crne gore

mjau
Gost
mjau

I zna li se kad će zvat Dula u Parove još ga tamo n ije bilo,a neka ljusne koji euro i tamo dako ga u Parove proglase predsjednikom,da mu se konačno ispuni najveća želja

urmileta
Gost
urmileta

Uze li Migo one pare ili je meni slika nešto …..

Migo polaznik
Gost
Migo polaznik

Ne, ono je bila kartica!

Imela
Gost
Imela

Ima li dje da nije bio i sta da nije opljackao i unistio?

Dajla
Gost
Dajla

Nije imao za leba mrčio se. E, njemu je krivi dio vazda bio.

mjesečina
Gost
mjesečina

zanimljivo kako je on ka pravi “bizmismen”malo rga na opoziciju malo na vlast ,pa đe upali,para nije žalio nije plaća iz svojega đepa no od ovih mučenika što ih je opelješio

mjesečina
Gost
mjesečina

ovaj bi i bistru vodu zamutio e pa ljudi što je ovo,ko bi rekao da je toliko manipulator ovaj Knežević,to o čojstvu se zna ali o ovakvim rabotama njegovim e stvarno mnogo jada

herkul sa dva h
Gost
herkul sa dva h

I molim Kneža da pogleda sebe malo u ogledalo ne u kameru i da se malo ispriča sam sa sobom,možda će mu bit lakše kad prizna sebi konačno kakav je folirant i prevarant,a možemo mu platit vala i jednog psihologa

herkul sa dva h
Gost
herkul sa dva h

volim ovu sapunicu sa glavnim likom Knežom u glavnoj ulozi,ali mi fali ono kad je bio sa Pamelom,javno ga molim da nas počasti sa takvim snimcima

peko zeko
Gost
peko zeko

ima li đe Dule Dudule nije puštio pipke i što je najgore ima li koga sa kim je poslovao da ga nije dobro izradio

peko zeko
Gost
peko zeko

razmišljam da pozovem nekoga reditelja iz Amerike da scenira film o Dulu zvanom “neuhvatljivi prevarant”no se bojim da će se oglasit Dule i rećii da je i njemu dava pare

zetski
Gost
zetski

Ove njegove rabote sa poslovima širom zemaljske kugle častimi ni u filmovima ne mogu iscenirat,kakav opasan liki to moj komšo iz Zete Knežević au

zetski
Gost
zetski

evo mi ga opet Knežević lik sa sto lica,,aaa kakav je ovo profesionalni glumac ,no neka to no što je prevarant i da ne rečem još nešto…

Bole
Gost
Bole

Aaajmo sad, za sve sto se dokaze da odgovara… ali da odgovaraju i svi oni cija je duznost bila da provjere ovako velike kompanije. Dakle, u zatvor sa njim ako se dokaze da je kriminalac, a onda u zatvor i sa svima koji su dozvolili da se time bavi toliko dugo. Nemoguce je da se neko decenijama bavi kriminalom na… Više »

seka
Gost
seka

I posle treba da vjerujemo “nezavisnim” Vijestima, koji iznose samo informacije protiv vlasti, a oni sami treba prvo svojim dvoristem da se zabave, pa tek onda da gledaju u tudje.

Smijurija
Gost
Smijurija

“Lopov je i ko krade i ko vreću drži!” Očigledno da Milo, Duško i družina imaju problem sa shvatanjem ove narodne!

Luka
Gost
Luka

I sad je knele heroj je li ? Veliki spasitelj po vijestima ,pi placenici

Peka
Gost
Peka

Hahahah kolko su potrosili ovi novinari ,ocu ja ds iznajmim vijesti da ocrnim jednoga momka pa da znam kolko da ih castim

Mila K
Gost
Mila K

Ako su podmirili dugove, sve ovo pisanije pada u vodu, mada prikaz mreže kompanija je urađen netipično kvalitetno za neuspješni ckl

Nego zašto se ovdje ne pominje pravnica, koja jeste otišla kad je bilo jasno da njena ”krilatica”, nacrt garancije se nije uspjela dokazati na sudu. A sad ta ista pravnica prati ključne Fidic ugovore.

Stecaj
Gost
Stecaj

Vrati mi plate dusko !!!!!!

Atletičar
Gost
Atletičar

Eo trčim!

Svire
Gost
Svire

Sta je ovo ,20 firmi sa po jednim zaposlenim i vijesti u dzepu,i onda neko kaze da je rijec ovog covjeka kredibilna

brkoo
Gost
brkoo

Sve ovo što je on radio neko je odobravao.
Zna se tačno i ko i zašto sada naknadna pamet ,šta su te iste institucije radile do sada?
Po mom mišljenju bili su saučesnici u svim nečasnim radnjama DK.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Sad ispliva “hobotnica” a dok je radio s Kraljem zajedno bio je ugledni biznismen. Ista matrica kao kod SPC kad im prebjegne koji pop u CPC, tek onda se izvlači prljavi veš. 🙂

đurica
Gost
đurica

kakva blamaža a vi ih štitite.

Meho
Gost
Meho

Pa niko ne spori da se i on bavio kriminalim radnjama, ali dobro znamo da je to mogaoda radi 30 godina bez problema samo pod jednim uslovom … da je saradjivao sa vrhom vlasti. On pada ali nece da padne sam. Ali ovo je Crna Gora, ovde clan vladajuce stranke prima mito na dokumentovano ali ljudi i dalje vjeruju da… Više »

Leopold
Gost
Leopold

Crnogorci se ne kunu ” Majke mi”, nego “Ostroga mi”, oprosti mi Sv. Vasilije.

Tunjel Budoš
Gost
Tunjel Budoš

Nije nego, krsta mi, manje je grešno!

Anka
Gost
Anka

Dusko se sve predstavlja kao posten biznismen, a on ovamo obrnuo milione tako sto je prao novac, tako smo svi kao on mogli, pootvarati firme prati novac, drzati radi reda jednog zaposlenog i onda pricati kako niko posteniji nije od mene..jer ovo sto citam je cisti privredni kriminal, za koji mora odgovarati!

piko
Gost
piko

Anka,ne mozemo mi jer to mu je ovaj sistem i njegovi prijatelji omogucili a on njima kovertu svako malo oko izbora…pomnozi sve biznismene sa kovertama pa pomnozi sa 50e koliko je glas i njima super i Da Živimo Bolje a godine inace pocinju januarom

SASA
Gost
SASA

Rekose li juce Ivanovic i Scekic da nemaju kartice Atlas banke? Bas me zanima kako ce sad ovo demantovati.

xyz
Gost
xyz

Isto ka Milo! Advokate i tužbu!

Zajdi
Gost
Zajdi

Dusko je izgleda samo stancovao ove firme, stavi da mu neko kao fol radi tu a preko njih je prao novac, pa i realno nikako drugacije nije ni mogao da stekne kapital, plus nije mogao tek tako on banku da otvori jer za banku pocetni kapitaj mora biti 5 miliona ja mislim, a ovaj je te milione obrnu lako preko… Više »

neven
Gost
neven

Zalosno je koliko neki novinari ucestvuju u ovoj igri koju je Knezevic zapoceo sa ciljem da pobjegne pravdi. Da je u nasoj zemlji malo vise istrazivacko novinarstvo zastupljeno ovo se ne bi desavalo.

Bojan
Gost
Bojan

Kako prikrivaju sad Ivanovica i Scekica za vip kartice, a onaj dan bez ikakvog zatamljivanja Milovu objavljuje!! Ovim je sve receno, sad Dusko igra uz dlaku ovima iz Vijesti jer ovi se znakju za pare napisat ce da je dan noc i noc dan ako treba!

lo russo
Gost
lo russo

Pa ovam knezevicu ne bi usle u trag ni stazi nu kgb ni cia a ni sekuritate zajedno…nema koga nije zavrnuo a ni pokrao…jedino sto jos moze da objavi je da je sam sebi majka.

Mila
Gost
Mila

Kakvim se sve obmanama sluzio Knezevic tokom svog poslovanja. Takav covjek jedino sto zasluzuje jeste da bude izveden pred pravosudnim organima CG, pa tamo da kaze sve sto ima i da za sve prilozi dokumentaciju koju toliko spominje da posjeduje.

Izi
Gost
Izi

Ja imam osjecaj da ce tek da se pise o Knezevicevim malverzacijama i njegovim radnjama bez pokrica, i svaka cast za ovaj tekst, e ovo je istazivacko novinarstvo !

...
Gost
...

Ovo su izvještaji sa jednog mjesta, istraživačkog…

Luka
Gost
Luka

Knezevic je od malih nogu sto se kaze odmah sa pranjem novca poceo, e a ovamo mi prica kako je na posten nacin stekao sve pare i kako ih je u inostranstvu zaradio, pa sad mi je jasno i kako!

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Bravo CDM. Samo ih razodkrivajte. Ovih dana primjetio sam da su se toliko angazovali da brane neodbranjivo. Timovi iz Vesti i Dulevih supomagaca kuckaju po portalima na svaku vijest o njemu i Vestima reaguju kao krvozedni psi. Dok CDM pusta negativne komentare o Milu na Vestima brisu skoro sve cak i blokiraju nepozeljne komentatore. Zato sam prestao odavno i da… Više »

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

u pravu si za vijesti…mene su banovali jer sam reka da sve sto dk iznosi je REKLA KAZALA i obicno olajavanje…zato vise ne idem na taj portal a ovih dana sve sam blizi zakljucku da je ivanovic sa onom novinarkom osmislio njeno samoranjavanje da bi sto vecu frku digli..na sve su spremni…PIH!

Kralj Auspuh
Gost
Kralj Auspuh

Razodkrivajte supomagace Vesti i njihove razbojnicke sajtove.

Eee
Gost
Eee

E propapo se ti i Zeljko Ivanovic

Aaaa
Gost
Aaaa

Sto je Dulje imas slike nemas tona…Ljudi cesto zavide drugim.ljudima kad ne mogu imati ono sto drkugi imaju

Prc CG
Gost
Prc CG

Još jedan u nizu naručenih tekstova koji da ima zakona i prava u CG kompletnu garnituru vlasti šalje iz rešetaka.Iz svega proizilazi da je aktuelni režim znao za sve “nelegalne “radnje ali je ćutao sve dok je imao interesa jer su sve te radnje radjene u njihovu korist,neosporno i u korist KNEŽEVIĆA.Iti taj Milo Đukanović se godinama slikao(za sto ima… Više »

Jana
Gost
Jana

Saradnja sa Vijestima, Danom i Monitorom. Kako sto objavi nas Di Kej, tako ovo odma prenose i pljuju u sopstvenoj reziji. Angazuju tzv strucnjake, ovih dana svaka susa i marusa je dala sebi za pravo da komentaise ne bi li doslo do malo medijskog prostora.

Himnošpijač
Gost
Himnošpijač

Pitanje za CDM. Plaćaju li Vas u većem iznosu kad ste primorani svakodnevno da pišete ovakve tekstove?

Leopold
Gost
Leopold

Šta je ovđe netačno? Evo objasni pa ću i ja reći da si u pravu.

Dino
Gost
Dino

Sve je tačno. I što Knežević kaže i što Lomi kaže. Samo što nivo lopovluka nikako nije isti, a boga mi ni nivo odgovornosti.

sramno
Gost
sramno

E moj Dusko, sto ti je sve ovo trebalo. Drugoga si htio lazima da ocrnis, pa sad sam tones.

nesa
Gost
nesa

Ipak Dusko nece snimati seriju o Milu, ima materijala za sopstvenu.

Davor
Gost
Davor

Sad se okrivaju njegove afere i malverzacije. Hobotnica o kojoj je pricai je zapravo on.

Manja
Gost
Manja

Drugome jamu kopa, ali kako vidim sam upada u nju, vazda je tako bilo

jela
Gost
jela

Ma koga bre on proziva. Sram ga bilo

Imam platu 260e
Gost
Imam platu 260e

Knele druže stari,nema odgovora od tebe,pa nećeš valjda sad puštit da te vuku kroz blato ,dok ti ćutiš ovi ti razvukoše svu imovinu,ajde brate čini nešto.

Ljuta
Gost
Ljuta

Ako je sve istina poggotovo da je kupio sajam za 3mil a 2.5 bilo na racunu aajma jedini koji mu je to mogao dozvoliti je milo….koliko dio sajma je milov ce izaci na vidjelo ….becirovic je dobio 10% hotela Avale samo zbog poznanstva sa milom p njegovom kazivanju

Jack
Gost
Jack

Cdm je najbolji portal u Albaniji😁

Jack
Gost
Jack

Sledeci da se pricuva-Veso Pejovic..Imam los predosjecaj za njega😉

Bata Gašić
Gost
Bata Gašić

Odgovor “novinara” Pobjede: “Ma neka!” Pobjeda, novina od riječi, odavno u sunovratu, sad još burgija ka jezgru kao da joj dno na kome tavori nije dovoljno. Uh…

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Vidim redovno pratis Pobjedu. Vidis ja sam Vesti prestao odavno da citam. Lazu 90% i to se nece popraviti. Tebe ipak istina kopka cim dolazis na CDM i citas pobjedu. Shvati da su Vesti pokrice ua sticanje ogromnog bogastva i kradju. Da nema Vesti i mediskog pokrica i zastite Ivanovic i Perovic bi bili odavno na dugogodisnjim robijama.

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Panika na dvoru. Dusko utice da na imidj CG. Tako sjutra MMF i ostali dici kamatnu stopu CG ili uopste nece dati. Kad tad doce vrijeme kad Cg nece imati da isplati penzije, plate u javnom sektoru. Tada cu vidjeti ove “bitno je imam siguran posao”… Godisnje imam primanja 30h, pa sam nezadovolja ne mogu sve da podmirim… Kad cujem… Više »

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Sad sam se probudio i pročitah naslov samo – je li ovo neka skrivena kamera ili sam ja još sanjiv?

Ljuta
Gost
Ljuta

Milova imperija pokusava uzvratiti udarac kao uvjek lažima….narod se vise na to ne pali….hocemo minimalne plate kao u albaniji ili sloveniji

dr do dr
Gost
dr do dr

dusko od radoje zugic i kcer mu du doktorirqli kod ovoga na univerzitet

Boris
Gost
Boris

Da nije tuzno bilo bi smijesno. Opet se Srbija pominje, koji bolesnici. On je krao sa nasima, krao je nas.

Bilja
Gost
Bilja

Greote od CDMa, kako su vas pojahali. 😔

Mijo
Gost
Mijo

Lagano ste na dnu sakrili zadnja dva broja na karticama a gore niste.

Mina
Gost
Mina

E sad pitanje za autora teksta,kako to da je DK,davao pare,kako Milu ,tako i DPS ?Svi biznismeni,manje vise,muvaju,ali sto cemo sa Milom i Migom?Jeli autor cuo za korupciju i zloupotrebu vlasti,kao i bogacenje na racun naroda u Crnoj Gori?

Ivangrad
Gost
Ivangrad

Sa ovakvim vijestima se skrece paznja sa Mila i Miga, kao i uvijek sto rade. Da zamazu narodu oci. Cudi me o Vucicu i Srbiji da ne pisu sad nista.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Sta s Milom? Konkretno za sta je kriv odje?

Ognjen
Gost
Ognjen

Ništa cmarko!

Kralj Auspuh
Gost
Kralj Auspuh

Sve! Da nije njega ne bi bilo ni Kneževića!

Tripi
Gost
Tripi

E kakav je caffe bio nekad, a kakav je sad. Jadno brate, jadno!

Dusko
Gost
Dusko

Ne mozete oprati cinjenice da je Milo bio blizak sa Knezevicem,koliko god da se trudite i vi i Radončić,i ova medijska kontraofanziva,prvo Knezevic je covjek iz biznisa i moze da radi sta hoce i ako je radio odgovarace,ali predsjednik jedne drzave ne moze da radi sta hoce niti da se druzi sa ovakvim likovima ako ima zrno moralnosti podnio bi… Više »

Muljavi@
Gost
Muljavi@

Prije će meni i tebi narast vime no što bi ovaj dao ostavku….ee alo trides godina!!

Cile
Gost
Cile

Mi smo ravnopravna clanica NATOa. Mi smo prijatelji sa Englezima. Nas Englezi i Evropa postuju i cijene. Koliko je danas Englezi ce uhapsiti Knezevica i isporuciti ga nama. Ispostavi se da onaj analiticar koji kaze da je Knezevic u Rusiji, ne prica istinu. Htio je da podvali Rusima. Taman su tako i Simrakov, Sirokov, Sismakov u Rusiji.

crnogorac
Gost
crnogorac

Sad se pozivate na hrvatski Nacional a ne sjetiste se kada je pisao o Đukanovićevim aferama i švercu cigara. I, gle čuda, novinar koji je pisao o tome je ubijen, ali to za vas nije bila vijest. Blaćenjem jednog bankara se ne može umanjiti odgovornost prvog čovjeka i prve familije.

Drps
Gost
Drps

Nije DPS ovdje nista kriv. Oni se bore protiv sive ekonomije. Vjerovatno je Migo odma sa onim parama otisao i platio porez na prihod. Ne bi Migo i migovici zakidali svoju drzavu. Ne bi oni utaju poreza cinili.
Za sve su krivi Rusi, srbocetnici, Amfilohije, Tramp.

Miloš
Gost
Miloš

hahahahah koja sprdnja od teksta hahahahahahah a sto se cini

hromozom
Gost
hromozom

nego sta crmo s duskom od radoje zugic koji je zaposlio cerkicu u cb i kupio joj poslovnih prostora 100 000e

Dule
Gost
Dule

Bruka. Znaci ovakav covjek je drustvo visokih funkcionera DPS. Sa njim su koverte i kofere razmjenjivali, u njegovoj kuci se bahatili. Nema slika mrskih opozicionih poslanika iz kuce Knezevica. Nema ni Meda, ni Mandica, ni Pipuna, ni Milacica…, oni se sa ovakvima ne druze. Zato treba vlast u drzavi predati postenima. Narocito sad kad je dokazano da su gradjani na… Više »

Muljavi@
Gost
Muljavi@

Šta je Dule,šta bi ona priča sa koferima,telekomom,A2A…nešto si se opasno ufuljo i zaćuto.Pa nije valjda da si se već izpuco.

Williams
Gost
Williams

Dovoljno je reči napisala i objavila Pobjeda…koga to interesuje i ko više čita te novine?objektivnije su novine u Sjevernoj Koreji😂…urednici iz Pobjede bi napravili pare i karijeru u toj demokratskoj zemlji…a bili bi kao kod kuće..😂😂😂

Nikad vise
Gost
Nikad vise

Malo smjesno djeluje ovo blacenje Knezevica. Sta se ovim zeli postici. Da se kaze da je DPS finansiran na kriminalan nacin, iako je znao da je Knezevicev novac prljav. Stecen utajom poreza u Srbiji. Znaci Knezevic je zakidao Srbiju za porez, pa takav novac davao DPSu da dobijaju izbore u CG. Onda ni trebalo Migo i migovici da vrate koverte… Više »

Ljuta
Gost
Ljuta

Ponistimo lopovski referendum

Romeo
Gost
Romeo

Knezevic je kraljjj..jedini vam se onsuprostavi muski…mozete pisat sto god ocete…mada je i on vas ..sa se koljite

Bla Bla
Gost
Bla Bla

Dogovorili smo se:
DK hobotnica
Milo Oktopusi
Odlicno rezonovanje. Hvala redakciji.

Pjer
Gost
Pjer

Crnu Goru ne vode Crnogorci niti ljudi koi je vole.Da je tako nebi joj ovolike stete napravili za zadnjih 30 godina.

Bla Bla
Gost
Bla Bla

Kad narod shvati da ovo nisu ni cetnici ni ustase ni zelenasi ni balije nego najlosiji komunisti tkz. Biznismeni. Cetnici i zelenasi su u Argentini i Australiji.

nemamime
Gost
nemamime

zašto je milo đukanović dozvolio kneževiću da sve ovo napravi? Jeli da bi mogao da mu uzima reket svako malo?

Ljuta
Gost
Ljuta

Milo sve teze kontrolise apetit njegovih prijatelja krokodila eto zasto

Mi smo
Gost
Mi smo

Sve ovo pokazuje da je Knezevic los menadzer. Ali nigdje u tekstu nije navedeno da su dugovanja i minusi kriminalna dijela. Nije platio porez ali nije ga utajio. Firma ce u stecaj i potrazioci ce se naplatit iz stecajne mase. Ili u bankrot i niko dinara nece dobit. I ponovo po zakonu. Nesrecno. Ovi tendeciozni clanci nista ne dokazuju. Meni… Više »

U ime naroda
Gost
U ime naroda

CIJIM MILIONIMA SE GADJAJU D.K. MILO I SVI OVI PRI OLTARU…Zar stvarno misle da smo SENILNI ONI SE BORE SAMO ZA SVOJE MILIONE A OD NAS I NASE DJECE SU KRALI SKLAPALI I DJECU NAM UVELI U KRIMINAL…A DJE CE NAM UNUCAD PRAUNUCAD STICI.. PROBUDI SE NARODE …NE PIJTE BENSENDINE DA BI IZGURALI MJESEC……

Ozbiljni
Gost
Ozbiljni

Ja razumijem da je Knezevic zasluzio zatvor jer je podmicivao da bi se laziralo njegovo poslovanje i za privilegije. To je priznao. Ma i oni sta su ovo omogucavali da ne kazem uzimali zasluzuju zatvor. Sta se tice vip kartica ovdje se u tekstu vidi da su ovi znali da su potrosili pare. Svoje trosili svoje podmirili. Milo nije znao?Vijesti… Više »

Jelena
Gost
Jelena

Znači odmah udar prve smjene na svaki tekst koji ogoljava aferu,kaze mi prijatelj koji odrzava sistem Vijestima IP adresa iz jednog centra

Dragutin
Gost
Dragutin

Napad je najbolja odbrana…
Prebačanje loptice.
U svoj ovoj priči tema nije Duško. Baš nas briga za njega. Tema je vrh vlasti koji je bio uz Duska sve ove godine. To u ovoj zemlji zna svaka baba. I baš toliko nam ovog puta mozak necete isprat.
Dakle, ukapirajte: napadima na njega napadate sami sebe.

joco
Gost
joco

Kako su agenti u manjinama tehnički opremljeni vidi se po tome da ma svaku budalastinu mogu da daju like svaki put kad udju na tekst

Smjene hitno
Gost
Smjene hitno

Puca sistem.

Spuz
Gost
Spuz

Sad vam je hobotnica, a dok je finansirao dos bio je robin hud.

lapo
Gost
lapo

Jasno da je ovaj covjek hostapler, spletkaros i sto god ocete, ali to je manje bitno u cijeloj ovoj aferi. Ono sto je bitnije za gradjane Crne Gore su veze, transakcije, korupcija i nacin na koji vlast u Crnoj Gori funkcionise. Dakle, lopovluk javnih dobara zarad interesa odabranih tajkuna i vlastodrzaca, bezakonje, zloupotreba sluzbenog polozaja… Ko to ne shvata, nego… Više »

liberal
Gost
liberal

ajd nešto i o poslivanju SPC i iznošenju para vrećama veći je to problem nego kako vlast funkcioniše,ako voliš Crnu Goru

Dino
Gost
Dino

Ahahahhahah, a ne no Koštunicu

Ognjen
Gost
Ognjen

Milo je država a ne spc ako znaš ista

Williams
Gost
Williams

Ajde nešto o iznošenju eksponata iz Cetinjskih muzeja Liberal…vjerovatno o tome nešto znaš…

e pa...
Gost
e pa...

A, makni to “liberal” ! sto se stidis, stavi dps slobodno. i ti i svi koji se osjecaju i razmis;\ljaju kao ranko djonovic i slicni, nikad liberali bili nijeste ! ili nikad nijeste shvatili sto to znaci…. razumijes, depeesovac ?

goran
Gost
goran

Kako Milovci kao hijene napadaju na svog dobrotvora I sponzora… nauk za ostale sponzore ako prestanu sa donacijama. Cuvaj se Bokane….

Podgorica
Gost
Podgorica

Sponzorirao je taj i Vas ne brini

Dragutin
Gost
Dragutin

Bokan je običan pion.

smajli
Gost
smajli

xaxaxaxaxa Ako je kneževićeva hobotnica. Kako nazvati Milovu hijerarhiju?

Sanctum
Gost
Sanctum

Horusova piramida.

Dalmatinka
Gost
Dalmatinka

SAM NAROD PAA SAM SE UBIJA……SAMO MAIFIJA VLADA. A TI NARODE??????

Dragutin
Gost
Dragutin

Ćutimo ka čkepi.
Što i jesmo.

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

Dzaba sada krecite. Podigli ste svu vasu masineriju. Ali ono sto je DK rekao je ISTINA. I VI TO ZNATE DA JE ISTINA. Za razliku od Vas DK se potpisuje IMENOM I PREZIMENOM. Ali polako DOLAZI KRAJ VASOJ LOPOVSKOJ DRUZINI. Jasno mi je sto ovi brane svoje milione ali kad neki mrčo sto nema za kafe.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

A di kej je mozda ojadio 1000 ljudi a dps 600000 gradjana plus nerodjene bebe ce osjecati posledice radijacije.ali vidjecemo sta ce biti neka pravda pobijedi,ostavimo po strani nerealne spekulacije.

Čovke
Gost
Čovke

Radijacija? Tebe je izgleda dobro ozračilo? Pa ko je kriv za radijaciju, Milo je li? Krivo ti je što nas nijesu više bombardovali?

BIRZIMINIUM
Gost
BIRZIMINIUM

Tako je! Raskrinkajte rusitelje i mrzitelje crne gore do kraja! Bando profiterska! Najbolje jos da nam goveche kroji sudbinu! ZIVJELO SLOBODNO NOVINARSTVO!!!!

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

hahahahahahhaah …… Najsmješnije je kad baba tvrdi da je djevojka.

Sanja
Gost
Sanja

ovi drugi nisu profitirali uopste , od nicega haha. Bolje da si odradio dje kakvu lobotomiju . Bolje je i zivjet ka biljka no s takvim mozgom

Boka Ko
Gost
Boka Ko

Ovo iz Vijesti su se potpuno pogubili u lazma i parama od donacija

Bob Rock
Gost
Bob Rock

I knezevic jede malu djecu…

Crmnicani
Gost
Crmnicani

Kakvi su ovo lazovi i prevatanti iz Vijesti. Pih

zzzzzzzzzzzzzz
Gost
zzzzzzzzzzzzzz

haha neka tako oni su nezavisni! hahahha

Brdo
Gost
Brdo

U ambijentu pravnog i poslovnog sistema , koji trenutno fukcionise. Za dk se moze reci daje uspjesan poslovsn covjek. A dje vlada i primenjuje se zakon i fukcionise pravma drzava, za dk se moglo reci opasan kriminalac.

Ibro Dirka
Gost
Ibro Dirka

Valjalo bi da Pobjedu podrže naše intelektualne gromade, Andrej Nikolaidis, Šok Radojičić, Bokser Popović, Ranjo Đonović, Blagota Eraković, Darko Novinar Šuković, Živko Andrijašević i Novak Adžić. Podržati sve ovo i u ovu zavjeru uvezati Rusiju, Srbiju, Republiku Srpsku, SPC, Srbe, Ruse…. I onda sve ovo povezati sa državnim udarom 2016.godine

LSCG
Gost
LSCG

A da pitamo Dzomica i kolumnista iz Vijesti i I 4s sto Oni misle o svemu

Ćotek
Gost
Ćotek

Atlas Banka je uništila silnu ekonomiju CG, bombardovala Dubrovnik. Zbog Atlas banke su nam uvedene sankcije. Atlas banka je švercovala duvan i gorivo. Atlas banka nas je dovela do prosjačkog štapa… ccc – koje smo mi ovce, cijelo vrijeme mislimo da je to – ustvari DPS.
Hvala ovome poštenome novnaru, čuvene Pobjede! Da ga kandidujemo za Pulicera :-*******

Boka Ko
Gost
Boka Ko

mijenjaš teze pope

JAAA
Gost
JAAA

Dalmatinka brani svoj narod a mi naroda nemamo…i

Dalmatinka
Gost
Dalmatinka

A DI TI JE BIO TADA PRESIDNK LIPI MOJ…PA ON JE SA MOMIROM I OSTALIMA KRENU NA KOAVLE…ZABORAVLJATE SADA I NA ONOG PERICU DJAKOVICA KOJI JE CUVAJUCI VASEG MILA TJERA NAROD DA NAS MRZI…ATE LIPI MOJI VI DAVNO IMATE PLJACKU STOLJECA ……..SAMO JE PITANJE KO CE BITI NA VRHU PIRAMIDE A KO NA DNU …POZDRAV LIPI MOJI PLJACKASI DUSA

Mario
Gost
Mario

Cotek,jesi li “vidio”spavati i kako ti je jutros mozak,s obzirom da si STRASNO zabrinut,o cemu ti “lomis”glavu kad su svi,ama bas svi lopovi,pa vidji da ti to “ispravis”.Reci mi ako si “dosao”na prosjacki stap,odakle placas ovaj iternet i ne mices se sa portala,greote, ti “pade s noga od rabote”.

Ćotek
Gost
Ćotek

Spavam bolje nego ovi što se medju sobom čačkaju. A taj eurić za Deutsch’ se vazda nadje… nemoj da brine o meni, ja sam se snašao – nekako :-******

Gorrro
Gost
Gorrro

Jadranski sajam i Montenegro ekspres, koje je Knežević kupio od države uz blagonaklonost države za tri miliona eura iako je na računu Sajma bilo oko 2,5 miliona KO MU JE OVO OMOGUCIO?

Bole
Gost
Bole

Kad oni kazu da nemaju karticu,stvarno nemaju… Njihova laz mora biti istina, a ko go govori istinu ali stvarno taj ne moze biti nezavisan novinar. A kko bi htio da bude nezavisan mora biti zavisan od njihovog dzepa

nije DK nego DJ
Gost
nije DK nego DJ

Treba pogledati njegove ranije intervjue . Pametno me dosta. Cista patologija

Pešićka
Gost
Pešićka

Uzalud vam ova hajka Milašinova Hobotnice i kovertaši.

Gavrilo
Gost
Gavrilo

Ne morate vi nas ubjeđivati da je DK prljav igrač. To smo mi znali i prije 30 g. Suština je da se kolo okrenulo u drugom smjeru,što Pobjeda, CDM i još poneki mediji neće da prihvate.

minhauzen DK
Gost
minhauzen DK

Pobjeda 2012 Dusko kaze da se nije odazvao pozivu Anketnog odbora da odgovori na pitanja u vezi privatizacije Telekoma, jer o tome ne zna nista.

Rokenrola
Gost
Rokenrola

A koverta?

Pozdra čestitka
Gost
Pozdra čestitka

Pokažite izvod kartice iu banke
Ovo ništa ne znači

otpozdav
Gost
otpozdav

Znači bogami, znači da su imali kartice, iako juče na sva zvona rekoše da nijesu.
Dakle, znači da Željko i Slavolju ne govore istinu.
Imali su isto što i Milo. Samo on eto priznade, a oni ne. Tek ih ovim brojevima kartica malo ufatiše u laži..

Send this to a friend