Ekonomija

Ko su kandidati za direktora Air Montenegra

Foto: CdM

Na konkurs za izvršnog direktora kompanije Air Montenegro do sada je stiglo šest pet prijava, saznaje CdM. Konkurisali su Krešimir Kučko, Nebojša Starčević, Anđela Čelebić, Igor Pavićević, Džejms Uljarević i jedan državljanin Španije. Prema saznajima CdM-a najozbiljniji kanidati za izvršnog direktora Air Montenegra su Krešimir Kučko i Nebojša Starčević. Rok za prijave istekao je 4. aprila. Konkurs za izbor izvršnog direktora nacionane aviokompanje raspisan je 18. marta.

Krešimir Kučko je bivši izvršni direktor Croatia Airlinesa, a Starčević trenutno obavlja funkciju savjetnika u Agenciji za civilno vazduhoplovstvo Srbije. Starčević je 2005. godine bio vršioc dužnosti direktora JAT-a kao kadar Srpskog pokreta obnove.

Na konkurs se prijavila i Anđela Čelebić koja je ranije radila u kompaniji Čelebić Real Estate, bila je u kozulatu Crne Gore u Austriji, a 2012. godine je obavljala i funkciju portparola Vlade Crne Gore.

Igor Pavićević je diplomirani ekonomista, bivši generalni sekretar Instituta sertifikovanih računovođa. Pavićević je ranije radio u Montenegro Airlinesu.

Prijavu na konkurs za izvršnog direktora Air Montenegra poslao je i pilot Džejms Uljarevi, kao i jedan španski državljanin.

Trenutno funkciju v.d direktorice nacinalne aviokomanije obavlja Dragana Frantov Nikolić koja je imenovana nakon što je Predrag Todorović podnio ostavku.

A.O.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoram
Gost
Zoram

Ima li kraja ovom ludilu

Teodor
Gost
Teodor

Sad kad su viđeli da se Anđela prijavila, ostali će povuć prijave!

100%
Gost
100%

Dajte mi jednu jafu. Čuš mene plazmu, jafu mi dajte…

Comi zabrdje🇲🇪
Gost
Comi zabrdje🇲🇪

Sve moj do moga !!

Darija
Gost
Darija

Vama će najviše odgovarati ovaj kadidat Starćević iz Srbije.

Ljubo
Gost
Ljubo

Objavite vala i ime tog Španca, kada ste već ostalim. Možda ga zna neko od nas.

joko
Gost
joko

E vidjite toga Dzejmsa izaberite ……ne BOND…Uljarevic..e da, Uljarevic

Oligrah
Gost
Oligrah

Cu Dzejms

Send this to a friend