Ekonomija

Ko su novi rukovodioci u Ministarstvu turizma

Vlada

Vlada je na današnjoj sjednici izabarala nove rukovodioce u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, pošto su raniji smijenjeni nakon ostavke ministra Pavla Radulovića.

<<<Razriješeni svi državni sekretari Ministarstva turizma, Marković će upravljati tim resorom<<<<

Za direktora Direktorata za praćenje turističkih tokova i turističkog prometa izabran je Armend Milla, dok je na čelu Direktorata za planiranje prostora postavljena Marina Izgarević.

Za direktoricu Direktorata za valorizaciju turističkih lokaliteta izabrana je Nada Pavićević, dok je za direktoricu Direktorata za razvoj konkurentnosti i i investicije u turizmu imenovana Olivera Brajović.

Na čelu Direktorata za građevinarstvo postavljena je Tatjana Vujošević.

Funkciju državnog sekretara u ovom ministarstvu obavljaće Damir Davidović, dok će savjetnica premjera Dragana Čenić biti sekretar za urbanizam.

Premijer Duško Marković koordiniraće Ministarstvom održivog razvoja i turizma nakon što je Skupština potvrdila ostavku Radulovića.

Podsjetimo, Radulović je podnio ostavku na mjesto ministra 1. novembra nakon što je emitovan snimak gdje je budvanski investitor Boško Nenezić tvrdio da je građevinskim inspektorima MORT-a Vladanu Juretiću i Zoranu Boškoviću davao novac.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
pakol
Gost
pakol

kasno je to sve…opustoseno je

Send this to a friend