Ekonomija

Koha ditore: Telekom Srbija nije dobrodošao u Albaniji

Zgrada Telekoma Srbije

Iako je sa 60 miliona eura dao najpovoljniju ponudu za kupovinu Telekoma Albanija,Telekom Srbija nije dobrodošao u Albaniju, prenosi prištinski list Koha ditore.

Pozivajući se na zvanične izvore iz albanske vlade, list navodi da se više predstavnika srpske kompanije sastalo sa predstavnicima Ministarstva saobraćaja i telekomunikacija u Tirani.

“Tokom ovog sastanka, predstavnici Telekoma Srbije postali su svjesni stava albanske strane da nijesu dobrodošli da postanu dio tržišta mobilnih telefona, iako su investicije Srbije važne za Albaniju”, citira list neimenovanog zvaničnika albanske vlade.

“Telekom Srbija u Albaniji nije dobrodošao. Iako je odluka na samim kompanijama, učešće Telekoma Srbije na tržištu mobilnih telefona može donijeti reakcije koje bi mogle negativno da utiču na samu kompaniju. Spremni smo i očekujemo srpske investicije u zemlji, ali za ovaj sektor preferiramo investitora sa drugim profilom”, rekao je listu sagovornik iz Ministarstva saobraćaja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Trol
Gost
Trol

Pa oni nijesu mogli uradit bolju stvar za vas, a da vam daju loptu na penal da kaznite i Srbiju. Aminujete transakciju (mada nemate izbora) i potom svi do jednoga predjete kod drugih operatera. Kad Mreza bankrotira, drzava je kupi nazad za nekolika miliona i svima fino. Vi imate i jare i pare, a Srbija ima 60 bacenih miliona (jer… Više »

Send this to a friend