Ekonomija

Krapović DPS-u: Nakon vaše vladavine u Budvi ostali ruglo i haos

Dragan Krapović

Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović je odgovarajući na optužbe budvanskog Odbora Demokratske partije socijalista da je on nemoćan kazao da su nakon vladavina DPS-a u Budvi ostali ruglo i haos.

Odgovor Krapovića DPS-u Budva prenosimo integralno:

Na samom početku zamolio bih DPS-a da, ukoliko imalo uvažava našu javnost, zadatak partijskih saopštenja dodijeli nekoj funkcionalno pismenoj osobi. Takva osoba imala bi mogućnost shvati pročitani tekst.

Evo zašto je to važno. Kritike upućene na račun rada pojedinih članova tima shvatate kao kritike “koalicionim partnerima”. Na osnovu čega ste to zaključili? Kritika je na primjer upućena i Morskom dobru, a sa g. Jelušićem sigurno nismo i nećemo nikada biti u koaliciji. A jedna od pohvala upućena je, na primjer, Vodovodu.

Takođe, uputili smo kritike nekim predstavnicima koalicionih partnera. A isto tako uputili smo i pohvale mnogim institucijama u kojima nisu naši koalicioni partneri. Zato je jako važno da osoba koja za vas čita i piše ima sposobnost osnovnog razumijevanja pročitanog-da može da shvati logiku teksta.

A logika je jasna, ko radi dobija pohvale, ko ne radi dobija kritike. To je jedini kriterijum.

Drugo, ono što je jako važno za svaku našu rečenicu postoje pismeni i usmeni dokazi. Svaki član tima se potpisivao prilikom dolaska, pravljeni su audio zapisi i pisani zapisnik.

A ovo me je podsjetilo-gdje su zapisnici sa vaših koordinacionih sastanaka? Vaših zapisnika nema, ali oni nisu ni potrebni. U Budvi su ostali trajni spomenici vaše vladavine: ruglo i haos, soliteri bez dozvole, ulice bez trotoara, ulice koje pucaju, grad koji plavi poslije svake kiše, vašarište na svakom koraku…nagrdili se Budvu više no svi neprijatelji, vama ne treba evidencija i zapisnik, sramota koju ste za sobom ostavili već je evidentirana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vulje
Gost
Vulje

Kakva postava okg Sveto Dragan Lazar Veljo Sasa Pinjata Sekulić Koncita Bobo kifla Marko insajder ,Kentera,da pozavjidelu Pink panteri,ako vam je bilo dobro sa njima onda i ne zaslužujete mosta bolje oni pokrali stotine miliona porodice im uticajem trosoban nade zajednice pare a vi patriote jedva kraj s krajem sastavljajte i opet podržavate njih piiih

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Veli Krapivic cetniks i more…bradonje i mediterran.tri zuba u ustima i Tourist…

Merai
Gost
Merai

Bravo Krapo!!!Vidi narod ko im je iz usta zalogaj uzimao a ima vile i dvorove!Sendvicari ce uvijek pricati,zato i dobijaju sendvice,samo hrabro legendo,za bolju Budvu i Crnu Goru!

NBA
Gost
NBA

STVARNO STE FOLIRANTI ZA OSKSRA! EEE<BUDVO NEBILO TE KAD TE OVAKI BRANE!!!

budva
Gost
budva

folirantu najobičniji,sva vam se priča zasniva na tezi “naslijedeli smo haos” a svi ste imali firme i masno zarađivali za vrijeme DPSa.smo pokušavate da prikrijete da se potpuno nesposobni i da ste vlast iskoristili za zaposlite rodbinu i prijatelje

Petrovac
Gost
Petrovac

A evo je sve procvjetalo, otkako ste vi na vlasti. Svi li ste isti, samo svoja posla gledate, umjesto koristi gradu.

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Glupost živa !! Ovija pokušava da prebaci krivicu na DPS kao oni su to i to radili s mi za njima popravljali Itd .

Svjedok
Gost
Svjedok

Tako je. Posrbička, Amfilohijeva ruko. Ipak, šunja se, iz daleka, lagano, jer svako društvo sazrijeva, klasifikacija na patriote i izdajnike.
Pametan si ti a i oprkat. Kad napraviš razliku između istorije i mitomanije, ne sumnjam, bistar si, da ćeš sam sebi reći: “Ime ti je Muč a prezime Ćut!”

Tandaramandara
Gost
Tandaramandara

Bacite ovom covjeku sengvić! Dok je takvih na braniku države, ja se ne bojim za śljutra.

Mario
Gost
Mario

svjedok,ovaj je original KUNTE-KINTA,klasicni ORANGUNTAN.Blago majci,a inace je “cistih ruka”mamjka arhitekta

Send this to a friend