Ekonomija

Krivokapić i Stijović obišli Plantaže: Situacija ozbiljna, potencijal kompanije ugrožen

Foto: Vlada

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović obišli su kompaniju 13. Jul – Plantaže. U razgovoru sa izvršnim direktorom Plantaža Miroslavom Vukovićem i njegovim saradnicima, premijer i ministar upoznali se sa detaljima stanja u kom se nalazi ova kompanija i stekli jasan uvid u ozbiljnost zatečene situacije, saopšteno je iz Vlade.

“Premijer je podsjetio da su Plantaže rijedak potencijal i veliko blago Crne Gore, te da će uprkos veoma nezavidnom finansijskom stanju u kompaniji, Vlada Crne Gore učiniti sve što je u njenoj moći i zakonskim okvirima da Plantaže opstanu i revitalizuju ogromni potencijal koji posjeduju, a koji je trenutno ozbiljno ugrožen”, zaključeno je u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nenad
Gost
Nenad

Najjaci cg brend su opustosili

Nikolata
Gost
Nikolata

U farmerkama na sastanak sa Premijerom. Eto, odmah je jesno o kakvom liku je rijec.

Mario
Gost
Mario

Ovaj Stijovic sam rece za sebe “ja sam sumar”znaci sumarstvo mu je struka<ali naucit ce sve,taman kao predhodna vlast.Poveo je sa sobom Rukoljuba da vidi ima li jedno mjesto za "somalijera",dakle jadni Rukoljub "nebi svijesti dolazio"i ovako je posao u drace.

GostZ
Gost
GostZ

Ugasise i plantaze, qq …
Ovi su gori od prethodnih, oni su barem prodavali a ovi samo gasee 😂😂

Valeron
Gost
Valeron

Dps je bukvalno sve upropastio

Lokator
Gost
Lokator

E! Tu je ekspert!

Klubaš
Gost
Klubaš

Ugasite to.Ko će se bahćat.Uložite te pare u dva tri hrama,neka se prodaju figurice za likom Amfilohija i Zdravka rukoljubnog i eto para.

Bosko
Gost
Bosko

Rukoljub je najstručniji za proizvode Plantažu, tu ne moze omanuti kao u slučaju “rezač papira”. Za bocu je ekspert.

KLM
Gost
KLM

Ugrozen je li
A nije ono drugo

Send this to a friend