Ekonomija

Kuljača gradi vilu u Budvi

Bivši predsjednik opštine Budva Rajko Kuljača, koji trenutno u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija izdržava zatvorsku kaznu, investitor je turističke vile u Budvi. Idejno rješenje objekta uradilaje budvanska kompanija Del projekt, a dobilo je saglasnost v.d. glavnog državnog arhitekte Dušana Vuksanovića.

Zahtjev za davanje saglasnosti je 8. decembra prošle godine za investitora podnijela njegova supruga Jadranka Kuljača.

Ovaj objekat turističke namjene nalazi se u okviru turističkog naselja i lociran je na urbanističkoj parceli broj K73, u zahvatu lokalne studije lokacije Kuljače Vojnići. Ukupna površina ove urbanističke parcele je 899,45 metara kvadratnih. Ukupna bruto površina objekta je 465,04 kvadrata, dok je neto površina objekta 387,24 kvadrata.

Planirano je da vila ima suteren, prizemlje i sprat, spratnost objekta koja je data planom je uslovljena konfiguracijom terena i spratnošću okolnih objekata, a spratna visina je tri metra. Objekat će biti rađen kao dvojna vila, tako da se u okviru nje nalaze po dvije stambene jedinice, odnosno dva apartmana, koja su funkcionalno podijeljena po vertikali. Svaki apartman ima zaseban ulaz.

Kuljača je krajem 2016. godine osuđen na dvije i po godine zatvora. On i nekadašnji sekretar Sekretarijata za investicije opštine Budva Dragan Marović osuđeni su jer su zloupotrebom položaja prilikom izgradnje fabrike vode opštinski budžet oštetili za 821.599 eura. Ranijim presudama Višeg suda Kuljača je bio osuđen na pet, a Marović na četiri godine zatvora. Kuljača je krajem maja prošle godine počeo da izdržava zatvorsku kaznu.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ema
Gost
Ema

Marovići će s košuljom i rakijom doći na šljeme.

Dejo trocikl 🐕
Gost
Dejo trocikl 🐕

Budva je metropola ali nema života u crnu goru ograničeni smo znanjem.

Cetinje
Gost
Cetinje

Marovici se slbono šetaju po Beogradu,pare ne vraćaju…Kuljace grade…SVE JE OVO OVAKAV NAROD ZASLUZIO

Milan
Gost
Milan

Rajko je uvijek bio ljudina za razliku od ovih nesoja sto su sad na vlast.

Yug
Gost
Yug

Ako se u CG cojstvo mjeri brojem stanova, onda on jeste ljudina. Ali ipak bi se prije reklo da je onaj ko je u zatvoru, ipak samo obican kriminalac.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Dje i sto gradi u budvi sad milos marovic i ko je izdao dozvolu .dje i sto gradi darko saric i ko je izdao dozvolu ….svaki klinac u budvi zna da vidimo vas gospodo novinari …

Eeee
Gost
Eeee

Neka istraze preko koga Miloš Marovic gradi po Budvi…

...
Gost
...

Preko Franeta I jos nekih ljudina

Munja
Gost
Munja

Koji novinari ???

Ada Pero
Gost
Ada Pero

Taman da mu bude završena kad izađe iz zatvora, da se ne kutara sa radnicima…znate kako to zna bit naporno!

free samples
Gost
free samples

pa sto prenosite ovo da se posteni svijet nervira,bolje da nijesmo znali!!!

Dugoprsti
Gost
Dugoprsti

Hahaha, ovo stvarno više ovako ne može…

Send this to a friend