Ekonomija

Latio iz Ciriha, a u Montenegro Airlines-u ga dočekao šampanjac u biznis klasi

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines dočekao je 500-hiljaditog putnika u 2018. godini, Nemanju Kostića, koji je sa suprugom Milicom doputovao iz Ciriha u Podgoricu, letom YM 151.

Kostići su prije samog leta apgrejdovani iz ekonomske u biznis klasu i ne sumnjajući ništa, ali iznenađeni zbog promjene mjesta, poletjeli su za Podgoricu.

Kako saopštavaju iz MA, tokom leta se obratio kapetan Draško Popović, koji je uz standardnu objavu saopštio da baš na tom letu sjedi 500 hiljaditi putnik! Prozvavši g. Kostića, kabinsko osoblje je prišlo i čestitalo mu, uz otvaranje i serviranje šampanjca svim putnicima. Kostići nijesu krili iznenađenost i zadovoljstvo.

500-hiljaditog putnika su dočekali izvršni direktor MA Živko Banjević i komercijalni direktor Dragan Popović. Izvršni direktor je tom prilikom pozdravio jubilarnog putnika i uručio mu poklon vaučer, vikend aranžman za dvije osobe, za destinaciju po želji od ukupno pet iz ponude MA.

“Danas smo imali čast i zadovoljstvo da pozdravimo 500 hiljaditog putnika od početka godine do danas, na letovima Montenegro Airlinesa. Pola miliona putnika, za manje od 9 mjeseci, u uslovima izražene konkurencije, predstvalja veliki uspjeh za Montenegro Airlines i turističku privredu Crne Gore. Današnji svečani događaj ujedno predstavlja i odličan uvod u godinu proslavljanja četvrt vijeka postojanja nacionalne avio- kompanije”, istakao je Banjević.

Komercijalni direktor Dragan Popović osvrnuo se na rekordne rezultate kompanije za proteklih 8 mjeseci i naglasio da je ovaj uspjeh ostvaren i pored sve veće konkurencije na tržištu, gdje posluje oko 45 drugih avio prevoznika, gdje je MA imao učešće u ukupnom broju prevezenih putnika na oba crnogorska aerodroma preko 25%.

Do kraja godine Montenegro Airlines planira da preveze oko 620 hiljada putnika u sve 3 kategorije saobraćaja.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Defforrrmeeerro
Gost
Defforrrmeeerro

Sto ne naoravite prilog o radnicima sa aerodroma iz SD koji lete dzabe sa familijama dje god vozi MA? No nece jos dugo, jedva cekam da se proda korporacijama sve da odu doma jajoglavci ha ha ha

Realno
Gost
Realno

Rasipaju se a duzi i tuzni…

Nikolija
Gost
Nikolija

Platiste li taj sampanjac il se on racuna u gubitke

Stetoc1na
Gost
Stetoc1na

pa jel ovo na sliku biznis klasa u MA?

Petar
Gost
Petar

Pa kojima si se ti kompanijama vozio što te čudi izgled biznis klase

Stetoc1na
Gost
Stetoc1na

Sto se toga tice, nijesam se nikad avionom vozio. Al nekako kad se kaze biznis klasa, zamisljao sam da je to gala, a ne dva sica plahtom odvojena od ekonomske klase…

Trol
Gost
Trol

Iskvarili su ti sliku filmovi. Toga ima samo kod lux prevoznika. Perverzije idu do toga da dobijes sobu od 10-15 kvadrata za sebe

Cerović
Gost
Cerović

Zaludu se slikate po novina sad će Dule da vas valorizuje.

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Zasto negativni komentari,pomalo zavidni?Lijepo gest od MA a mislim da se poklonu ne bi trebalo u “zube” gledati.Kostici da se lijepo provedu na odmoru I da sa srecom putuju,mislim da je ljepse od zavidnih komentara.🍻🍻🍻

Njemac
Gost
Njemac

Mojtenegrina, bolje valoruzuj sebe umjesto toga što mlatiš praznu slamu.

Kemo
Gost
Kemo

Onaj Val plantaza 5€ kosta hahahaha a ovaj platio karte 500€ hahahah predrli ste se bas hahahaha

veki
Gost
veki

pušenje ubija, a šampanjac NIJE alkoholno piće , od kad ja ne znam

gojko sisa
Gost
gojko sisa

Vidji im face. Vidji mangaša s naočarima. A vrnite se u Tološe i da vam je lijepo.

Andrija
Gost
Andrija

Sto bi nas narod rekao… apgrejdovani su hahahahahahaa

prijatelj
Gost
prijatelj

Kako moderan izraz a Andro prijatelju? Vrh bez CDM-a! 😎🛫🛬

Send this to a friend