Ekonomija

Lijepa riječ i osmjeh rijetkost: Turisti u Budvi se žale na neljubaznost radnika

U Budvi je tokom sezone svim privrednicima, ugostiteljima, trgovcima i ostalim zaposlenima u turizmu, cilj da zarade što više novca, usput zaboravljajući na osnovno pravilo ugostiteljstva-ljubaznost.

Nemali broj građana i turista se ovih dana žali na sve veću neljubaznost zaposlenih u trgovinskim radnjama, restoranima i pekarama, navoti RTV Budva.

Turistikinja iz Beograda Jovana Tomić požalila se RTV Budva na neprofesionalnost radnika u restoranima.

“Već deset dana smo ovdje pa sam primijetila da ukoliko u restoranu želite da popijete samo piće, dugo ćete čekate na uslugu, a pritom će konobari biti neljubazni prema vama. Pretpostavljam da je to posljedica toga što ću potrošiti manje novca u restoranu, pa će samim tim i napojnica biti manja, što svakako ne bi smjelo da utiče na ljubaznost konobara”, kazala je Tomić.

Ovo nije jedini slučaj. Trgovinske radnje su još jedan primjer gdje su se građani susreli sa neljubaznim prodavcima.

“Sitaucija ništa bolja nije ni u pekarama”, kaže ta RTV Budva mještanin Dragan Andrić.

On ističe da se na uslugu mnogo čeka, a zaposleni su jako neljubazni i nervozni.

“Pretpostavljam da imaju mnogo posla, da nisu dovoljno plaćeni, ali zar treba ja da osjećam to u toliko velikoj mjeri?”, pitao je Andrić i dodao da mu je žao što će tu neprofesionalnost osjetiti i turisti kojima treba dati razlog da se vrate u taj grad, a ne da Budvane pamte po lošem.

Osim zaposlenih u ugostiteljstvu, neljubaznost se primjećuje i kod taksista. Pored velikoj broja onih koji ovaj posao obavljaju “na divlje”, sagovornici RTV Budva su primijetili da legalni taksisti baš i nijesu zainteresovani za bezbjednost putnika.

“Jednom priliom sam krenula da uđem u taksi, a taksista je pokrenuo vozilo i prije nego sam ušla, na šta sam mu i skrenula pažnju, a on mi je odgovorio da je komunalna policija iza njega, te da ne želi da plaća kazna, a ukoliko će meni slomiti nogu-to ga ne zanima”, kazala je Ljiljana Antić iz Splita.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

SVEGA TOGA POSTOJI I UVIJEK JE POSTOJALO,TREVBA SE TRUDITI DA SE SVEDE NA NAJMANJU MOGUCU MJREU!
IMA I GOSTI VEOMA TESKIH,MISLE DA SE SVIJET VRTI OKO NJIHOVE OSE,DA SAMO ONI POSTOJE!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Gdje mi je fra Sotona ???
Ahhh,… da.
Mi komuniciramo mejlom.

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Nisi se naspavao,a?
Da nisi što ružno sanjao?

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Krtola? 😂😂😂😂😘😘

Puz Demon
Gost
Puz Demon

I TI BI SVE PJEVUSIO,DA PECES MOZAK U PEKARI DRUZE.PLATA ZA DVA DANA TRECI NEMA…PO TRI POSLA BIJEDNA RADE DA PREZIVE.I JOS BI OSMIJEH IZJUTRA.NEMA GA NI KOD KORNJACE ELIZABETE.A NE KOD NASEGA ISCRPLJENOGA NARODA.

Da lipšeš
Gost
Da lipšeš

I da pozdravim stojana sekulovica. 👍stojke želim ti puno sreće treba vremena treba odmora da se sve vrati treba glava da odmori. Treba joj odušak. 👍

Da lipšeš
Gost
Da lipšeš

Sad sam slušao pjesmu dal je jelena drugom otišla il je jovana drugom rekla da. Il mi je srce slomila prelijepa marija. U maj za rodjendan dobijam fiata 500 x dosta mi je za sad da ga garim a i fiat automobili su mi donosili sreću. Srećno sam ih vozio a i malo sam sreće osjetio sa njima kad sam… Više »

Da lipšeš
Gost
Da lipšeš

Da vam iskreno kažem imam 40 godina a ne ženi mi se tek mi se ženi oko pedesete. Stan i lokal i stan trosobni što ću da uzmem ostaju marku djurisicu ako se ne oženim neće se ništa prevoditi a pare ću ja potrošiti na skitnje ne bih bio no prvi ni poslednji koji se nije oženio. A ujaku ili… Više »

JAAA
Gost
JAAA

MOJA DRUGARICA JE IMALA KOLIKO PAZARA TREBA DA IMA DNEVNO…SVE PREKO JOJ JE PLACANO NA PROCENAT…
NEKADA LIJENA POSTADE VRIJEDNA …NIJE JOJ BILO TESKO DIZATI VRECE OD 20 KG…USLUZIVATI…I BORITI SE ZA PROCENAT…KUPILA JE AUTO NA KRAJU SEZONE…POLOVNO ALI NJOJ “NOVO”..
SVE CE BITI SUPER AKO SU OBJE STRANE OK…
DOBRO SE DOBRIM VRACA

Da lipšeš
Gost
Da lipšeš

Jay čekam da uzmem kamatu moj dio 36 000 a to sto cu kupit u crnu goru osim jednog stana mogu da lipsu imam četrdeset godina i ja imam tri miliona očuh devet a bliža rodbina misli da se neću oženiti i da će pare ostaniti njima a ja im kažem mogu da lipsu. Ja ću ženi ako bude iz… Više »

Da lipšeš
Gost
Da lipšeš

Boli li vas glava od primorja podgorice severa i ekonomije poljoprivrede i turizma sve iste slike gledamo. 👍

JAAA
Gost
JAAA

MA OZENI SE TI …PUSTI POLITIKU…

Real
Gost
Real

To su sve uvozni konobari 80% iz Srbije,19% iz Bosne ostalo sa sjevera Crne Gore,rijetki su ljubazni a gledaju kroz vas kako sjednete baksis.Platu ne diraju sve od napojnica pokrivaju,znam ih licno dosta.Aroma u BD je sa sjevera dovodila pomocne radnice(kolektivan smj.,dnevno 2€ za obrok +plata).Neki dan(jedna od njih)reze sir na masinu kosu nije vezala,a ona sto se kaze do… Više »

jovana
Gost
jovana

Pa normalno da ce dovoditi ljude sa strane da rade jer se uzalud ne kaze da su crnogorci lijen narod nece niko da radi

Riki
Gost
Riki

Gsti su potpuno u pravu ako vi niste zadovoljni platom nemojte raditi. A gosti su svi isti kao onaj sto trosi 110e ili onaj sto trosi 1e

Jaca
Gost
Jaca

Zamisli ti nju koliko je dokona ta zena zalila se RTV Budvi kakav psiho a mrs doma kretenu srbijanski ti napojnicu da ostavis nekom fuj fuj majku vam jebem sto dolazite ovamo .Bice da nije nasla neki brak ili vezu da rasturi da bi “deca” njena dzabe “letovala”

Eto tako
Gost
Eto tako

Tebe izgleda niko ne jebe

Hamer
Gost
Hamer

Posjetite restoran Konak na 5 km od Cetinja prema Budvi i uverite se u profesinalnost konobara i ostalog

Benzinac
Gost
Benzinac

A i nije neka odma cu ti rec. Ako sam narucio sendvic od 2.50eura (sir i prsuta domaci jucerasnji ljeb) i sok. Gleda ni da sam mu ponio sto za podgoricu, a ne sjeo tu.

Hamer
Gost
Hamer

A taxisti oltar ispred krstovi nevidis put a smrde na znoj kada stick košta 100e

JAAA
Gost
JAAA

TI SI KRALJ…🤣🤣🤣🤣DEZODORANS JE 2.50…..TO TI JE VOZNJA PO GUZVI= NIKUDJ S MJESTA
VIDIS LI TI HAMER DA JE UDARILA VRUCINA OVE GOSTE PO VRH MOZGA PA SE ZALE…

RADIS LI TI U ” KONAK” DA SKOKNU OVI NOVINARI

gligor
Gost
gligor

A što bi vi od nas mrčova za 300e radimo još bi neku de lux uslugu i na koljena da vam donosimo čaše vode ajde bježite ne znamo kako pregurat mjesec, platit kiriju, kupit dvije kašice za bebu pa veli neljubazan haha daj onda platu za koju znam za šta radim ili tišina.

Toni
Gost
Toni

Druže, ti si samo za čuvanje goveda, i to tuđih.

gligor
Gost
gligor

Za kad treba da te pričuvam? Dobro će mi doći koja para obzirom da su mi primanja nikakva i da na konobare gledaju kao na dno društvenih slojeva

Toni
Gost
Toni

Da si kakvu školu učio, bio bi pismeniji i našao bi kakav posao đe se ne moraš truditi da ugodiš narodu. Ovako, pokrij se ušima i budi sretan što nosiš tacnu, na građevini je mnogo teže.

jovana
Gost
jovana

Uopste nije poenta u tome ima dosta ljudi koji imaju fakultete pa rade po buticima, prodavnicama jer danas da bi se nedje zaposlio treba ti veza, a nema je svako

Garbin
Gost
Garbin

Takav ne mozes imati vecu, dobra ti je i ta vjeruj mi

bodulski borej
Gost
bodulski borej

ne znam, ne mogu suditi, jerbo je proslo jako puno godina od kada sam zadnji put bio u crnoj gori, i to uglavnom na podrucju boke kotorske. tada je ugostiteljska ponuda bila sasvim u redu i na solidnoj razini. turisticki djelatnici i djelatnice su takodjer bili vrlo profesionalni i susretljivi, gostu uvijek pri ruci. infrastruktura je bila ona stara, joste… Više »

Željko
Gost
Željko

@bodulski borej Izbjegnite Herceg Novi, Sutomore, ostatak obale je OK, i izbjegnite trajekt ka Tivtu jer promet na putu Tivat-Budva je često u prometnom kolapsu! Dakle od granice, Bokom idite do Kotora, zatim kroz tunel i onda kod aerodroma u Tivtu lijevo ka Budvi! Mnogo Hrvata iz Hrvatske je u Crnoj Gori, ja sam Bokelj, Hrvat i često im kažem… Više »

Bobo kocka
Gost
Bobo kocka

Pusa za Željka i Boreja!Bog momci vidimo se na kavici u Kotoru.

Željko
Gost
Željko

@Bobo kocka Dobrodošli obojica kod mene u Dobrotu, Željko P.!

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Cus bokeljski hrvati hahahah kakve gluposti ne čuh. ..

JAAA
Gost
JAAA

Cao kralju…opusteno …to je moj drugar ..iZena mu je iz Spiljara a on ne pitaj..Prevarant ..Uf ako ga punica vidi po Boki

Hamer
Gost
Hamer

U pravu si Zeljko ali ima i onih domaćih što im nevalja

bodulski borej
Gost
bodulski borej

hvala vam zeljko, drzat cu se vasih smjernica i prijateljskih prijedloga tijekom (pro)putovanja duz crnogorske obale. inace, upravo zato i zelim posjetiti crnu goru, a i albaniju. bojim se da su to zadnje zemlje koje joste uvijek nude dasak izvornoga sredozemlja/mediterana kakov je nekada bio, pogotovo jadranskoga dijela. hrvatska na zalost vise nije ono sto je bila. lomi se izmedju… Više »

JAAA
Gost
JAAA

Bodulski borej…bjese li tebe tasta od Spiljara ili mi se cini..A muci skotu jedan lazavi…Ti bi kao u tvoje vrijeme sto onaj stranac lezao po hotelu FJORD a????Da dzabe lezis i lazes ovo naroda da si strucnjak..Onda bi da uteces a ne platis… Da te zamolim.. .Sjedi u “lipu tvoju” jer kad te tasta ufati boce ti mala Croacija ..Montenegro… Više »

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@jaaa, djeticu, na zalost moram te razocarati. razvidno je, zamjenio si me nekim od svojih poznanika ili prijatelja. pojma nemam o cemu govoris, niti se prepoznajem u tvojemu opisu. pozdrav tebi i djevojkama crnogorkama.

Purgeri
Gost
Purgeri

…”volite svoju domovinu…” pa gospodine Vi skoro u svakom svom komentaru pljujete po nasoj Hrvatskoj. Takvi domoljubi bas i nisu za dijeliti savjete Crnogorcima kako da vole svoju domovinu. Mi koji volimo nasu zemlju ne govorimo tako. A po ovom sta ovdje vidim da niste ni posjetili puno nase obale. Pozdrav

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@purgeri, ja ne ‘pljujem’ po hrvatskoj ni najmanje. bitno je razluciti dobronamjernu pozitivnu kritiku od zlonamjerne negativne kritike. prosao sam u zivotu svasto, prozivio mnogo toga, skupio zivotna izkustva, bio svjedokom raznih dogadjanja, kako u inozemstu tako i u hrvatskome tuzemstvu, govorim nekoliko svjetskih jezika. za neke stvari sam mjerodavan i imam pravo na vlastitu prosudbu, bez zamjerke. ako zelis… Više »

Purgeri
Gost
Purgeri

Ja sam domoljub , volim Hrvatsku i zivot ovdje, pa dosta toga sta je lose zanemarim. Usmjerim paznju na pozitivno. Nesto sam i putovala turistički uglavnom po Europi i Tunis. Najugodnije se osjecam u Hrvatskoj i ne znam zasto , ali u CG. Mozete slobodno ostaviti mail. Zivite u Hrvatskoj?

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@purgeri, draga damo, primjecujem da su moja dva odgovora cudom nestala, pak cu sada biti kratak. nadam se da si ih ipak uspjela procitati, a ako nisi nadam se da ces moci ovaj. ne, u hrvatskoj sam prozivio tek 7-8 godina spletom okolnosti negdje pocetkom devetdesetih, a onda sam odputovao nazad preko oceana. inace, rodom sam juznoamericki hrvat. samo u… Više »

Purgeri
Gost
Purgeri

Nisam uspjela procitati ono prije. Izgleda da moderatori ne dozvoljavaju razmjenu mailova.

bodulski borej
Gost
bodulski borej

purgerice, pokusat cu jos ovaj put. dakle, lostbear na list tocka ru. evo, ostalo prepustam tebi i saljem srdacne pozdrave.

Purgeri
Gost
Purgeri

Isla sam poslati, ali nema te adrese. Nevažeći mail tako kaze.

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@purgerice, provjeri dobro jos jednoc. sigurno je stopostotno tocan e-naslov/adresa koji sam ti ostavio ovdje. obrati pozornost na sljedece, rijeci ‘na’ (@) i ‘tocka’ (.) ovako napisani nisu dijelovi naslova, nego zamjene za znakove koji su uobicajeni. upravo sam pogledao, nisto mi joste nije stiglo s tvoje strane.

Garbin
Gost
Garbin

Sad je puno bolje, istina ima i ovoga iz teksta ali nista cesto i kao i svuda u turisticka mjesta, obavezno ponovo dodji lijepo ces se iznenaditi

JAAA
Gost
JAAA

Ajd ne zezaj….Sve je isto…samo tebe nema

Todor
Gost
Todor

Sad ce radna snaga iz Indonezije. Dobar konobar se mora dobro platit. Ako covek nije motivisan nece ni radit no samo otaljavat posao.Motivacija (pare) su cudo

komentator
Gost
komentator

Sve zavisi kakav utisak ostavite na konobare, prodavce, taksiste… ne smiju na svakoga, obicno se izivljavaju na neke babe, zene… prema meni su svi ljubazni. Para ne bi zalio da sjednem u taxi sa ovim taksistom sto ga opisaste na kraju teksta, vjerovatno bi on lega u bolnicu posle toga

Kaktus MNE
Gost
Kaktus MNE

Kojih radnika?Čijih radnika?Po slobodnoj procjeni 70%su stranci,iz nama susjedne države Srbije,sezonci.To je ta kulrura.
Imao sam priliku razgovarati sa našim starim ugostiteljima,bili su vrsni konobari,znali su strane jezike,bili gospoda.
Ko diktira nekulturu,uvoz sa strane nek se zamisle oni koji to vode.
Dosta negativne kampanje na ovo parče raja!!!
Radimo nešto,državu imamo!!!

Marina BD
Gost
Marina BD

Zašto se onda angažuju od strane vlasnika restorana radnici iz Srbije ako su loši? Znači vlasnici rade sami protiv sebe, dovođenjem neljubaznih Srba?! Gospodine Kaktuse, po nicku se osjeća da si mlad čovjek i neiskusan, poslušaj starije. Ja oduvjek angažujem ljude iz Srbije, Makedonije ili Bosne jer naši koji mi se nude sa ZZZCG su daleko slabiji kadar. Pa mi… Više »

Todor
Gost
Todor

Plati ti dobro pa ces imat i dobrog radnika.
Koliko para toliko muzike

bodulski borej
Gost
bodulski borej

uvazena marina bd, ne mogu tvrditi, ali mi se cini da je vas problem vrlo slican stanju u hrvatskoj koje traje vec nekoliko godina. naime, sve sto valja i vrijedi, odnosno oni najbolji ili vrhunski ugostitelji i turisticki djelatnici otisli su na privremeni ili trajni rad u inozemstvo. na njihova upraznjena mjesta se dovodi i uvozi za poslodavce puno jeftinija… Više »

Kontra
Gost
Kontra

Ne placas ti radnike iz Srbije zbog toga sto su bolji radnici, ja sam radio kao sezonac na primorju, tako da sam kroz licno iskustvo vidio kako se gazde barova, restorana, hotela ophodi prema radnicima i kako ih placaju, zbog takvog odnosa prema radnicima vecina radnika iz Crne Gore je izbila svoga sefa jer je bio bahat i vrijeđao je… Više »

Garbin
Gost
Garbin

To uopste nije tacno, dovodimo i barmene i kuvare i knobare zbog sposobnosti, bas ti sto ‘biju sefa’ nemaju posla nidje za rabotu, komentarom si super rekao o sebi i sl

Kaktus MNE
Gost
Kaktus MNE

Upravo sam rekao ,,radimo nešto,, ,,negativna kampanja,, ,,radnici iz nama susjedne države,, Na koga se onda žale?U čemu je problem?Nemojte odmah nacionalizam!Radniku mora da se plaća zdravstveno osiguranje,boravište,mora biti prijavljen,i mora imari pristojan smještaj.Sasvim slučajno sam vidio smještaj uposlenih sezonaca jednog luksuznog hotela…užas. Rad,red,disciplina,poreska polirika,inspekcijski nadzor,kategorizacija privatnog smještaja,prijavljivanje turista…Nisam nacionalista,ina kruzerima rade svih rasa i nacija ali dostojanstvenije!!Zato ne mijenjajte… Više »

Željko
Gost
Željko

@Kaktus MNE Da nam nema Srba iz Srbije i Srba iz manjeg entiteta iz BiH ne bi imali koga da nam radi na obali!

jovana
Gost
jovana

Tacno tako

Bobo kocka
Gost
Bobo kocka

Jeste tako kaktuse al vjeruj mi da ovih nasih 30% briljiraju i stvaraju prelijepu sliku autentične Cg.Nema piva dok ti ga ne posluži Nikšićanin.

libero
Gost
libero

Nacionalni sport u CG je pljacka i guljenje tudjih ledja…jos i osmjeh sa tim bilo bi previse i za Lucifera

Hello
Gost
Hello

U Budvu i nekako. Ali nema grdje od Ulcinja kad se konobar folira kako ne zna jezik, pa pocne na albanski da prica. Zivci mi prorade od toga.

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Pošalješ mu lijepo inspekciju jer mora da zna službeni jezik u SLUŽBI!

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Tacno ako ne zna jezik ,ne treba ni da radi!

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Aj ne lupaj kralju! Ja nisam učio Albanski niti sam dje čuo da je obavezan! Izmedju sebe možete i ne smeta mi, ali zna se koji je službeni u ovoj državi!

Gostujući
Gost
Gostujući

Albanski je jedan od jezika u službenoj upotrebi, vidi Ustav, član 13, zadnja alineja : -“U službenoj upotrebi su i srpski, bosanski, albanski i hrvatski jezik.”-

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Ulcinj je odavno Albanija.

A, nu, čoče
Gost
A, nu, čoče

Ništa čudno. Kako od radnika nešto očekivat kad se ne zna ko je grđi, investitor ili gosti. Prvi oće jeftinu “radnu snagu” (magarce), a drugi oće vrhunsku uslugu za čašu vode. To ne biva.

Purgeri
Gost
Purgeri

Dobro je u Crnoj Gori, vecina ljudi su prijateljski raspoloženi, Crnogorci su dobri domaćini i uvijek za neku šalu. Te neke nedostatke u ponudi oni nadomjeste svojim humorom i na usluzi su gostu. Sto se tice neugodnosti po nacionalnoj osnovi, toga ima cak i u boljim hotelima. Radi se o konobarima sezoncima i na radnom mjestu bi trebali ostaviti devedesete… Više »

Vaše ogledalo
Gost
Vaše ogledalo

Baš zbog toga cg primorje nikad neće vidjeti boju mog novčanika. Živjeli Žabljak i Kolašin!

Sto jes
Gost
Sto jes

Ja sam cuo da su na Zabljak bas ljubazni, i da ne deru sa cijenama na domace proizvode 🙂

boki
Gost
boki

Aha, posebno na Žabljak, tamo je esencija profesionalnosti i ljubaznosti:) A đe one drvosječe samo što ti glavu ne otkinu tamo.

SJAJ U TRAVI
Gost
SJAJ U TRAVI

SLADOLED NA PALUCU 1.50…NA ZABLJAK

Bobo kocka
Gost
Bobo kocka

Jes brate tamo ti śekirom poslužuju doručak.Ako se pobuniš ode glava,fike.

Garbin
Gost
Garbin

Hahahahahaa esencija

zorica
Gost
zorica

Esencija,hahaha i ti pricas o profesionalnosti i ljubaznosti

Pjer
Gost
Pjer

Danas u CG kad vidite nasmijamoga covjeka onako iskreno,svi misle daje poludijo.Pa ni vladare ne vidjoh dase iskreno osmjehnu sve nesto usiljeno.Zasto sam bog ce znati.Ove zenske po prodavnica posebna prica vecina tuke obicne.

spediter
Gost
spediter

U prevodu ovo “tuke”znaci CURKE,a ima i CURANA,svaka nam je rabota “ovakva”,i na kraju sezone ko ce biti KRIVAC,ada ko drugi nako Milo Radovanov,ti je najlakse reci.

kokocki
Gost
kokocki

90 posto ne zna da kaze dobar dan izvolite i hvala dovidjenja,
ne mogu da shvate da si im u kucu dosao
Sve gazde podrzavam koji ne daju konobarima da koriste mobilne tel jer ga dozvati ne mozes

kokocki
Gost
kokocki

Amakse potpuno si u pravu.
To je generalni problem u CG
Mene je konobar pitao kralju sta ces da pijes…za usnu sam se ugrizao da ga nebih osamario…

Miki
Gost
Miki

Nije svuda ista situacija. Ja volim da posjećujem restoran Garden u Podgorici i uvijek me dočeka i isprati ljubazno osoblje.

Gost
Gost
Gost

Ovi o Budvi pričaju, prestonici turizma. U PG mi se nije desilo da imam posla sa nadrndanim konobarom, bolja je i ponuda i usluga.

Avangarda
Gost
Avangarda

Pa normalno kada su uvezeni iz okruzenja,boli nih …… za nas turizam,a nece nasi umjetnici domace no “strance”,ovo je nauk za slijedece godine dako se neki urazume.

Crni
Gost
Crni

Cim nesto ne valja onda su to ljudi iz drugih drzava…a svi su neljubazni i nasi radnici i oni sa strane…svi gledaju samo novac…daleko smo mi od nekog elitnog tirizma

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

ne ne to su vasi dovedeni po rodbinsko prijateljskoj liniji, pa misle da su bogom dani 😉 zemlje u okruženju su svjetlosne godine ispred nas zbog profesionalnog odnosa prema poslu!

Amakse
Gost
Amakse

Nije to samo u Bd, nego generalno u Cg. U Pg su rijetki konobari koji umiju rec dobar dan i izvolite. Da imaju ista mozga ka’ sto nemaju, samo 4-5 rijeci treba da nauce, i da uzivaju od baksisa…

Badzana
Gost
Badzana

Tako je od lijepog pristupa konobara prema gostu zavisi da li ce mu ostaviti baksis. Bili smo skoro u Dobrim vodama i konobari koji rade u restoranu koji se nalazi odmah pored plaže su strašno ljubazni i za svaku pohvalu bez obzira na ogromnu gužvu i umor.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Cernici.

Send this to a friend