Ekonomija

Lovćen banka otvorila filijalu u Tivtu

Lovćen banka

Nakon otvaranja filijala u Podgorici, Cetinju, Nikšiću, Baru, Budvi, Kotoru, Herceg Novom i Ulcinju, Lovćen banka AD Podgorica nastavlja ulaganje u širenje poslovne mreže, otvaranjem filijale u Tivtu.

Nova filijala zadovoljava najsavremenije bankarske standarde, pri čemu će klijentima na usluzi biti ljubazno osoblje, zaduženo da obezbijedi brze i kvalitetne bankarske usluge u komfornom i prijatnom okruženju.

Svečano otvaranje, desete po redu filijale, je održano u petak, 31.maja 2019. godine u 20 h. Nova filijala u Tivtu se nalazi u Ulici Luke Tomanovića br.8 i klijentima će biti na usluzi radnim danima od 8h do 16h i subotom od 8h do
13h.

Tokom otvaranja filijale , okupljenima su se obratili ( po navedenom redu):
– dr Vinko Nikić – Glavni izvršni direktor
– dr Siniša Kusovac -Predsjednik opštine Tivat
– Aleksandra Popović – Predsjednica Odbora direktora Lovćen banke

Na svečanom koktelu, uručena je i donacije od 1000 EUR za liječenje dječaka Nikole Drmića, čime se Banka pridružila akciji prikupljanja sredstava, kako bi se realizovala planirana operacija u Istanbulu.

Lovćen banka AD Podgorica počela je sa radom 25. avgusta 2014. godine i ove godine će obilježiti jubilej – 5. godina rada na crnogorskom bankarskom tržištu. Banku su osnovali domaći poslovni ljudi i naučni radnici, zajedno sa njemačkim državnim investiciono-razvojnim fondom DEG-om (KfW grupa), jednom od najvećih evropskih razvojnih institucija.

OBRAĆANJA PREDSTAVNIKA LOVĆEN BANKE I PREDSJEDNIKA OPŠTINE TIVAT

dr Vinko Nikić – Glavni izvršni direktor

U skladu sa misijom i zacrtanim ciljevima, kao i osluškujući potrebe postojećih i potencijalnih klijenata, Lovćen banka današnjim otvaranjem filijale u Tivtu zaokružuje svoje prisustvo na crnogorskom primorju. U svojoj petoj godini poslovanja na bankarskom tržištu Crne Gore, Lovćen banka kao relativno mlada Banka, postaje značajan činilac i u kreiranju sveukupne bankarske ponude, a samim tim i ekonomskog ambijenta u Crnoj Gori.

Tivat , kao grad sa najvećom ekspanzijom turističke ponude u Crnoj Gori, destinacija koja razvojnim projektima poput Porto Montenegra, Luštice i ostalih projekata koji su u pripremi, postaje kvalitativna destinacija prepoznata na međunarodnoj turističkoj mapi i kao takva predstavlja značajan činilac prepoznavanja Crne Gore kao destinacije kvalitativnog turizma, odnosno visokoplatežne turističke klijentele, predstavlja pravo mjesto kome je potrebna bankarska podrška, u vidu kvalitene ponude bankarskih usluga, kako za fizička lica tako i za sve privredne subjekte.

Lovćen banka od samog početka svoju paznju usmjerava na mala i srednja preduzeća, kao i mikro preduzetnike i sa zadovoljstvom mogu konstatovati da smo podržali veliki broj novih ideja mikro, malog i srednjeg biznisa i time pružili šansu velikom broju preduzeća kao i samostalnim preduzetnicima da svoje ideje pretvore u stvarnost.

Sa posebnim zadovoljstvom mogu pomenuti da je Lovćen banka od samog početka prepoznala i podržala projekat Luštice Developmenta, kao projekat od strateškog značaja za razvoj Crne Gore kao destinacije visokokvalitetne turističke ponude i svojom bezrezervnom podrškom pomogla razvoju jednog značajnog turističkog rizorta, a to će raditi i ubuduće do samog zaokruživanja ovog kapitalnog turističkog projekta.

Danas je Tivat prepoznat kao turistički i studentski grad u kome je zadovoljstvo boraviti, grad koji polako, ali sigurno postaje značajan činilac ukupne turističke i druge ponude u Crnoj Gori , stoga smo mišljenja da ovom gradu, njegovim preduzećima i građanima nedostaje podrška bankarskog sektora i nedovoljno je prepoznavanje zdravih biznis ideja, koje bez podrške ne mogu biti realizovane. Lovćen banka je tu da takve ideje prepozna i pomogne njihovom ostvarenju i realizaciji, čime će pomoći otvaranju novih radnih mjesta, povećanju BDP-a, povećanju konkurentnosti, a samim tim i poboljšanju sveukupnog ekonomskog ambijenta u Crnoj Gori.

Velika lepeza ponude za sva pravna lica u CG počev od povoljnih kredita za obrtna sredstva, overdraft kredita, pa do investicionih kredita su garant da je Lovćen banka prava i sigurna adresa za sve potrebe klijenata. Naravno, Lovćen banka takođe vodi računa i o građanima, odnosno fizičkim licima za koje smo pripremili veoma povoljne i interesantne pakete proizvoda. Posebno je važno istaći da svim našim građanima nudimo najpovoljnije uslove za rješavanje stambenih potreba putem stambenog kredita, zatim veoma povoljne gotovinske keš kredite, a posebno bih
naglasio da smo se pažljivo fokusirali na potrebe naših pomoraca, za koje smo pripremili posebne pakete kreditnih proizvoda, kao i povoljnosti u domenu kartičarstva, gdje smo najnovijim proizvodom World MasterCard karticom uvrstili u svoju ponudu visoko sofisticiniran proizvod sa ogromnom lepezom benefita za sve one koji je posjeduju.

Naravno to nije sve i Lovćen banka neće stati, naprotiv, svakodnevno ćemo osluškivati potrebe i privrede i građanstva i siguran sam da ćemo naše pakete proizvoda samo dodatno prilagođavati njihovim potrebama. Pozivam sve da dođu u Lovćen banku i sami se uvjere u kvalitet naših usluga i ljubaznost našeg osoblja.

dr Siniša Kusovac – predsjednik opštine Tivat

Lovćen banka je strateški investitor koji će doprinijeti da Tivat bude još bolja, kvalitetnija i atraktivnija turistička destinacija. Lovćen banka egzistira pet godina i ima povjerenje značajnog broja građana, preduzetnika i pravnih lica. O tome svjedoči i broj filijala ove Banke u Crnoj Gori. Od Lovćen banke očekujemo da bude društveno odgovorna prema lokalnoj zajednici i ujedno da bude naš partner u realizaciji određenih kapitalnih projekata. Da budemo partneri i suinvestitori u projektima organa lokalne uprave, preduzetničkim projektima i svega ostalog što čini jedan kvalitetan preduzetnički ambijent u opštini Tivat. Želim puno sreće i uspjeha u radu ovoj filijali, što više klijenata i da ostvari konkurentsku prednost na bankarskom tržištu.

Aleksandra Popović – predsjednica Odbora direktora Lovćen banke

Tivat je moderan grad, svjetska turisticka destinacija, sa najviše Sunca u Boki. Tivat i Lovćen biće dobar  tim. Banka slijedi potrebe svojih klijenata i ova filijala je zaokružila prisustvo Lovćen banke na jugu. Naše sljedeće adrese biće na sjeveru Crne Gore jer  razvoja nema bez razvoja i Sjevera i Juga.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kum brata Djura
Gost
Kum brata Djura

NAJBOLJA BANKA U CG
NAJLJUBAZNIJI MENADZMENT
KAD NIKO NECE ONI CE VAM IZACI U SUSRET
SRECNOOO!

milisav
Gost
milisav

Posle Atlasa nesto nemam povjerenje u banke!

Send this to a friend