Ekonomija

Luka Kotor očekuje rekordnih 540 kruzera

Tokom 2020. godine kruzeri će u kotorsku luku uploviti ukupno 540 puta i to će biti rekordan broj u odnosu na ranije godine, prenosi Boka news.

“Prvi dolazak zabilježen je već 3. januara, a riječ je o brodu “Costa Deliziosa“, dok će prvi veći kruzer, i to “Aida blu”, opet uploviti 1. aprila”, saopštio je direktor kompanije Luka Kotor pomorski kapetan Branko Kovačević.

Prošle godine je, kaže, zabilježeno 464 dolazaka brodova, što je više nego u 2018., kada ih je bilo 412.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SMOKI
Gost
SMOKI

To sto kruzeri uplovljavaju u BOKAKOTORSKI zalov je najvece ZLO. KRALJICU Jadrana svesno ubijaju domaci bogatuni, sve zbog bednih eura. Turizam Da ali kruzeri u najlepsi fjord u ovom delu sveta NIKAKO.

Pedja *
Gost
Pedja *

Nema turizma dok je litija .

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Koje su to pare ihaa

Eto
Gost
Eto

Jeste li normalni?

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Treba to dobro naplatit.

Imal ko doma
Gost
Imal ko doma

Svi normalni smanjuju broj kruzera samo mi pametnjakovici povecavamo!?

Odlicno
Gost
Odlicno

540 kruzera i 540 godina dok se prodje kroz Kotor

Catarino
Gost
Catarino

Zato se i gradi pothodnik

Kotoranin89
Gost
Kotoranin89

Blago nama,bojim se da ako se nastavi ovakav dalji “razvoj” grada da cu se tacno preselit u neki drugi grad ili u neko selo,jer je zivot u Kotoru od turista i guzvi je postao neizdrziv i sve je podredjeno strancima i cijene su postale bezobrazno visoke,postat cemo kao Dubrovnik i Perast gdje slabo ima mjestana….

DAKA S-400
Gost
DAKA S-400

Najveci zagadjivaci u svijetu,, da je srece niti jedan Verige nebi prosao.. otrovase nas sa dimom iz motora. to niko nece da prizna. Ovo je bruka i stamota , cime se hvale , sto u najavi imaju 540 kruzera , a niko i ne pomislja da stavi senzore kvaliteta vazduha … Pljevlja na moru !!!

Send this to a friend