Ekonomija

Luksemburg nije uklonilo Crnu Goru sa liste bezbjednih država, u nedjelju let ka Tivtu

ilustracija

Prvi avion na relaciji Luksemburg-Tivat polijeće u nedjelju 19. jula sa luksemburškog aerodroma u skladu sa propisanim mjerama zaštite građana i biće otvoren za putnike do 27. septembra.

Tom prilikom, kako je kazala predsjednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu Fetija Kalač, putnike će prevoziti avion Dash Q400, avio kompanije Lukser, koji raspolaže sa 76 mjesta.

Početna cijena povratne avionske karte iznosi 139 eura, sa svim uračunatim troškovima.

“Napominjemo da ne postoji ograničenje niti zabrana u dijelu kretanja putnika nosilaca crnogorskog, luksemburškog ili nekog drugog pasoša te da Veliko Vojvodstvo Luksemburg nije uklonilo Crnu Goru sa liste epidemiološki bezbjednih država”, kazala je Kalač.

Ona je istakla da je ovu saradnju između luksemburške avio kompanije Lukser i Aerodroma Crne Gore inicirao Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu, DKP u Briselu na čelu sa ambasadorom Ivanom Lekovićem, kao i Aerodrom Crne Gore na čelu sa direktorom Danilom Orlandićem.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Paka
Gost
Paka

Tradicionalni partneri.

Sasa
Gost
Sasa

Svajcarska je uklonila Luksemburg i Crnu Goru sa liste bezbjednih zemalja, evo javise sad.
Znaci imacemo pune letove izmedju dvije zemlje visokog rizika. Ne zvuci bas pametno.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Dolazimo da vidimo roditelje bracu sestre familiju ,mi posteno radimo i zivimo od tog rada niko ne bistri politiku a ti Milane samo neka si zdravo

Pripejd eviva
Gost
Pripejd eviva

Dolazis iz Luxemburga nama da zakopavas sudbinu u CG glasanjem. Ako si vec toliki patriota i glasas,ne vracj se gore,ostani u Cg.

Pobro
Gost
Pobro

Ovi ljudi imaju 2 domovine.1 je Luxembutg a druga je Crna Gora.I vi imate Srbiju i Crnu Goru.Što ne idete u Srbuju ako vam CG nije dobra😉

Pljevlja
Gost
Pljevlja

To će nas spasiti

Milan
Gost
Milan

Stižu na izbore, mašala!

SRBsekta
Gost
SRBsekta

A izbori krajem avgusta? E, blago ti u pamet.

Mutant
Gost
Mutant

Pa ce doci na pet dana jel? E blago ti u pamet.

StringerBell
Gost
StringerBell

To su turisti iz Luksemburga. Imaju All Inclusive, plus placen put i po 50€ za trosak. Naravno imaju i izlet za Petnjicu, Gusinje, Plav….30.08.

Nikolina
Gost
Nikolina

139 eura vala dzabe povratna , more li se turisticki otici

Primorac
Gost
Primorac

Ne bi bilo , bad

Send this to a friend