Ekonomija

Luštica Bay na Expo Real sajmu u Minhenu

Najveći investicioni projekat u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja u Crnoj Gori, projekat izgradnje turističke destinacije Luštica Bay predstavljen je na Expo Real (XPO Real) sajmu, koji se do četvrtka održava u Minhenu u Njemačkoj.

Radi se o najvećem evropskom sajmu nekretnina i investicija. Predstavlja čitav lanac snabdijevanja međunarodnog sektora nekretninama – svi važni sektori su tamo, od koncepcije i dizajna, preko investiranja i finansiranja, realizacije i marketinga do rada i korištenja. Time predstavlja najveću multidisciplinarnu platformu u oblasti nekretnina. Ove godine na sajmu učestvuje više od 2000 izlagača iz 30 zemalja.

„Njemačko tržište pokazuje povećano interesovanje za Crnu Goru kao destinaciju a ponuda Luštice Bay je vrlo zanimljiva zbog lokacije, cjenovne konkurentnosti i moderne infrastrukture. Mi smo više nego zadovoljni odzivom i kontaktima koje smo ostvarili tokom sajma“, saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Prethodne nedjelje projekat izgradnje novog grada na Jadranu, Luštica Bay predstavljen je i na Siti Skejp Global /City Scape Global / sajmu u Dubaiju.

Tokom jeseni predstavnici kompanije učestvovaće na sajmovima u Švedskoj, Ukrajini, Velikoj Britaniji, Italiji, Kini i Turskoj.

Send this to a friend