Ekonomija

MA leti prema Moskvi tri puta svakog dana

Montenegro Airlines

Montenegro Airlines će prema Rusiji saobraćati sa svojim avionima, prema utvrđenom redu letjenja, saopšteno je iz nacionalne aviokompanije.

Kako je i planirano, Montenegro Airlines će tokom ljetnje sezone imati povećan broj letova za Moskvu i Sankt Peterburg. Ove sezone svi letovi će biti realizovani iz Tivta.

“Nacionalni avio-prevoznik u periodu od 25. marta do 15. aprila saobraća za Moskvu četiri puta sedmično, a u periodu od 16. aprila do 31. maja i od 1. oktobra do 27. oktobra svakodnevno. Tokom visoke sezone ljetjenja, od 1. juna do 30. septembra, MA će za Moskvu letjeti svakodnevno do tri puta. Cijena povratne karte su od 256 eura”, navode u MA.

Prvi ovosezonski let ka Sankt Peterburg će biti 5. juna i putnici će do ove destinaciji moći da putuju tri puta sedmično sve do 29. septembra.

“Karte su dostupne po cijeni od 270 eura”, ističu u MA.

Kako su dodali, iznajmljeni avion će biti adekvatno upošljen na ostalim redovnim i čarter destinacijama na kojima će Montenegro Airlines saobraćati.

“Kako je javnost već upoznata, uprkos brojnim izazovima i stalno rastućoj konkurenciji, MA je za nastupajuću sezonu proširio svoju operativnu mrežu u odnosu na prošlu godinu. Montenegro Airlines će saobraćati ka 30 gradova u 15 država, što je skoro trećina od ukupnog broja destinacija koje povezuju Crnu Goru sa Evropom i šire u periodu ljetnje sezone, kada pored MA saobraća i više od 50 drugih avio-kompanija”, kazali su u nacionalnoj aviokompaniji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vojo
Gost
Vojo

Nisu dali Rusi dodatne letove sa iznajmljenim avionom, istine radi

Boli istina
Gost
Boli istina

Kakvi ste vi idijoti😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Send this to a friend