Ekonomija

Mandić: Od strateške važnosti da naša zemlja nastavi ključne infrastrukturne projekte

Foto: Skupština
Foto: Skupština

Od strateške važnosti da naša zemlja otpočne i nastavi ključne infrastrukturne projekte poput nove dionice auto-puta Bar-Boljare, rekonstrukcije pruge Beograd-Bar i valorizacije Luke Bar, kako bi stvorili uslovi za što bolju povezanost i privredni razvoj Crne Gore i cijelog regiona, ocijenio je predsjednik Skupštine Andrija Mandić.

Mandić se, kako je saopšteno iz parlamenta, sastao danas sa delegacijom Privredne komore Vojvodine na čijem čelu je njen predsjednik Boško Vučurević.

Mandić je delegaciji poželio dobrodošlicu u Skupštinu Crne Gore, ističući da mu je veliko zadovoljstvo što ima priliku da ih ugosti, uz želju da se u njoj osjećaju kao kod kuće.

Kako dodaju u saopštenju, Mandić je rekao da je Vojvodina žitnica Srbije, ali i nekadašnje zajedničke države, te da se njena važnost za Crnu Goru i danas može vidjeti ako pogledamo robnu razmjenu između naše zemlje i Srbije.

Vučurević se zahvalio Mandiću na prijemu, ističući da je njihova delegacija, u sklopu posjete Crnoj Gori, održala i niz sastanaka od kojih je posebno naglasio njihov sastanak sa Privrednom komorom Crne Gore.

“Tom prilikom, Vučurević je apostrofirao da smo prethodne godine imali rekordnu robnu razmjenu između Srbije i Crne Gore i da se nada da će se boljom povezanošću i daljim razvojem mehanizacije ekonomski prosperitet obje naše zemlje značajno poboljšati”, zaključuje se u saopštenju Skupštine.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Maśa 😎🇲🇪
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maśa 😎🇲🇪
Gost
Maśa 😎🇲🇪

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
E majka mu kukala

Send this to a friend