Ekonomija

Manifestacijom Zeleno je zdravlje završeno Ljeto u Prijestonici 2018

Manifestacija „Zeleno je zdravlje“ održana je danas na Cetinju, povodom obilježavanja „Evropske nedelje mobilnosti”, a brojni posjetioci degustirali su jabuke i domaće proizvode od njih-pite, kompote, zdrave sokove, saopšteno je iz Turističke organizacije Prijestonice Cetinje.

Kako su kazali, besplatnoj degustaciji prethodila je revijalna šetnja i vožnja bicklima, trotinetima, električnim vozilima i svi ostalim prevoznim sredstvima koja ne zagađuju životnu sredinu centrom grada.

“U okviru iste manifestacije sprovedena je akcija usađivanja sadnica učenika JU Gimnazija Cetinje uz podršku DOO Komunalno Cetinje, koje je ovom prilikom i obezbijedilo sadnice. Takođe je održano i niz sportskih aktivnosti, poput rukometnih, fudbalskih, fitnes i džudoa. Najmlađima učesnicima podijeljeni su i simbolični pokloni.
Gosti manifestaciji bili su predstavnici iz MZ “Ravna Rijeka” Bijelo Polje sa svojim proizvodima”, navode u cetinjskoj turističkoj organizaciji.

Ovom manifestacijom završava se tromjesečni program „Ljeto u Prijestonici 2018“, koji je počeo promocijom knjige i albuma Momčila Zekovića Zeka „Džep sa tajnama“, u okviru kog je potom organizovano tridesetak manifestacija umjetničkog, modnog , muzičkog, sportskog i drugog karaktera.

Send this to a friend