Ekonomija

Marković: Kritike urodile plodom, radovi na gradilištu Kolašin 1600 napreduju

Premijer Duško Marković danas je ponovo nenajavljeno obišao gradilište turističkog rizorta “Kolašin 1600” i iskazao zadovoljstvo sadašnjim napretkom radova nakon kritika koje je izrekao prilikom iznenadne posjete ovom gradilištu, 18. juna.

<<<Marković nenajavljeno na gradilištu “Kolašin 1600“: Dobro zasučite rukave ili ćemo se svađati<<<

“Poslije 70 dana sam na istom mjestu. Tada smo bili u prilici da konstatujemo da radovi nijesu imali zadovoljavajuću dinamiku, da se dosta kasnilo u odnosu na potpisani ugovor. Danas sa zadovoljstvom mogu da kažem da radovi dobro napreduju, da imamo dobru dinamiku i da su izvođači angažovani na ovom lokalitetu, da odgovorno i svjesno rade kako bi radovi  bili dovedeni do kraja”, naveo je Marković.

Vlada će, poručuje, preko Direkcije i nadležnog ministarstva pratiti kako dalje stvari napreduju.

Marković je istakao da ća na tom mjestu u budućnosti postojati ozbiljna zimska i turistička ponuda.

“Vjerujem da ćemo brzo stvoriti pretpostavke da spojimo Kolašin 1450 sa skijalištem Kolašin 1600 i dobiti mnogo veći potencijal. Ovdje smo potpisali ugovor o zakupu sa investitorom koji će baš ovdje  na ovoj lokaciji graditi hotele i apartmane i vjerujem da Kolašin i Crna Gora dobijaju jedan novi sadržaj koji će doprinijeti ne samo razvoju našeg turizma, nego i cijeloj crnogorskoj ekonomiji”, istakao je Marković.

S.Đukanović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
4 nahije
Gost
4 nahije

Nenajavljena posjeta, a kamere čekaju. Hahahahaha

Realnost
Gost
Realnost

Svaka cast,svaka pohvala za Premijera…Jedini covjek koji je pokazao da ima volje za rad,za ovu sam partiju i ne kazem da Milo ne valja ali niko se sjeveru okrenuo nije kao Dusko… Sve pohvale i samo nastavi …

Leleku
Gost
Leleku

Cus, dje ces reci da milo ne valja hahaha

Nick
Gost
Nick

Uz sve vrline ili mane,ovaj covjek je jedan od rijetkih koji zaista pokazuje energiju i zelju da se neki zaopceti projekti stvarno i realizuju…nevjerovatna je drskost i bezobrazluk od strane investitora koji preuzmu posao od drzave,dobiju novac a onda odugovlace i nezavrsavaju dogovoreno…zato treba drzavne strukture da se zainteresuju i priprijete,da se stvari pomjere sa mrtve tacke…opstinske strukture u Pg… Više »

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

Valjda investitor investira svoj kapital, završi posao u roku, predstavnik vlade stalno vrši nadzor i na kraju roka o svemu izvijesti Vladu. Pa Vlada od ugovorene investicije oduzme penale i isplati razliku! Nije valjda u Zemlji čuda to naopako?

Lugovi
Gost
Lugovi

Vidite li na sto lici Kolasin. Muslie dovoljan hotel i sku sraza. E oa nije.

loky
Gost
loky

Ajde sa srecom, samo neka se radi. Daj Boze da ce se tu zaposlit dosta ljudi iz Kolasina i okoline, treba narodu posla, i para. Ajde da budemo pozitivni da ce sve ici kako i treba da ide 🙂

Razocaran
Gost
Razocaran

Koliko je ovo udaljeno od 250..
000 mk,povrsine M.Djukanovica.

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

Nema puta do tamo ali biće!

Zoran
Gost
Zoran

Gradi se put Berane Kolasin preko Lubnica i Jelovice . To je taj put

Pivopija🍺🍻🙄
Gost
Pivopija🍺🍻🙄

Svaka čast za evropskog predsednika Vlade Duška Markovića!

Antipovlašćeni
Gost
Antipovlašćeni

I dobro, Premijeru, oli imati mu…a da im pukneš UGOVORENE penale za ovo kašnjenje, pošto je ugovorom predviđeno da sve bude gotovo do 31.12.2017? Ili će im se oprostiti, pa da ih neko drugi plati umjesto njih?

radijatorčić
Gost
radijatorčić

Sledeći put, noćna posjeta!

NHM
Gost
NHM

Mora da je do kritika. Isto ovako i Tramp sebi pripisuje zasluge za koješta.

Piki
Gost
Piki

Sredio stvar! Bravo Dule!

Send this to a friend