Ekonomija

Marković posjetio kompleks Holiday Villages Montenegro: Imaćemo odličnu sezonu

Premijer Duško Marković posjetio je danas u Ulcinju Karizmin hotelsko-turistički kompleks “Holiday Villages Montenegro” koji je otvoren prije nešto više od godinu.

Marković je čestitao rukovodstvu ovog kompleksa na novim objektima i 80 odsto popunjenih kapaciteta u predsezoni.

“To ukazuje da će i ova turistička sezona, kao i prethodne dvije, biti veoma uspješna”, kazao je Marković

Menadžment novog hotelsko-turističkog kompleksa izgrađenog na osnovama nekadašnjih hotela Belvi i Olimpik informosao je premijera o aktivnostima koje preduzima i izrazio zadovoljstvo poslovanjem u našoj zemlji.

Marković je obišao novi dio kompleksa, otvoren prije nepun mjesec, koji uključuje 96 prostranih luksuznih apartmana, dva nova bazena, jedan za odrasle i jedan za djecu i ostale sadržaje.

On je čestitao rukovodstvu hotelsko-turističkog kompleksa “Holiday Villages Montenegro” na novim objektima i na činjenici da već u predsezoni imaju 80 odsto popunjenih kapaciteta ocijenivši da i taj podatak, kao i svi parametri, ukazuje da će i ova turistička sezona biti veoma uspješna, kao što su bile i prethodne dvije.

“Holiday Villages Montenegro” je prije nepune dvije godine zakupio dio imovine HTP Ulcinjska rivijera uz ugovor koji uključuje investiciju od preko 30 miliona eura u adaptacije hotelâ i modernizaciju i kreiranje novih turističkih sadržaja.

Ova kompanija nastavlja da investira u dalji razvoj hotelsko-turističkog kompleksa. Vlada Crne Gore je na sjednici održanoj 28. marta 2019. godine dala saglasnost na zahtjev kompanije da joj se omogući uspostavljanje hipoteke prvog reda nad objektima u izgradnji kako bi izgradili novog objekat – depadans hotela kategorije četiri zvjezdice, kao i objekta tehničku podršku.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milenko
Gost
Milenko

Bravo! Svaka čast! Sve je vise turista svake godine.

Nenad
Gost
Nenad

Dobra sezona koja jos nije pocela nego bageri i majstori po plazama..
Sezona nije ako smo full mjesec dana..na tome radite da traje minimum.6.mjeseci

Bel
Gost
Bel

Ovo je hotel ! A ne kao hotel Plaža u HN !

Bnjj
Gost
Bnjj

Kakve su plate radnicima poštuje li se zakon o radu da li to Marković saznao, neka obiđe malo ove nesrećne radnike da vidi u kakvim uslovima rade i kakve su im plate i uslovi rada i neka stisne vlasnike kapitala da povećaju plate

Pogba
Gost
Pogba

Aj ne mlati casti ti.

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Ovaj na svaki text isto pise!!

Send this to a friend