Ekonomija

Marković Spajiću: Umjesto što zabranjujete drugima da se bave ekonomijom obezbijedite ono što ste obećali, a nijeste ni započeli

Marković

Bivši premijer i poslanik DPS-a Duško Marković poručio je ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću da umjesto što zabranjuje drugima da se bave ekonomijom, bolje da obezbijedi ono što je Vlada obećala a nije ni zaočela – budžet, investicije, nacionalnog avio prevoznika, vakcinisano stanovništvo i pripremljenu turističku sezonu.

“A kad se sa već upoređujete sa Vladom koju sam vodio, uzmite za reper bilo koju godinu 2017-2019, ali prethodno obezbijedite sopstveni rezultat i vaše brojke. I ne zaboravite da smo mi u 2020. prevashodno brinuli o zdravlju i životima građana, i uspijevali u tome! A vi?”, pitao je Marković na Twitter-u.

Prethodno je Spajić, odgovarajući Markoviću, na toj društvenoj mreži napisao da je Crna Gora imala ubjedljivo najgori ekonomski pad, od 15,2 odsto u bilo kakvim uslovima bi trebalo da bude automatska doživotna diskvalifikacija bavljenja ekonomijom bilo koje mjesne zajednice, a ne države.

Marković je ranije danas na napisao da je Vlada na čijem je čelu bio oborila nezaposlenost na najniži nivo u nezavisnoj Crnoj Gori, te da su otvarali svake godine na hiljade novih radnih mjesta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Princip
Gost
Princip

Уместо што дајеш овакве изјаве, објасни људима ко је и како направио онај дуг према Кинезима.

Scepan
Gost
Scepan

Nema vise obilaska auto puta helikopterom. Nije onda mislio kako da vrati dug u koji nas je uvukao.

Micko
Gost
Micko

ko je ovaj?

Montenegro eviv
Gost
Montenegro eviv

Ti Spajicu obezbijedi ono sto nismo mi za 30 godina uspjeli.

DraganPG
Gost
DraganPG

Markovicu nikad vise premijer 😜

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Što ste sve bi obećavali….

Alan
Gost
Alan

Tako je gospodine Markovic! Postavite ih dje im je mjesto. Da nam provedri vise Gore Crne.

Danijella
Gost
Danijella

Bravo Dusko! Najbolji Premijer i najveci Gospodin medju politicarima. Nijesu ti ni do koljena.

Krsto
Gost
Krsto

Ne zna se koji ste bolji od vas dvojice.

Bnjj
Gost
Bnjj

Nažalost po prvi put se čovjek može složiti sa Markovićem

Aljos
Gost
Aljos

Gosp.Markovicu, vidjeli smo kakvi su experti i koliko znanja imaju. Najljubaznije Vas molim u ime svih Crnogoraca da preuzmete sve sto mozete i spasite nas ovog uzasa.

Send this to a friend