Ekonomija

Marković: USSCG i Vlada partneri na unapređenju ekonomskog ambijenta

Duško Marković

Djelovanje Unije slobodnih sindikata u velikoj mjeri komplementarno je temeljnim opredjeljenjima Vlade koja u fokus svojih politika stavlja društvenu i ekonomsku poziciju zaposlenih, odnosno svih građana Crne Gore, ocijenio je premijer Duško Marković u čestitki upućenoj generalnom sekretaru USSCG Srđi Kekoviću povodom deset godine od osnivanja Unije.

“Za prvu deceniju postojanja i djelovanja, prepoznati ste po dosljednom zalaganju za poboljšanje ukupnog položaja zaposlenih u skladu sa savremenim standardima sindikalizma, i njihovo uključivanje u šire društveno-ekonomske procese”, navodi se u čestitki Markovića.

Čestitajući jubilej Kekoviću, članstvu i rukovodstvu Unije, premijer je naveo da u USSCG vidimo partnera koji dodatno treba da daje doprinos unapređenju ekonomskog ambijenta i pravednosti u okviru svih asocijacija koje se bave pravima zaposlenih.

“Vlada će još snažnije nastaviti svoje politike usmjerene ka dostizanju boljih uslova za kvalitetan život svake porodice i pojedinca, po mjeri razvijenih zemalja današnjice”, navodi se u čestitki premijera.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Duda
Gost
Duda

Sada
Srdja i Duško su stari saradnici vazda bili

Send this to a friend