Ekonomija

Medojević: Vlada sklopila tajni sporazum, biće smanjene plate i penzije

Vlada Crne Gore je u tajnosti sklopila sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom. Čeka nas najoštriji program štednje, saopštio je danas predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Cilj je zaštititi povjerioce. Žrtve će biti naši građani kojima će se smanjivati plate i penzije. Povećanje poreza je obavezno. Čekaju nas godine distribucije siromaštva”, napisao je jedan od lidera Demokratskog fronta na Twitteru.

“Može li opstati država koja ima dug 100 odsto BDP, izvoz osam odsto BDP, nema svoju valutu, nema devizne rezerve, nema robne rezerve, nama proizvodnju”, upitao je Medojević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Nema kud niže od ovoga što sad imamo.

Trol
Gost
Trol

I u cilju spasavanja nacije ste se vi pobili ciji ce strucnjak da vodi ekonomiju i finansije… a cek, ne ekonomiju, bezbjednost

Milena
Gost
Milena

Sto je narod tražio to će i dobiti

Kan
Gost
Kan

😂😂😂 kao osigurac 🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️

mujo džeger
Gost
mujo džeger

medojević je kulturno saopštio šta je uradila odlazeća vlada, tako da joj smjena nije nimalo teško pala, jer dolaze vunena vremena treba vraćat 4 melearde duga, đe su više od pola pojele administrativne plate dijeljene šakom i kapom kurti i murti, plaćenje poreza državi za visoke bizmismene i druge kojekakve davalice 25ooo x75o bruto x12mjeseci x15 god tj. preko 3… Više »

Caramdjordje
Gost
Caramdjordje

Spasavaj nas Medo,glasaj protiv vlade za promjenu!

Podgoricanka
Gost
Podgoricanka

Necemo grcati vise nego do sad,pa kako bude

crna gora
Gost
crna gora

oces oces

gangrena
Gost
gangrena

opet ovaj? da ti je samo dva grama mozga naroda na kojeg se pozivas ili kojem se obracas…tek bi tada shvatio koliki si ,,biser,,

Fortuna
Gost
Fortuna

Pa ako smanje plate I penzije BICE CIRKUS KOD VEC OSIROMASENIH I GLADNIH gradjana Crne Gore, pa cemo morati traziti sposobne da budu vijesti I sposobni I nabave novac za jadni napaceni narod

vjecna da je
Gost
vjecna da je

ne padamo na vase fore ….bia lazi kao vi ste u sukobu igrate se demokratije ….svi znamoda ste i vi i vasa ekspertska vlada nesposbni da voditecrnu goru ….brzo ce izbori nikad jacisuverenisticki bloksamopolako

Hurem
Gost
Hurem

Oooooooo,djesi Medo ,davno te nine bilo😄🤕🤕🤕🤕

marius
Gost
marius

Medo zasto ne podjes u neku naprednu zapadnu zemlju, tipa Svajcarska, Njemacka, Austrija, i tamo nadjes neki posa u struci, i tako se oslobodis ovog kod tebe evidentnog prisustva stresa. Odje te nece, otidi nedje, opusti se.

citizen
Gost
citizen

Kako da se zaposli u struci kad dana nema iskustva kao inzenjer.Samo laprda od dvadesete,kasno je za to odavno…

Maśa
Gost
Maśa

Ja nadu polažem u eksperte, ipak su to stručni i školovani ljudi, a što nemaju iskustva u politici, biće za 10-20 godina, ko pretekne!
A ti filozofu, imaš rješenje, stisni petlju, lako je bilo iz opozicije likovat i ladovat!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Da nemaju carević, marović, rakčević, perovići…
pa onda ovi iz drpesa da pomognu budžet.. plate, penzije i dugove medjunarodne?
Bolje oni sami nego…

🤔🤔🤔
Gost
🤔🤔🤔

Po Medu i mmf radi na crno

realno
Gost
realno

Medo,ti bi kao i Krivokapic da stampate dinar u Crnoj Gori i tako ekspertski rijesite problem.

Nina
Gost
Nina

Dosadio si medo i Bogu i narodu!Sve nesto objavljujes a na kraju kazes da ces podrzati vladu.Maltretiras nas brate,odcuti jedan da,prijace ti.

Send this to a friend