Ekonomija

Milatović: Funkcioneri DPS-a imaju selektivnu amneziju

Jakov Milatović

Funkcioneri DPS-a očigledno imaju selektivnu amneziju pa su zaboravili da su decenijama upravo oni radili na uništenju Crne Gore čemu svjedoči i stanje javnih finansija i ekonomije u momentu kada su izgubili vlast, poručio je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

<<<DPS Pljevlja: Reformski put naše partije nema alternativu, spriječićemo dalje urušavanje Crne Gore<<<

On je reagovao nakon saopštenja DPS-a, u kojem je potpredsjednik te partije Aleksandar Bogdanović kazao, između ostalog, da ova Vlada nije ostvarila nijedan rezultat i benefit za naše građane, već čega god se dohvatila, ona je to uništila.

““Lenka”, “Prva petoljetka”, fabrika elektroda “Plužine”, “Titex”, “Radoje Dakić”, “Obod”, “Košuta”, “Marko Radović”, mljekara Podgorica i tako redom su fabrike koje su uništavali dok su nizali afere Telekom, Limenka, Koverta, Zavala, Snimak, i tako redom… To su primjeri korupcije i nepotizma koji su i danas sinonim za njihovu vladavinu. Za to vrijeme, građani su dovedeni na rub egzistencije, sa minimalnom zaradom od 222 eura, a benefite je vidjela samo nekolicina povlašćenih”, naveo je Milatović na Tviteru.

Sada, kaže, isti oni drže lekcije Vladi.

“Vladi koja je sve napore usmjerila na ispravljanje nepravdi koje su oni učinili, svakodnevno iskreno radeći u cilju boljeg života građana, minimalnu zaradu od 450 eura, povećanje prosječne zarade, stabilizaciju javnih finansija i ekonomski oporavak”, kazao je Milatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bosko pg
Gost
Bosko pg

Sad nema rata, nema sankcija, nema bombardovanja sad smo nezavisna drzava. To je ogromna razlika. Je li DPS zasluzan za zatvaranje fabrika u Sloveniji? To je proces tranzicije sto odlicno znas ali dobro manipulises. Ni jedna fabrika od drzavnih u Sloveniji nije ostala a oni su giganti u odnosu na nas.

Bolest
Gost
Bolest

A šta si ti uradio osim što pričaš i zadužuješ se sa miki mausom?

nečuveno
Gost
nečuveno

Antipatičan. Pun sebe, a nema razloga, ogovarač…neradnik

...
Gost
...

Čime braniš sopstveni nerad? Pih, gadluk!

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Ti sigurno imaš totalnu amneziju!

marius
Gost
marius

G. Milatovicu, da bi se bavili politikom , morate da u dusu poznajete narod drzave koju predstavljate. Vi ocigledno to ne znate, jer da znate kakav je ovaj narod inatan, vjerovatno bi promijenili retoriku, i batalili sa stalnim napadima na DPS. Rekoh, ovaj narod je inatan, i sto vise napadate DPS, tim vise i rejting dizete. Mialite da ste svu… Više »

Majski
Gost
Majski

Ovaj decko je teski populista, nikakve koristi od njega osim sitng politickog populizma, valjda zna d aje pao Berlinski zid i da je jedna era komunizma zavrsena i samim tim na desetine hiljada fabrika u istoscnoj evropi, a valjd ai zna d aje rat u bivsoj SFRJ podrzao i pokrenuo srpski nacionalizam uz svesrdnu podrsku SPC, neko ko je studirao… Više »

sasapg
Gost
sasapg

Zna on to dobro, ali mu ne odgovara da rece istinu. U SFRJ je svaka veca fabrika bila uvezana sa nekom drugom karikom iz drugih republika. Kada te karike puknu zbog rata ,adio amore….

Marko
Gost
Marko

Nije studirao na Oksfordu,nego je magistrirao,sto ne znaci da je ekspert.G.din Milatovic bi trebao da zna da se to o cemu prica zove zranzicija i da su to prosle sve i prolaze sve zemlje komunizma.Ministar Milatovic je populista,ka uostalom sva ova vlada.Pocinju da budu smijesni.

Montenegro
Gost
Montenegro

Hahaha… Koliko si ti fabrika otvorio za godinu dana? Koliko imamo novih radnih mjesta? Znamo koliko si ih zatvorio, Aman, KAP, Boksiti, Željezara, itd.

zoran
Gost
zoran

Oni za njih a sta si ti uradio

Saša
Gost
Saša

Zar ti nisi ekspert.

Send this to a friend