Ekonomija

Milatović: Vlada ulaže maksimalne napore da pomogne građanima i privredi

Jakov Milatović

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, je svim građanima i građankama Crne Gore čestitao Praznik rada 1. maj, i poručio da Vlada ulaže maksimalne napore da im pomogne i obezbijedi dostojanstven rad.

“Danas, kada proslavljamo 1. maj, 135 godina nakon radničkih protesta u Čikagu, svijet je suočen sa novim izazovima i najvećim padom ekonomije do sada”, naveo je Milatović.

Prema njegovim riječima, ovo je posebno izraženo u Crnoj Gore gdje ni u redovnim vremenima uslovi za poslovanje i rad nisu bili adekvatni.

“U godini socijalne pravde, Vlada ulaže maksimalne napore da pomogne i građanima i privredi i tako koliko toliko sačuva životni standard i obezbijedi dostojanstven rad. Ovome u prilog govore paketi podrške koje je Vlada usvojila za pomoć građanima i privredi”, istakao je ministar ekonomskog razvoja.

Kako dodaje, zalaže se za otvoren, dobronamjeran i konstruktivan dijalog između poslodavaca i radnika.

“Sa željom da zajedno nastavimo da gradimo pravednu i ekonomski snažnu Crnu Goru, svim građankama i građanima čestitam Praznik rada, 1. maj”, napisao je Milatović na Twitter-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivek
Gost
Ivek

Da li cete uraditi nesto da se zadrzi najbolji investitor kojeg Crna Gora ima..mislim na Aman…ili zelite da on ode…i da bez posla ostane 1000ljudi koji imaju odlicne uslove kod njega…pricate o radnim mjestima…a zelite da ugasite najbolje sto CG ima zbog nečijeg hira

Iz dobre namjer
Gost
Iz dobre namjer

Ajte svi u teretanu pa ulažite napore,a mi samo što ne jaučemo.

Maya3
Gost
Maya3

Samo ekonomski paketi pomoći ne znače skoro ništa. Po svemu sudeći vi nemate nikakav plan i strategiju za ekonomiju.

Stef
Gost
Stef

Vidi se dosta,za razliku od prosle vlasti

Vaše ime
Gost
Vaše ime

e muke, kome vi možete pomoći

Kot do
Gost
Kot do

Nesto se slabo primjeti

Send this to a friend