Ekonomija

Mladi preduzetnici izlagali proizvode u Delta City-ju

Prvi pobjednici Konkursa podrške kreativnom preduzetništvu, projekat realizovan od strane Glavnog grada, Delta City-ja i Strategista, danas završavaju sa izlaganjem svojih poizvoda na centralnom štandu u Delta City-ju u Podgorici,

DigitalBee sa interaktivnom igricom Tangram za djecu i Kreativna zona grada sa svojim šatorima za najmlađe, bili su prisutni u centralnom atrijumu Delta City-ja od 15. januara do danas.

Glavni grad, kao partner u ovom projektu je čestitao prvim izlagačima.

“Veliko je zadovoljstvo što smo bili u prilici da damo svoj doprinos razvijanju vaše male poslovne priče i da podržimo kreativnu energiju našeg grada”, kazali su iz Glavnog grada.

Podsjećamo, pobjednici konkursa za kreativno preduzetništvo će tokom 2020. godine besplatno dobiti centralni štand u Delti gdje će prodavati i prezentovati svoje proizvode. U cilju dalje podrške svi dobitnici  imaju na raspolaganju i finansijski paket u iznosu od 2.000 eura, kao i komunikacionu strategiju za dalji razvoj i promociju biznisa.

Najkreativniji preduzetnici koji su odabrani na konkursu koji je realizovan krajem decembra prošle godine bili su: Shimppo, Irena Vuković, Studio Ribizla, Green Studio, Hiron Creative Lab, Neda Jovanović i Tina Mišljenović, Digitalbee, Pletent-buba factory, Kokoro, Cegerica i Virjanka.

Send this to a friend