Ekonomija

Moguće unapređenje saradnje Turske i Mojkovca

Sogul u Mojkovcu

Ambasadorki Turske Sogul Ozan danas su prilikom njene prve zvanične posjete Opštini Mojkovac predstavljeni strateški pravci razvoja opštine, potencijali, projekti i aktivnosti koji se trenutno realizuju.

Fokus je bio na razmatranju mogućnosti ekonomske saradnje kroz privlačenje turskih investitora sa ciljem jačanja razvoja lokalne privrede.

“Imajući u vidu trenutnu zainteresovanost turskih inevstiotora za ulaganje u Crnu Goru, ambasadorka je istakla da će raditi na stvaranju novih i jačanju postojećih veza lokalnih vlasti i investitora”, saopšteno je iz Opštine Mojkovac.

Sogul u Mojkovcu

Kao posebno značajno ambasadorka je istakla mogućnost saradnje i na polju obrazovanja sa fokusom na stipendiranje studenata za školovanje u Turskoj.

Predsjednik Opštine Ranko Mišnić i predsjednik Skupštine Opštine Dragomir Mrdak su izrazili veoma zadovoljni ovom posjetom i istakli dosadašnju dobru saradnju kako sa ambasadom tako i sa Turskom agencijom za međunarodnu saradnju i razvoj.

Takođe, izrazili su otvorenost za dobre biznis ideje koje bi turski investitori mogli realizovati u Mojkovcu, ali i uvjerenje da će ova posjeta tome doprinijeti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Demagogija, 30gpdina ista priča ko im je branio da dovode investitore dosad

Gero
Gost
Gero

Džamiju na jalovište.

Ja ja
Gost
Ja ja

Hahaha e sprdnjee ovee sta nam rade..e nesrecni mi dje zivimo..za 2 godine bicemo ko ciganska zemlja a vec jesmo..kad smo na ciganske turke spali ..ma cigani au gospoda za njih i na metle razne..sve same saradnje a pare odose iz cg i po dzepova murata ibrahima i ostalih..pi..a crnogorci za 250 e neka rintaju tako E VIVA TURSKA CRNA… Više »

Dule
Gost
Dule

Je li ona mazda na slici ispravno parkirana?

Prc CG
Gost
Prc CG

Turske i Mojkovca?????????😳😳😳

Mitar
Gost
Mitar

Hahahah sto cini mojkovacki klan. Dako nam se odvoje i naprave svoju drzavu da pocinemo od njih

Send this to a friend