Ekonomija

Montenegro Airlines leti ka Lajpcigu i Minhenu

Aerodrom Minhen

Nacionalna aviokompanija Montenegro Airlines započela je redovna saobraćanje ka novim destinacijama Lajpcigu i Minhenu, čime su još dva evropska grada dodata u ljetnju ponudu destinacija ka kojima će ove sezone saobraćati MA.

Iz MA je saopšteno da će se letovi ka ovim destinacijama obavljati dva puta sedmično i to četvrtkom i nedjeljom do 28. oktobra. Iz kompanije nisu saopštili kolika je cijena karata za nove destinacije.

Njemačko tržište je jedno od najvećih emitivnih tržišta sa preko 60 miliona turista godišnje, i za Crnu Goru predstavlja značajno tržište kada je u pitanju turizam.

Tokom ove ljetnje sezone Crna Gora će preko Montenegro Airlinesa biti povezana sa četiri njemačka grada ( Frankfurt, Dizeldorf, Minhen i Lajpcig), što će, kako tvrde u MA, svakako uticati na rast broja prevezenih putnika sa tog tržišta za ovu godinu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jova_levi
Gost
Jova_levi

Koja drskost pored niskobudzetnih kompanija prisutnih kod nas i u okruzenju oni drze ovakve cijene.Vjerovatno moraju placati 130 novozaposlenih u MA sad pred lokalne izbore(nema drugog objasnjenja).

Micko
Gost
Micko

Prave konkurenciju wizz airu samo ima malo razlike u cijeni sa ovima možeš letjet za 25e a s njima za 250e, mislim na povratne karte. Ovo kažem zato sto i WIZZ air leti isto cetvrtkom i nedeljom.Ja jesam patriota i radje ću svome dat,ali 200e razlike pa jos iz nekoliko puta godišnje vjerovatno će mi uticat na patriotizam te vrste.Radje… Više »

hamatt
Gost
hamatt

Evo imaš 17. maja za 225€( povratak 24. maja) ugrabi odma ! Ostane ti 25 eura da troškariš 7 dana. Monstat kaže da se može proć sa 2€ dnevno, znači GALA PROVOD!

Send this to a friend