Ekonomija

Montenegro Airlines nudi putnicima Adria Airways-a karte do Beograda ili Ljubljane za 60 eura

Montenegro Airlines (MA) omogućio je putnicima slovenačke kompanije Adria Airways da se do željenih destinacija prevezu po posebnim cijenama karata, pišu Dnevne novine.

U MA su kazali da nude 60 eura po pravcu iz Podgorice do Ljubljane, kao i iz Podgorice ili Tivta do Beograda, dok je cijena za sve ostale destinacije 90 eura po pravcu.

Za sve putnike koji na kartama Adria Airwaysa imaju YM let ili imaju Adrijine karte i žele ih koristiti na direktnim YM letovima, MA nudi cijenu od 60 eura po pravcu iz Podgorice do Ljubljane, kao i iz Podgorice ili Tivta do Beograda, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu kompanije.

Kako su dodali, u okviru ponude uključen je jedan komad prtljaga standardnih dimenzija do 23 kilograma, najviše 158 centimetara. Ponuda važi od 1. do 10. oktobra, a odnosi se isključivo na letove gdje je MA operativni prevozilac.

MA je odluku o posebnim cijenama karata donio nakon što je Adria Airways objavila bankrot. Stečajni postupak, kako su saopštili u slovenačkoj kompaniji, pokrenut je zbog insolventnosti i u skladu sa zakonskim odredbama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tereza
Gost
Tereza

Da li karte mogu da se kupe po ovim cijenama i gdje?

Kiro
Gost
Kiro

Imala sam kartu za Ljubljanu za 15. Oktobar povratnu. Placena preko e-dreamsa (greska) 139 eura. Kupila novu zbog bankrota kompanije u MA, takodje povratnu. Cijena 149 eura. Eto, ustedjela bih 30-tak eura. Po pravcu 15. Bolje bi bilo da nam neko objasni kako da refundiramo propale karte jer je ponuda em bijedna em zakasnjela. Zakasnjela – jer su ljudi vec… Više »

Fino
Gost
Fino

Cijena karte iz PG do Bg je skoro bila 80-90 eura povratna preko AirSerbia. Generalno cijena u oba smjera je od 120-140. Sta vi tu njima nudite specijalno? 🙂

Tereza
Gost
Tereza

Kad je bila karta Bg-Pg 80-90€ ja sam platila u MA 150€ povratnu?

Fino
Gost
Fino

Mislim da je jos uvijek akcija, ali preko AirSerbia. Ima na društvenim mrežama reklama.

Andrej
Gost
Andrej

120-140 ako se rezervise mjesec unaprijed. Sad ako je rezervises za vikend, bude i do 250. Da li poznajes nekoga da je povratnu kartu kupio za 80-90 ikad?

2006
Gost
2006

Ima li ovđe posla za tužioca?

Red
Gost
Red

Haha bravooo

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Dzekovi stari. Najgore ih nemamo od cega pocastiti

Avro
Gost
Avro

Kad jedan supergubitaš pomaže običnom gubitašu. Superpomagač dužan,pa da ne pretjeramo,30 miliona,pomaže gubitaša od četiri miliona,a sve s narodne grbače!

anonimus
Gost
anonimus

Vlada Hrvatske, ove godine iz državnog budzeta pomaže croatia lines sa 18 milona eura,iduće godine sa 12 miliona eura,a 2022 godine planirali su pomoć od 33 milona eura svom avioprevozniku.
Ali oni u Hrvatskoj nemaju opoziviju i Nvo da im objasne da ne treba da pomažu gubitaša i da je on nevažan za turizam.

Cgcg
Gost
Cgcg

Pa ni mi u CG nemamo opoziciju. Mi imamo svetosavce

Slavko
Gost
Slavko

Sta da pretjeras? Montenegro airlines duguje 90 miliona, a narod zivi od 2 eura dnevno.

Send this to a friend