Ekonomija reagovao na tvrdnje poslanice DF-a

Mugoša: Bošnjak iznosi beskrupulozne laži o meni, postoji evidencija o svemu

Poslanica Demokratskog fronta (DF) Branka Bošnjak iznosi beskrupulozne laži kad je u pitanju moj profesionalni angažman u Glavnom gradu, a o mom angažmanu i radi postoji uredna evidencija koja je javnosti dostupna, tvrdi direktor Poreske uprave Miomir M.Mugoša.

On je reagovao na tvrdnje Bošnjak koja je upitala premijera Duška Markovića, zašto je Mugošo dodijeljen kredit “kada je već dobro zbrinut”, a sve vezano za dodjele kredita po povlašćenim uslovima, u iznosu od 40 hiljada eura.

Saopštenje Mugoše prenosimo u cjelosti: 

“Navodi poslanice Bošnjak predstavljaju politički motivisane zlonamjerne i lažne konstrukcije koje odbacujem kao apsolutno neistinite.

Navodim da je sve što sam stekao za vrijeme rada kao javni funkcioner uredno prijavljeno nadležnim organima i o tome postoji uredna evidencija koja je javnosti, a samim tim i poslanici Bošnjak, dostupna.

Nije prvi put da poslanica Bošnjak iznosi beskrupulozne laži kad je u pitanju moj profesionalni angažman u Glavnom gradu plasirajući javnosti samo njoj znane izmišljene informacije o mojim navodnim zloupotrebama za vrijeme pokrivanja pozicije načelnika Komunalne policije i dezinformacije o sukobu sa tadašnjim gradonačelnikom Podgorice.

Svoju prljavu kampanju ispunjenu lažima i neistinama, na moj i račun moje porodice koju je započela dok je bila odbornica Skupštine Glavnog grada imenovana nastavlja i kao poslanica, bezuspješno pokušavajući da diskredituje moj profesionalni angažman u Poreskoj upravi i ostvarene rezultate koje ta institucija u kontinuitetu postiže za dobrobit građana i države Crne Gore, a koji su prepoznati od strane domaće i međunarodne stručne javnosti.

U cilju zaštite ličnog i profesionalnog integriteta, a zbog kontinuirane beskrpulozne kampanje protiv mene i moje porodice od strane pomenute poslanice Bošnjak, obavještavam vas da ću pokrenuti sudski postupak, u kojem će ista imati priliku da dokaže istinitost svojih navoda ili snosi posljedice zbog iznijetih neistina.

26

avatar
1000
23
3
0
 
25
amoIz prve rukeZamjena tezaCrniBob
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zamjena teza
Gost
Zamjena teza

Lijepo je što je sve uredno prijavio, ali to nije odgovor na pitanje kako je stekao. Bez želje da mu advokatišem, ili ga napadam, samo kažem.

Crni
Gost
Crni

Lik mu je bas visoko intelektualan

Bob
Gost
Bob

Ovoliko saopstenje,a nidje da pomene odakle mu onolike nekretnine,lux vozni park,kafici,tereni,klubovi….

amo
Gost
amo

Palo sa neba kao i Amfilohiju,bozji ljudi.

Bnjj
Gost
Bnjj

Liberalni ekonomista kad su radnici u pitanju zalaže se za otpuštanje radnika iz opština iz Komunalnog npr a socijalista kome država daje kredite po bagatelnim uslovima to je Cg

Nena
Gost
Nena

Ko o čemu, DF o poštenju.

boki
Gost
boki

KAKO VAS BRE VIŠE NIJE SRAMOTA , A LJEPŠE TI JE DA ĆUTIŠ JER ĆE TI SVE ISPLIVATI…

boki
Gost
boki

KAKO VAS BRE VIŠE NIJE SRAMOTA , ALJEPŠE TI JE DA ĆUTIŠ JER ĆE TI SVE ISPLIVATI…

Dkdk
Gost
Dkdk

GOSPODINE MUGOŠA ODAKLE VAM MILIONSKE NEKRETNINE TO SE SAMO MOŽE STEĆI ZNATE I VI SAMI KAKO…. OD NARODSKIH PARA I DRŽAVNE IMOVINE KOJU PRIPISUJETE U SVOJE VLASNIŠTVO… HVALA

Bnjj
Gost
Bnjj

Vrati pare koje si dobio po bagatelnim uslovima pa pusti priču

Bil
Gost
Bil

A Bošnjak je baš poštena.

Tito
Gost
Tito

Ne znam o cemu se radi ali ti nista ne demantova. No trla vrla priča…

IRS
Gost
IRS

Što je više kleveta i laži, Mugoša nam miliji i draži! Čovjek je prijavio sve što je pokrao ili dobio na poklon. A što se posla tiče, veoma je efikasan, ostalo je još samo 400 meleona da se naplati. Polakote.

Prika
Gost
Prika

Ajde Migi mora si malo renovirat kafanu pušti fore za tvoje Lješkopoljce,znamo se dobro

Sandra
Gost
Sandra

Isprica se sve naokolo a nisi odgovorio odakle ti onoliko nekretnina i vozni park od 200 000?

Daca
Gost
Daca

Sviđa mi se brza reakcija, da ne ispadne ako ćuti da je dotična gospođa u pravu. Dok se ne dokaže istina, direktor je u pravu

Send this to a friend