Ekonomija

Mugoši još jedan mandat na čelu Poreske uprave

Miomir M. Mugoša

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici za direktora Poreske uprave imenovala dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora te državne institucije  Miomira M.Mugošu.

Mugošu je za direktora PU predložio ministar finansija Darko Radunović.

“Vladina Komisija za kadrovska i administrativna pitanja razmotrila je predlog Radunovića i imajući u vidu da je sproveden zakonom propisani postupak po javnom konkursu za starješinu organa uprave, kao i činjenicu da je ministar finansija, saglasno svojim ovlašćenjima predložio Vladi da za direktora Poreske uprave imenuje Miomira M. Mugošu, prvorangiranog kandidata, koji je u postupku provjere kompetencija, znanja i sposobnosti ostvario 43 boda”, saopšteno je iz Vlade.

Mugoša je na mjestu direktora Poreske uprave od decembra 2015. godine

Podsjećamo da je u skladu sa Uredbom o organizaciji i načinu rada državne uprave, Poreska uprava bila u sastavu Ministarstva finansija, ali je ove godine postala samostalan organ, te se zbog toga ponovo moralo birati novo rukovodstvo na javnom konkursu. Mugoša je do zaključenja novog konkursa za izbor direktora Poreske uprave tu funkciju obavljao kao vršilac dužnosti direktora.

U obrazloženju Ministarstva finansija su naveli da su Mugošu za novi mandat preporučili rezultati ostvareni u prethodnom periodu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
karo
Gost
karo

Takvi kadrovi trebaju ovom LOPOVSKOM SISTEMU a ne i drzavi.

Bnjj
Gost
Bnjj

Čovjek koji se zalaže za neoliberalizam i otpuštanje radnika kad se pojave problemi u poslovanju a za sebe od države dobije stan po bagatelnim cijenama ima li boljeg objašnjenja o karakteru ovog čovjeka a da ne govorimo još o optužbama za malverzacije.

Puklo sve
Gost
Puklo sve

Kako nece mladez kolektivno iznajmit 30 autobusa i preko grane lagano. Valjace nekome vise nego kuci… nek nam je Bog upomoc

Moralnista
Gost
Moralnista

A ko je provjeravao znanja i kompetencije? Posto ovaj nema ni jedno ni drugo pa zato…

Ida
Gost
Ida

Nagrada za lojalnost.

Cikota
Gost
Cikota

E ovo je kap koja je prelila casu, nijesam godinama vjerovao opoziciji, ali ovo, od nas sedam glasova manje.
Makron je apsolutno u pravu, odgovornost, sva je iskljucivo na vlasti, to sto nece, mlade i skolovane me ubijedilo da je dosta vise !

Zoran
Gost
Zoran

Cestitam I zelim Vam da naplatite sto je vise moguce zaostalog poreza koji je veliki teret budzetu . Napraviti infrastrkturu koja ce onemoguciti svim pravnim i fizickim licima izbjegavanje naplate istog.

Slavko
Gost
Slavko

Koliko duguje Vektra sa Brkovicem na celu poreza? Otprilike da u iducih godinu dana prosjecne plate u Crnoj Gori budu 1000 eura. Toliko o rezultatima Miomira M. Mugose.

Stjuardesa
Gost
Stjuardesa

Vlada Crne Gore vrednuje rad i rezultate,cestitke gosp Mugosa!

Transporter
Gost
Transporter

Od svih direktora do sad Poreske uprave najbolji je Miomir M Mugosa. Bravo!

Moralnista
Gost
Moralnista

Koliko te castio za ovaj komentar, ja te castim duplo samo da nestanes..

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kažu Da Mugi ne može da potone kad pliva! Niti može da zaroni u vodu, naravno!

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Bravo! Svaka čast, rezultati i rad govore više od riječi!!!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pronadjena Fifi 🤗

Enigma
Gost
Enigma

Samo jako Mugi 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Send this to a friend