Ekonomija

Muratović: Rezultati Vlade su poraz za čitavo društvo, Milatović za neuspjehe jedino umije da krivi bivšu vlast

Boris Muratović

Genijalni Jakov Milatović opet je manifestovao napad frustracija pred Twitter auditorijumom i još jednom učinio jedino što radi sve vrijeme – optužio bivšu vlast, saopštio je Boris Muratović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore, reagujući na navode ministra ekonomskog razvoja Milatovića.

<<<Milatović: Funkcioneri DPS-a imaju selektivnu amneziju<<<

Ističe da je postalo neozbiljno i odgovarati nekome ko je prilično nebitan i u krugu Vlade u fazi raspada, ali, kako kaže, zbog građana, dužni su ukazati na sljedeća dostignuća.

“Ova Vlada je za godinu mandata jedino uspjela da dovede nezaposlenost do rekordne stope, da utiče na rast cijena, da potpuno unizi standard građana i da uzrokuje to što se Crna Gora danas davi u koronavirusu”, naglasio je Muratović.

Prema njegovim riječima, šta su napravili od crnogorske ekonomije najbolje govore primjeri dojuče uspješnih preduzeća od kojih su za šest mjeseci napravili ozbiljne gubitaše.

“Jedino u čemu su i Milatović i njegovi saborci djelovali uspješno bilo je ljubljenje ruku, gdje su apsolutni rekorderi u istoriji Crne Gore. Priznajemo i da su građanima sve vrijeme dali pravi “primjer” borbe sa koronavirusom – od sumanutih odluka kojima su napravili epidemijsku katastrofu do apsolutnog ignorisanja svih mogućih mjera”, dodaje on.

Muratović ističe da su rezultati Vlade poraz za čitavo društvo i umjesto da se dobro zamisle, kako dodaje, sve što znaju jeste da krive bivšu vlast i za vremensku prognozu i da građanima nude obećanja od kojih nema ništa.

“Zato je Milatoviću, ipak, bolje da zadrži sopstvene frustracije za sebe još ovo malo koliko će trajati njihova Vlada”, zaključuje Muratović.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Iskra🇲🇪Bernini🇲🇪
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Iskra
Gost
Iskra

Turisticki vodic…

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Brojke sve govore. Sama vlast sebe svakodnevno demantuje! Niti znaju što rade, govore i svaki novi dan nosi potpuno nove stavove. Kako vjetar duva. A izgleda da je najveća promaja u njihovim glavama.

Send this to a friend