Ekonomija Danilo Orlandić

Na crnogorskim aerodromima opsluženo 1,6 miliona putnika

Da će 2019. godina biti najuspješnija u istoriji Aerodroma Crne Gore, po svim parametrima, govore i posljednji podaci o prometu putnika. Od početka godine na naša oba aerodroma opsluženo je 1.600.000 putnika, čak 120 hiljada više nego u istom periodu prošle godine, kazao je direktor ove kompanije Danilo Orlandić.

“Na Aerodromu Tivat već prvih dana septembra očekujemo milionitog putnika, a na Aerodromu Podgorica početkom oktobra”, ističe Orlandić.

Prema njegovim riječima, opravdanost i isplativost izgradnje Terminala 2 na tivatskom aerodromu, koja je počela prije tačno godinu, pokazala se ovih dana.

“Komfor putnika u špicu sezone je poboljšan, a naši radnici su u prilici da mnogo kvalitetnije obavljaju svoje zadatke”, ističe Orlandić.

Osim povećanja broja opsluženih putnika, Aerodromi do kraja godine očekuju i mnogo bolje finansijske pokazatelje.

“Sve to doprinjeće razvoju crnogorskih aerodroma ali i turističkoj privredi Crne Gore, čiji su nam interesi prioritet”, navodi Orlandić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nemirko
Gost
Nemirko

Zahvaljivati politicarima sto rade svoj posao je isto kao da se zahvaljujes bankomatu sto ti daje tvoje pare.
Crna li si…

Love Me now
Gost
Love Me now

….i svi su kasnili…neko sat neko i po 12h, po ovoj vrucini, ne samo vas, nego cijelu CG treba jednostavno prodati nekoj normalnoj drzavi da vodi ovo sve, da ovaj narod pozivi to sto im je ostalo vremena, fuj na sve vas lopove

Mika
Gost
Mika

Botić si mali ali maliii

Send this to a friend