Ekonomija

Na prodaju filijale, šalteri i ekspoziture Atlas banke

Atlas banka

Prodaja bivših organizacionih jedinica, odnosno filijala, ekspozitura i šaltera Atlas banke biće obavljena u julu i avgustu, saopštila je stečajna uprava te finansijske institucije, prenose Dnevne novine.

Informacija o datumu i vremenu održavanja javnog nadmetanja, koje će se održati u prostorijama banke u Pljevljima, Beranama, Baru i Nikšiću, biće objavljena na sajtu Atlas banke, najmanje tri dana prije nedmetanja. Zainteresovani će unaprijed biti informisani i o opremi koja je predmet prodaje.

Savjet Centralne banke (CBCG) uveo je stečaj u banku odbjeglog biznismena Duška Kneževića 5. aprila, nakon dvije neuspjele dokapitalizacije. Za stečajnog upravnika imenovan je ekonomista Mirko Radonjić. Odluka o uvođenju stečaja, kako je ranije saopšteno, donijeta je usljed pogoršanja poslovanja, a nakon što je privremena uprava banke utvrdila skrivene namjere koje se odnose na nerealno visoku procjenu imovine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jeftino
Gost
Jeftino

Nije neki trošak, samo maknu ATLAS i stave nešto drugo!

važi
Gost
važi

Znači istina je ono što je Duško Knežević pričao, sve se ovo desilo da bi kumovi i pioni braće Đukanović sad kupovali nekretnine Atlas Grupe.

Iiiii
Gost
Iiiii

Zna li ko kako da ponistim kredit kod njih imam oko 2000e da vratim. Da li imam tu obavezu ili me to Dusko casti

Profesor
Gost
Profesor

Duskovo potrazivanje ce preuzeti neka druga banka, koje ce kasnije od tebe da to naplati
Tako da nemoj da ocekujes da ce te Dusko castiti. 🙂

Maks
Gost
Maks

Opet sve na dobos prije vremena pa ce kao Kalici i Sarici poslije sudjenja biti jos bogatiji.

samsung s2
Gost
samsung s2

bojim se da ce bas tako biti

Send this to a friend