Ekonomija

Nagradna igra EPCG: Opel astra domaćinstvu iz Berana

U poslovnoj zgradi Elektroprivrede Crne Gore u Nikšiću organizovano izvlačenje dobitnika prvog kola nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM, a automobil Automobil OPEL ASTRA ENJOY dobilo je domaćinstvo sa pretplatnim brojem 11140503 iz Berana.

“Nagradna igra počela je 15. januara i trajaće do 31. maja, a odvija se u pet kola. Nagradna igra je organizovana za članove ZLATNOG TIMA, odnosno sva domaćinstva koja su 31. januara imala stanje duga 0 eura i tako postali članovi Zlatnog tima”, navode iz EPCG.

U bazi za izvlačenje dobitnika našlo se 193.444 domaćinstava, članova Zlatnog tima.

“Nagradni fond za prvo kolo je automobili OPEL ASTRA ENJOY kao i 150 umanjenja na računu od 50 eura.  110 umanjenja od 50 eura  izvlačilo se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 193.444, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis elektronski račun, kojih je bilo 15.810”, dodaju oni.

150 umanjenja od 50 eura dobila su domaćinstva iz raznih crnogorskih gradova: Herceg Novog, Kotora, Tivta, Budve, Bara, Ulcinja, Cetinja, Nikšića, Žabljaka, Mojkovca, Bijelog Polja, Rožaja, Podgorice, Berana, Pljevalja. Njima će se umanjenje od 50 eura automatski obračunati na narednom, februarskom računu.

Proces izvlačenja nadgledala je komisija u sastavu: Milan Perović, predsjednik, iz fukcionalne cjeline Snabdijevanje, Jelena Ćeranić, član, iz Direkcije za informacine tehnologije i Eleonora Albijanić, član, iz Direkcije za ljudske resurske i korporativnu komunikaciju

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Spisak dobitnika može se pogledati na web sajtu www.epcg.com, 21. februara u svim štampanim medijima biće objavljen spisak dobitnika – pretplatni broj i grad, a o dobitnicima se javnost može informisati i na našoj fejsbuk strani na kojoj je išao prenos izvlačenja uživo.

Iz EPCG podsjećaju da su ostala još četri kola nagradne igre, za koje će izvlačenja biti organizovano u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću u 09.45 sati, i to za drugo kolo 20. marta, treće kolo 17. aprila, četvrto kolo 27. maja i peto kolo 19. juna.

U naredna četri kola nagradni fond čini 150 umanjenja na racunu od 50 eura. 110 umanjenja izvlači se iz baze u kojoj će biti svi članovi ZLATNOG TIMA, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis elektronski račun.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

A nista bez ove Eleonore …
Uffffff

Jovanka
Gost
Jovanka

Cus Opel Astra…Treba svima po S klasu da nam kupe i jos da kazu Izvinite.

Send this to a friend