Ekonomija

Najuticajniji britanski i njemački mediji za putovanja preporučuju Crnu Goru

Prestižni britanski magazin za putovanja “Wanderlust” preporučio je Crnu Goru, zajedno sa susjednom Albanijom, kao prvu destinaciju na listi zemalja koje treba posjetiti u julu ove godine, saopšteno je danas iz Nacionalne turističke organizacije.

“Crna Gora se još jednom našla u društvu egzotičnih svjetskih destinacija kao što su Australija, Sejšeli i Meksiko, a autori članka objavljenog u “Wanderlust”-u ističu našu zemlju kao savršenu ljetnju destinaciju sa manje gužve, a idealnih tropskih temperatura za ovaj period godine”, navodi se u saopštenju.

Prošetajte Kotorom, upijajte zrake sunca na budvanskim plažama i uživajte u prirodi Nacionalnog parka Durmitor – pišu Britanci.

“Kao najstariji i vodeći magazin za putovanja u Velikoj Britaniji, “Wanderlust” mjesečno doseže do preko 680 hiljada korisnika, sa preko milion pregleda. O popularnosti magazina govori i činjenica da na društvenim mrežama imaju 160 hiljada pratilaca”, navode u NTO.

Originalan članak možete pročitati na: https://www.wanderlust.co.uk/content/best-places-to-visit-in-july/?cmpredirect

I njemački mediji prepoznali su našu zemlju kao destinaciju koju vrijedi posjetiti. Poznati njemački nedeljnik “Freizeit Woche” objavio je članak o Crnoj Gori kao destinaciji koju u okviru rubrike “Putovanja iz snova” opisuje kao “rajsko mjesto na Balkanu”.

“Članak o Crnoj Gori objavljen je na osam strana ovog poznatog njemačkog nedeljnika, a autori članka ističu da, iako mala balkanska država, Crna Gora iznenađuje sa divnim iskustvima u prirodi”, objašnjavaju iz NTO.

Njemci pominju “plaže sa kristalno čistim vodama Jadranskog mora, romantična mjesta sa velelepnim crkvama, manastiri i palate, i onaj mali, sofisticirani Tivat”.

Autori su se osvrnuli i na Bokokotorski zaliv, Budvu i Sveti Stefan, Veliku plažu, ali i na sjever zemlje, naočito ističući prirodne ljepote Nacionalnog parka Durmitor.

“Freizeit Woche” se štampa u gotovo 350 hiljada primjeraka, sa dosegom od oko 500 hiljada čitalaca.

“Imajući u vidu značaj njemačkog i britanskog tržišta za turizam naše zemlje, objavljeni članci u uticajnim medijima, poput njemačkog “Freizeit Woche” i britanskog “Wanderlust”, daju poseban doprinos u pozicioniranju Crne Gore kao atraktivne destinacija za putovanja u 2021. godini”, zaključuju u NTO.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aleks
Gost
Aleks

Korona ce da prodje, ali smece, plastika, staklo razbacano po citavoj CG!! Jednom ce doci da nas posjete , ali kad vide smece nikad se vise nece vratiti..

Bnjj
Gost
Bnjj

Svaki dan nam umire 10 ljudi, najmili su nam oboleli,bitni nam je život od ekonomije. Niko neće od gladi umrijeti

Animus
Gost
Animus

Reklamiramo prirodu i ljepote, a pola toga izbetonirano i poplocano, druga polovina su sankovi, tende i lezaljke.

Luka
Gost
Luka

Ma kako da ne
Najzaraženiju zemlju preporučuju, važi!

Miško
Gost
Miško

A dje, tek sad nam niko nece dolazi. I ako dodju brzo ce poc.

Sluzbenik
Gost
Sluzbenik

Na litije🤣

ZELJKO MIRANOVI
Gost
ZELJKO MIRANOVI

NA MORE DODJITE NEMA AJKULA SAMO KORONE

Pesso
Gost
Pesso

Litije su prošlost,sad su patriote,ko je šef patriota

Dejan
Gost
Dejan

Sigurno su nesto.pobrkali….

Send this to a friend