Ekonomija

Najvažnijim infrastrukturnim projekatima unapređuje se kvalitet života Budvana

Duško Marković

Premijer Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima Budve sjutrašnji Dan opštine.

“Svjesni da je saobraćajna infrastruktura jedan od najvažnijih preduslova za razvoj turizma, u prethodnim godinama rekonstruisali smo ili izgradili svaki kilometar puta od Glavnog grada do Budve. Već u ovom trenutku u fokusu razvoja ovog infrastrukturnog segmenta je izgradnja bulevara od Tivta do Jaza čijim će završetkom biti unaprijeđena saobraćajna prohodnost i obezbijeđena bolja povezanost prijestonice turizma sa oba crnogorska aerodroma”, navodi se u čestitki Markovića.

On je poručio građanima Budve da ove aktivnosti Vlade nedvosmisleno potvrđuju naše opredjeljenje da izgradnjom savremenih saobraćajnica i turističkih kapaciteta doprinosimo rastu životnog standarda širom Crne Gore.

“Uvjeren sam da, kao dobronamjerni sudionici sveukupnog razvoja naše zemlje, prepoznajete da je realizacija najvažnijih infrastrukturnih projekata u prvom redu usmjerena ka unapređenju kvaliteta života vas i vaših porodica. Sa takvim zadatkom, uvažavajući aktuelni društveno-politički kontekst, Vlada na čijem sam čelu ostaće posvećena i stvaranju uslova za veći priliv stranih direktnih investicija, koje će obezbijediti dalji turistički razvoj Budve. U podsticajnom ekonomskom ambijentu sa najvišim standardima, nastavićemo da unapređujemo uslove za kvalitetan život Budvana, i svih građana Crne Gore”, navodi se u čestitki premijera upućenoj građanima Budve povodom sjutrašnjeg Dana opštine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gunslinger
Gost
Gunslinger

Sta se dobije kad se ukrste medjed, lopov i bukva? Tacan odgovor: Premijer Crne Gore, Dusko Markovic

Anonimous
Gost
Anonimous

Kvalitet Budvana? Nijesam znao da se kvalitet stanovnika popravlja ovakvim mjerama 🙂 Mozemo li kako popravit kvalitet Podgoricana, Barana, Rozajaca…

Thor
Gost
Thor

Dragi moj premijeru, a eto vidjesmo te vajne infrastrukturne projekte na djelu sinoc. Zgrade radjene bez pratecih komunalija i vodovodne infrstrukture, sve je zivo poplivalo posle nepunih pola sata kise, garaze su bile pune, Grdjevica je na nekoliko mjesta prelila, automobili su bukvalno noseni sa “parking mjesta”…Fala Vam dragi premijeru, no mozda ne bi na odmet bilo uredit kanalizacione mreze… Više »

Send this to a friend