Ekonomija

Nastaviti uspješnu saradnju Danilovgrada i Direkcije javnih radova

Foto: PR Centar

Opština Danilovgrad i Direkcija za javne radove definisali su dinamiku budućih radova, koji su već usaglašeni i dogovoreni, kao i pripremu platforme o saradnji za sve buduće projekte, saopšteno je nakon sastanka direktora Direkcije za javne radove Rešada Nuhodžića, koji je danas boravio u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad, gdje se sastao predsjednicom Opštine Zoricom Kovačević i predsjednikom Skupštine opštine Zoranom Boškovićem sa saradnicima.

Iz Opštine Danilovgrad saopšteno je da je tema sastanka bila verifikacija svega onoga što je do sad urađeno i onoga što je pri samom kraju.

“Konstatovano je na obostrano zadovoljstvo da više nego partnerski i jedna i druga institucija ostvaruju uspješnu saradnju. Takođe, na današnjem radnom sastanku definisana je dinamika budućih radova, koji su već usaglašeni i dogovoreni, te priprema platforme o saradnji koja će definisati sve buduće projekt”, kaže se i saopštenju.

Kovačević se, kako se navodi, zahvalila na dosadašnjem angažmanu Direkcije i na osnovu do sada urađenog kontatovala da će svi ugovoreni i budući projekti biti realizovani.

Send this to a friend