Ekonomija

Nikolić: Bečić da objasni šta je sinoć radio Mandić u njegovom kabinetu, za nas zakoni nisu izglasani

Foto: Portal RTCG

Poslanik DPS-a Nikola Rakočević najavio je da će danas ili sjutra uputiti inicijativu nadležnim sudskim instancama povodom ocjene ustavnosti odluka koje su sinoć donijete u Skupštini Crne Gore..

“Da bi se utvrdio kvorum neohodno je fizičko prisustvo 41 poslanika. Oni su imali samo 40 prisutnih. Mi smo i tada kazali da predlažemo da odgode sjednicu za januar ili februar. Druga stvar je to da je flagrantno prekršen Zakon o izboru poslanika. Skupština je potvrdila mandat, a DIK nije”, kazao je Rakočević na današnjoj konferenciji za novinare.

Na pitanje da li će učestvivati u radu parlamenta, dok se sud ne oglasi Rakočević je odgovorio da neće bojkotovati rad Skupštine.

“Dok se sudski organi ne oglase nećemo učestvovati u radu tijela Skupštine. Kakva god odluka da bude mi ćemo nastaviti rad u Parlamentu”, kazao je Rakočević.

Poslanik DPS-a Andrija Nikolić je istakao da bi svako njihovo ponašanje u parlamentu značilo da legitimišu nelegalno postupanje parlamentarne većine.

“Sve što su radili je bilo u funkciji poklona SPC za Novu godinu i Božić. Oni koji su nas optuživali sinoć su donijeli zakon na isti način samo što su oni to uradili nezakonito i neustavno, pod velom noći su donijeli zakon. Ti zakoni su jos uvijek u skupštinskoj proceduri, za nas nijesu izglasani. Bečic treba da objasni šta je radio Mandić u kasnim večernjim satima u njegovom kabinetu “, kazao je Nikolić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

Zasto niko ne ispita zbog cega je Mandic svaka dva tri dana u Beograd.
Da li je istina da ima ugovoren posao sa Vučićem oko uredjenja fasada na zgradama Komplekda Beograd na vodi. Onih par malih kućica da mu firma “okreči”.
Mozda će nam onda svima bit jasnije zasto se radi ovo sto se radi.

jijih
Gost
jijih

pa oni svi udruzeno imaju srpsko rusku matricu djelovanja neki manje neki vise finansirani sa stranih adresa…zato sto se mene tice oni su jedno.

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

sve je ovo dogovor nekakav izmedju njih za koji ce se znati za nekoliko godina!! sve smrdi od kampanje pa izbora pa onda svega sto se desavalo posle.. previse je dps statican!! kad pocnu da ih haose i procesuiraju onda ce me uvjerit da je dps izgubio i da je ovo sve ne vezano sa njima!!

Nikšić
Gost
Nikšić

Vaše mišljenje nije važno, još od 30. avgusta.

Zivot tece
Gost
Zivot tece

A mi sa vama ne odosmu u EVROPU
Cao

Novi
Gost
Novi

Ne cudi od vas. Hvala sto napokon priznade da ne postujete zakone.

Miki
Gost
Miki

Nece dugo apostoli !!!!

Rozaj
Gost
Rozaj

Becica treba pod hitno uhapsit !!!

Da je vjecna
Gost
Da je vjecna

Pa posle vaseg izpstanka juce i komedije sa DIKom, ne treba vise ni da ulazite u parlament. Ovo početnici ne bi napravili. Pogubili ste se skroz…Sad se bunite koliko hocete, da nisu imali debelu podrsku ne bi ni oni ovo ovako. Najbolje da se malo smirite i napravite novu strategiju.. Pozdrav

Festadjun
Gost
Festadjun

Strasno sto radi nova vlada

Orli-ban
Gost
Orli-ban

Možda bi Bečić mogao da ti napiše jednu odluku sa 4 glasa za i 5 protiv na kojoj su izglasali da ne mogu ništa da ti objasne.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Bez ljutnje. Naviknite se na novu Crnu Goru.

Tivat
Gost
Tivat

Ni za njih nije Filip Vujanović bio Preddjenik, pa ste se vi baš za to nervirsli oko toga.
Da vidimo šta zapad kaže

Crnogorac
Gost
Crnogorac

haha bojkot 😀 oćete primat platu?

Dana
Gost
Dana

Boli vas boli najvise Andrija Mandic ali sto je tu je morate se pomiriti sa tom cinjenicom.da je D F. najaca opoziciona stranka u C.Gori tako da Mandicu mozete samo.da zavidite.Srecno novoj vladi.

Joanikije
Gost
Joanikije

Mandic Medojevic i Knezevic su vlast koja se dogovorila sa Amfilohijem i sad ispunjavaju sto im je receno i ja ne znam sto se svi prave englezi sad.Sve ovo sto nam se desava sami sebi smo priredili!

Jel piso Mišo
Gost
Jel piso Mišo

Vjerovatno je bio svjedok u razgovoru sa onim iz komšiluka koji se ne miješa u unutrašnja pitanja Crne Gore! Mandić ljubomorno čuva svog poslodavca !

Send this to a friend