Ekonomija

Nikolić: Šta je sljedeće, osnivanje kćerke firme Air Serbia sa trobojnim logom?

Iza ideje gašenja Montenegro Airlinesa krije se ambicija poništavanja svega što ima crnogorski predznak, smatra poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić.

<<<Bojanić: Gasi se Montenegro Airlines, osnovaćemo novu avio kompaniju, smijenićemo cijeli Upravni odbor EPCG>>>

“Šta je sljedeće, osnivanje kćerke firme Air Serbia u Crnoj Gori sa trobojnim logom? Gube građani, turistička privreda i Crna Gora”, upitao je Nikolić na Twitter-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Emma
Gost
Emma

Samo ime MA je reklama nase zemlje!

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Mi u cg nemamo ni fabriku gumenih cizama pa tesko mozemo imat avio kompaniju! Nemamo ni dobar servis za auta pa tesko mozemo popravljat avione ! Ne mozemo da regulisimo ni zeljeznicu od bara do bijelog polja pa tesko mozemo avio saobracaj ! Ne mozemo ni aerodrom da odrzimo nego trazimo ko ce da gankupi pa ne mozemo ni avio… Više »

Realan
Gost
Realan

Sledeće je da se osnuje nova moderna avio kompanija neopterećena dugovima, političkim zapošljavanjima, kradjom i nekonkurentskim cijenama. Biće sve dobro ljudi, kakvo otimanje države. Neće je valjda utovariti na kamion.

Rača
Gost
Rača

Cilj nije taj, prestanite da lažete narod. Nemate pravo da prigovorite jednu jedinu riječ posle 20 godina intezivne pljačke Crne Gore a sve na krilima priče o branjenju Montengra od Srbije. I dalje to pokušavate. Narod se više ne boji nikog a vi ste krivi što ste tzv manjinski narod probudili, da ce na sledecem popisu postati vecinski. Vi ste… Više »

samson
Gost
samson

Demontaža države crne Crne Gore.

Politiko
Gost
Politiko

Cilj tkz. Vlade Crne Gore je predati sve na upravljanje Srbiji. To je njihova jedina misija, jer njima upravlja koza nostra, SPC. Ja tu ne vidim nikakav problem, uzimajući u obzir da se do sada niko nije mnogo potresao oko prethodnih poteza, koji jasno i nedvosmisleno vode ka nestanku države.

Send this to a friend