Ekonomija

Nova oprema na Aerodromima Crne Gore

Pripreme za ljetnju sezonu ušle su u završnu fazu. Ove sedmice na Aerodrom Podgorica i Aerodrom Tivat isporučeni su novi elevatori, najnovije proizvodnje, u vrijednosti od 400 000 eura.

U pitanju su mobilni transporteri za ukracaj i istovar prtljaga i tereta.

“I za Aerodrom Podgorica i za Aerodrom Tivat nabavljeno je po tri takva elevatora. Nova oprema omogućiće brži i efikasniji rad zaposlenih na oba crnogorska aerodroma. Do početka ove sedmice bilježimo rast prometa putnika od oko 19 odsto, što znači da smo opslužili skoro 70 hiljada putnika više nego tokom prva četiri mjeseca rekordne 2017. godine. Upravo zato se užurbano spremamo za početak predstojeće turističke sezone jer će brojke samo rasti i moramo biti spremni da odgovorimo svakom izazovu”, istakao je izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić.

Prema riječima Orlandića nova oprema koja  je stigla ali i ona koja će tek stići, pomoći će radnicima da efikasnije obavljaju svoje zadatke ali će se i svaki putnik osjećati komfornije.

Orlandić je najavio da će do početka ljetnje sezone na oba crnogorska aerodroma biti isporučene nove stepenice kao i da će zaposleni dobiti nove uniforme.

“Do 6.maja, na Aerodromima Crne Gore je opsluženo 408 hiljada putnika a prema najavama koje imamo do kraja godine će kroz naše aerodrome proći oko dva ipo miliona putnika”, kazao je Orlandić.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ja pa Ja
Gost
Ja pa Ja

E sad je vrijeme da vratimo ,pozamljene’

Kenan
Gost
Kenan

A nemojte slucajno da maknete one traktore imt stare 5 decenija i volgu sanitet.

Tivcanin
Gost
Tivcanin

Hahahaha,kako su dil napravili,ovo su modeli stari najmanje 15 godina,pogledajte na gugl kakav je dizajn zadnjih godina.

komentator
Gost
komentator

Ne trebaju vam elevatori nego po jos jedan terminal na oba aerodroma i novi rashladni sistem. Oboriste tender za rashl. sistem jer ga ne dobi vas favorit, boli cas uvo sto ce putnici ljetos padati u nesvijest od vrucine. SD – kancer CG drustva

Misko-BG
Gost
Misko-BG

U CG od sve zastarele opreme uvek prvo menjaju opremu koja olaksava fizicki rad 🙂

Ćotek
Gost
Ćotek

Meni su oni 🚜🚜🚜 bili cool 😎

Sijalica
Gost
Sijalica

Samo napred Danilo

Realno
Gost
Realno

Kroz aerodrom Frankfurt,godišnje prodje 58miliona ljudi…tu ste vi još malo….😂😂😂😂😂😂

To sam ja
Gost
To sam ja

Da, generalno gledano, kad uzmeš u obzir sve geografske, političke, ekonomske i ostale parametre aerodromi Tivat i Podgorica bi trebalo da premašuju ovaj raspali Frankfurtski za bar 400-500 miliona ljudi. Stvarno sramota kako nas je loše rukovođenje lišilo ovih dodatnih 400-500 miliona ljudi…

fesa
Gost
fesa

imaju li jos one imt traktore sto se vrte po pisti

Nik
Gost
Nik

Oni su zastotni znak!! Ali kada vidim radnike aerodroma na pisti u sportskim patikama izgubim svaku volju za zivotom!!!

Send this to a friend