Ekonomija

Nova ponuda Addiko banke za penzionere

Addiko banka AD Podgorica je penzionerima ponudila nove kredite u iznosu do 25.000 eura sa značajno nižom kamatnom stopom i besplatnom polisom osiguranja.

Kamatna stopa za kredit do 25.000 eura sada je atraktivnih 8,99 odsto, uz rok otplate do devet godina. U slučajevima u kojima je to potrebno, Banka obezbjeđuje besplatnu polisu osiguranja za korisnike kredita, dok za ostale korisnike kredita polisa osiguranja nije uslov za odobrenje.

Kredit se odobrava svim penzionerima Fonda PIO Crne Gore koji primaju penziju preko Addiko banke ili preusmjeravaju primanja na račun u Addiko banci, uz uslov da se otplata poslednjeg anuiteta mora završiti do 75. godine starosti.

Prema novim uslovima odobravanja gotovinski kredit za penzionere se sada može podići i bez zdravstvenog kartona za iznos kredita do 7.000 eura.

Kredit se može koristiti kako za tekuću potrošnju tako i za refinasiranje kredita u nekoj drugoj banci.

Direktor Sektora prodaje proizvoda na malo Miloš Miketić kaže da se kreditima za penzionere u novom modelu omogućava da uz povoljnije uslove, ojačaju trenutne finansijske mogućnosti ili refinansiraju postojeće obaveze uz niže mjesečne rate.

“Osim toga, čuvaju članove porodice od eventualne obaveze vraćanja kredita u slučaju neželjenog kritičnog događaja”, dodao je on.

Više informacija zainteresovani mogu dobiti u svakoj od ekspozitura banke, pozivom Kontakt centra na broj 19990 ili putem Addiko asistenta na web sajtu banke.

Send this to a friend