Ekonomija

Nova ponuda Addiko banke za penzionere

Addiko banka AD Podgorica je penzionerima ponudila nove kredite u iznosu do 25.000 eura sa značajno nižom kamatnom stopom i besplatnom polisom osiguranja.

Kamatna stopa za kredit do 25.000 eura sada je atraktivnih 8,99 odsto, uz rok otplate do devet godina. U slučajevima u kojima je to potrebno, Banka obezbjeđuje besplatnu polisu osiguranja za korisnike kredita, dok za ostale korisnike kredita polisa osiguranja nije uslov za odobrenje.

Kredit se odobrava svim penzionerima Fonda PIO Crne Gore koji primaju penziju preko Addiko banke ili preusmjeravaju primanja na račun u Addiko banci, uz uslov da se otplata poslednjeg anuiteta mora završiti do 75. godine starosti.

Prema novim uslovima odobravanja gotovinski kredit za penzionere se sada može podići i bez zdravstvenog kartona za iznos kredita do 7.000 eura.

Kredit se može koristiti kako za tekuću potrošnju tako i za refinasiranje kredita u nekoj drugoj banci.

Direktor Sektora prodaje proizvoda na malo Miloš Miketić kaže da se kreditima za penzionere u novom modelu omogućava da uz povoljnije uslove, ojačaju trenutne finansijske mogućnosti ili refinansiraju postojeće obaveze uz niže mjesečne rate.

“Osim toga, čuvaju članove porodice od eventualne obaveze vraćanja kredita u slučaju neželjenog kritičnog događaja”, dodao je on.

Više informacija zainteresovani mogu dobiti u svakoj od ekspozitura banke, pozivom Kontakt centra na broj 19990 ili putem Addiko asistenta na web sajtu banke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stari
Gost
Stari

Imali iko zivi da nema barem 2 do tri kredita.Ja recimo samo dva zasad

Dule
Gost
Dule

Manja je kamata nego u SGME gdje je 9,99%
Podigla gospoda ks ,u skoro svakoj banci je manja .
Moracu da ih napustim jer su sa najvecom KS …

lipovo
Gost
lipovo

,,Svjetske banke,, u CG ,,peglaju,, minuse u svojim državama, zaradom koja je za 1% manja od kamataša.

Kamata
Gost
Kamata

Ko je lud da sa ovima posluje.Sramota kolika im je kamata.Bojkot, ne sa ovim prevarantima.Ovi su najgori zelenaši.

Blavor
Gost
Blavor

A ako sada pozovete dobijate i muvalicu, ide ljeto a sa njim i krokodili…

Vasiljka R.
Gost
Vasiljka R.

Nije loše. No što bi sa onim referentom što je u poslovnici ADICO u Gintasa koristeći lažne pečate MUP i Elektrodistribucija dao 2.miliona kredita. Pisale škrto novine preuzeo Specijalni i tajac. Svi se boje da ne izgube sponzore. A kamare 9% u EU su 3%. Ako nije tesko za objaviti.

Bakica
Gost
Bakica

Kamata je bas mala,zaokruzite na 10 mi smo stari pa nam je lakse sracunati.Sramita!!!

alo
Gost
alo

A cega atraktivnih 9%, jeste li vi normalni? Cus polisa, koji ce to penzioner dobiti zivotno osiguranje, zdravoga nema u te godine? Kakav kiks

Send this to a friend