Ekonomija

Nove prepaid opcije za korisnike Crnogorskog Telekoma

Crnogorski Telekom uvodi nove, redizajnirane prepaid opcije, koje sada omogućavaju korisnicima da lakše dođu do željenog sadržaja.

Super meni je značajno obogaćen, pa korisnik sada može odabrati Monster opciju za pozive, internet ili njihovu kombinaciju za 1, 7, 15 ili 30 dana važenja. Svaka opcija, osim jednodnevnih, može se aktivirati kao jednokratna ili trajna (daje mogućnost automatske obnove, uz popust od 20 odsto).

Iz ponude izdvajamo mogućnost odabira omiljenog broja, kao i internet vikend opciju koja sadrži 5 GB interneta po cijeni od 0.95 eura, koja korisnicima omogućava opušteno surfovanje tokom vikenda.

Ukoliko korisnici potroše gigabajte uključene u opciju prije njenog isteka, internet saobraćaj će biti blokiran, čime su zaštićeni od neželjene potrošnje.

Za nove korisnike Telekom je pripremio posebnu povoljnost – 30 dana besplatnih razgovora i poruka u mreži, uz 2 GB interneta, koja važi do 17.juna 2018.

Više informacija o samoj ponudi korisnici mogu dobiti pozivom na broj 1500, u T-Centrima i na sajtu www.telekom.me

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

Servis im je konstantno najbolji. Žale se samo ovi što se čitav život na sve žale.

hari
Gost
hari

Jako loše iskustvo sa T-Com-om.

Boki
Gost
Boki

Naučite službenike na šalterima da poštuju svoje klijente, koji ostavljaju dosta novca vašoj firmi i smanjite cijene paketa,pa se javite.
Do tada smo u mtel-u, mnogi od nas.

Niksic
Gost
Niksic

Ubjedljivo najgora mreza.Pokusavate na jeftin nacin da uzmete od naroda pare ali vam ne uspijeva svi su vas procitali.Gledam na pri pejd kartici kako su smanjili validnost kartice posle dopune na mjesec dana da bi se vise dopunjao racun.Najgora mreza u C G.

MaliUmjetnik
Gost
MaliUmjetnik

2gb interneta je bilo malo i kad je dial up bio popularan, ne danas….

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Bravo.

Razocarana
Gost
Razocarana

Najgora ste mreza. Raspadate se. Telefon koji sam uzela na rate crkava posle 3 mjeseca. Bruka ste. Radnici su vam utripovani snobovi. Zastidje zadnje.

Send this to a friend