Ekonomija ĀNANTI RESORT, RESIDENCES & BEACH CLUB – novi dragulj Budvanske rivijere

Novi hotel s pet zvjezdica otvoren u Budvi

Novi hotel s pet zvjezdica Ānanti Resort, Residences & Beach Club, otvoren je sinoć u Reževićima na Budvanskoj rivijeri, uz prisustvo brojnih zvanica iz Crne Gore i inostranstva.

Zvanicama su se obratili predsjednik Opštine Budva Marko Carević, direktorica Nacionalne turističke organizacije Željka Radak Kukavičić, kao i investitor ovog luksuznog rizorta Stalbek Mišakov, koji su, presijecanjem vrpce, svečano i otvorili novi rizort.

Ānanti Resort, Residences & Beach Club predstavlja poseban premium koncept i član je prestižne grupacije The Leading Hotels of the World, koju čini više od 400 hotela u 80 država.

Grupaciju karakteriše posebnost u smislu visokih standarda kvaliteta i različitosti, kao i posvećenosti detaljima, koji ih čine drugačijim od ostalih hotela.

Rizort čini osam hotelskih vila, te 14 apartmana, sa plažom kao dijelom ponude. Smještajne jedinice u vilama su i do 500 kvadratnih metara, dok su apartmani površine do 114 kvadratnih metara i ispunjavaju visoke standarde modernog hotelijerstva.

Dizajn eksterijera ovog hotela u potpunosti se uklapa u neposredno okruženje, dok dizajn enterijera nalazi inspiraciju u onom najljepšem, u prirodi samoj.

Gostima su na raspolaganju: teretane, đakuziji, nekoliko soba za relaksaciju, privatna recepcija, konsijerž, privatni parkinzi, kao i predivne terase, privatna recepcija i infinity bazen.

Vrhunac ponude čini azijski fusion restoran, koji nudi jela od mediteranskih sastojaka pripremljenih po azijskoj recepturi.

Iz menadžmenta ovog hotela naveli su da su zadovoljni popunjenošću hotela, te najavili izgradnju i otvaranje spa centra za narednu godinu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Лијеп хотел. Искрено се надам и да ће радници имати пристојне плате и европско радно вријеме. Да ће власник редовно измириват обавезе ка држави итд. Оно што ме привукло да прочитам овај чланак и прокоментаришем је нешто што нисам прије гледао, а то је да троје људи пресјеца врпцу.

HomoSapiens
Gost
HomoSapiens

Namjerno podjoh na srpske i hrvatske portale, da vidim pljuvaju li tamo kad se otvori neki hotel ili pogon.
Ista prica kao kod nas, sve depresivni komentari “”banana drzava, treba procerat, zatvorit, sto ce nama to, drugi se bogate mi moramo da radimo””
Nije cudo sto su stalno ratovi i sto su debili politicari, bilje i ne zasluzuje stanovnistvo ovo.

Filipa
Gost
Filipa

Mnogo lijepo!

BOSS
Gost
BOSS

Doci cu kad napravite GOLF teren dotle pozdrav iz Spanije

vazda
Gost
vazda

Dooobra ova direktorica Radak!

Globovanje
Gost
Globovanje

Svaka cast , evo prilike za ljude iz Crne Gore koji zele da rade i zarade , pogotovo sa sjevera , mada posto se i tamo razvija turizam brzim tempom , nece morati vise silaziti . Samo bi bilo lijepo da oni sto su do juce kukali i napadali , a danas mnogi imaju dobar posao u CG , da… Više »

Dado
Gost
Dado

Pocetkom decembra se ocekuje velika popunjenost u prijestonicii turizma.Zarko Radulovic ce donirat barem dvije kante za smece

DAKA
Gost
DAKA

Sa Srecom , SAmo da pitam Koliko je platio komunalije, PDV na kompletnu izgradnju , i PDV na kompletno opremanje !!!!.
O eura i sada ce placat porez na usluge 7 % , POSTENO PA DA NAM JE BRAT

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Pa pitaš li ili znaš da je nula ?

Bnjj
Gost
Bnjj

Koliko ljudi zapošljava i kakve su plate i za koliko sati da ne bude ovo još jedna tužna priča ka drugi hoteli za radnike onda nam turizam i ne treba

starac fočo
Gost
starac fočo

Bravo, samo nek se otvaraju lijepi i moderni hoteli. Samo naprijed, puna podrška.

WuletA
Gost
WuletA

Baš lijep hotel. Mediteranski

lira
Gost
lira

Ništa specijalno, mračan, dosadan, običan enterijer. Najvrednije u čitavoj priči je-lokacija, zemljište, pogled, a ne ono što je investitor uradio. Oće li mi neko objasnit, ako je riječ o hotelu, što predstavlja riječ “residences” u naslovu?

Moje ime
Gost
Moje ime

Glavni hotelski dio je loše pozicioniran, direktno uz put bez isključne trake sa magistrale i to odmah posle/prije krivine.
Sa ulice izgleda kao neki apartmanski objekat.

Markoni
Gost
Markoni

Prebivaliste ili boravište(rezidencija)Nastoji se dati opis objektu kao privatna kuca ili “speciajlno “vlasnistvo

Cetinje
Gost
Cetinje

lira,jesi li ti dobro,ajde kuco da malo odmaras glavu.

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Onda se gledamo dogodine.. ali ne u prizren!!

Send this to a friend