Ekonomija

Novi Samsung premium telefoni iz Galaxy S20 serije u ponudi Telekoma

Korisnici usluga Crnogorskog Telekoma od danas mogu preko sajta www.telekom.me da rezervišu novu liniju Samsungovih premium pametnih telefona iz Galaxy S20 serije.

Svi koji do 8. marta rezervišu Galaxy S20+ ili S20 Ultra dobijaju na poklon Galaxy Buds+ bežične slušalice. Isporuka Galaxy S20 pametnih telefona poručenih u ovom periodu počinje 10. marta, tri dana prije njegovog zvaničnog puštanja u prodaju.

Samsungovi uređaji, saopšteno je iz ove kompanije, mijenjaju način na koji snimamo i doživljavamo svijet. Novi modeli dolaze sa novim dizajnom kamere i kombinuju vještačku inteligenciju sa najvećim Samsung senzorom za fotografije savršenog kvaliteta. Galaxy S20 ima mogućnost snimanja u 8k rezoluciji i, zahvaljujući partnerstvu Samsunga i YouTube-a, mogućnost njihovog kačenja na tu platformu.

Koristeći prednosti nove kamere profesionalnog ranga, Samsung je sklopio partnerstvo i sa kompanijom Netflix kako bi poznati reditelji snimali ekskluzivne bonus snimke zasnovane na popularnim Netflix sadržajima. Korisnici takođe mogu da pretražuju Netflix sadržaje putem poboljšane integracije sa Galaxy uređajima.

Flagship uređaji kompanije Samsung iz Galaxy S20 serije najbezbedniji su uređaji koje je Samsung ikada napravio. Knox sistem, vodeća platforma za bezbjednost mobilnih uređaja, telefone štiti od čipa pa do softverskog nivoa. Galaxy S20 ima i novi, bezbjedni procesor, Guardian Chip, koji štiti od napada na bazi hardvera.

Korisnici Telekoma sve modele iz Galaxy S20 serije mogu kupiti uz određene tarifne pakete i na rate, a više informacija o novim Samsung uređajima dostupno je na sajtovima www.telekom.me i www.samsung.com/galaxy .

Send this to a friend