Ekonomija

Novi Voli market u Podgorici

Kompanija Voli je otvorila svoj novi hipermarket, na ulasku u Podgoricu, iz putnog pravca Budva, Cetinje, Podgorica.

Prva dva dana od otvaranja, na snazi je popust od 10 odsto na sve artikle. Izuzetak predstavljaju proizvodi čija je cijena zakonski regulisana.

Market se postire na površini od 1200 m2, a u sklopu objekta je i apoteka Tea Medica. U bogatoj ponudi je veliki broj domaćih proizvoda, brižno odabrani uvozni proizvodi, svježa morska i riječna riba, poljoprivredni proizvod iz Volijevog uzgoja na Šasu, proizvodi Volijeve pekare i kuhinje.

Poseban akcenat je na zdravoj hrani, svježim namirnicama koje su prvi izbor potrošača koji posebno vode računa o uravnoteženoj ishrani.

Ono što predstavlja novinu je poseban dio namijenjen potrošačima koji žele da uštede svoje vrijeme kupovinom hrane i napitaka “za ponijeti”.

U ponudi će se osim raznih vrsta kafa, svježe cijeđenih sokova i smutija, naći i svježe pripremljene voćne i povrćne obrok salate, ali i specijaliteti sa roštilja: hamburgeri, kobasice, razne vrste mesa…

Posebna pažnja će biti poklonjena sendvičima sačinjenim od najkvalitetnijih namirnica, kao i picama koje se pripremaju po neprevaziđenoj originalnoj italijanskoj recepturi.

Navedena specijalna ponuda predstavlja novi koncept u ponudi, sa nazivom Izvolite.

Send this to a friend