Ekonomija

Novim fudbalskim stadionom ponosiće se ne samo Cetinje, već i Crna Gora

Kako bi se unaprijedila sportska infrastruktura na teritoriji države, Uprava javnih radova trenutno realizuje projekte u vrijednosti od oko 15 miliona eura, a računajući investicije završene u protekle tri godine, ulaganja Vlade Crne Gore u sport prelaze 22 miliona eura, saopšteno je CdM-u iz UJR-a i Ministarstva sporta i mladih.

Ističu da je, prepoznajući činjenicu da su za postizanje vrhunskih rezultata pojedinaca i ekipa neophodni kvalitetni uslovi za rad, kao i potrebu djece i omladine da ispoljavaju zdrave stilove života, Vlada pokazala snažnu posvećenost izgradnji adekvatne infrastrukture, što je danas vidljivo u cijeloj Crnoj Gori.

Stadion na Cetinju u izgradnji

“Jedan od najvećih sportskih projekata je novi fudbalski stadion na Cetinju, čija je izgradnja u toku. Ovaj izuzetno značajan objekat, kojim će se ponositi ne samo grad Cetinje, već i za cijela Crna Gora, realizuju Vlada, Prijestonica Cetinje i Fudbalski savez Crne Gore. Vrijednost investicije je 8,8 miliona eura, pri čemu će Vlada kroz kapitalni budžet izdvojiti oko 4,4 miliona eura. Izgradnja betonske konstrukcije dvije tribine je već završena, a rok za završetak građevinskih radova je kraj naredne godine. Stadion će imati kapacitet 5.192 mjesta, čime će biti ispunjeni UEFA kriterijumi za odigravanje međunarodnih i reprezentativnih utakmica”, saopštavaju iz UJR i resorsnog Ministarstva.

Posebno su posvećeni, dodaju, i  rekonstrukciji zatvorenog bazena u Kotoru.

Bazen u Kotoru nakon rekonstrukcije
Bazen u Kotoru nakon rekonstrukcije*

“Ovaj posao se realizuje u fazama, a ukupna vrijednost projekta iznosi oko 4,5 miliona eura. Radove u Kotoru od samog starta prate poteškoće, o kojima smo više puta obavještavali javnost, posebno znajući sa kolikim nestrpljenjem članovi Vaterpolo kluba „Primorac“, kao i građani Kotora, očekuju završetak rekonstrukcije. Odmah po početku radova naišli smo na problem deponovanja građevinskog otpada, jer prethodna lokalna vlast nije blagovremeno odredila lokaciju. Mnogo vremena smo izgubili i na otklanjanju brojnih propusta u projektnoj dokumentaciji, zbog kojih smo bili prinuđeni na nova inženjerska rješenja, u cilju poboljšanja kvaliteta pojedinih segmenata posla. Pored toga, ne možemo reći ni da su posvećenost i pristup izvođača radova bili na zadovoljavajućem nivou. Uprkos svemu tome, očekujemo da do kraja ove godine u Kotoru bude završen najveći dio građevinskih radova”, navode oni u izjavi za CdM.

Iz Uprave javnih radova i Ministarstva sporta najavljuju izgradnju sportske sale Gimnazije i Srednje stručne škole u Rožajama, za koju je u toku priprema za potpisivanje ugovora sa pljevaljskim preduzećem “Tehno-gradnja”, kao najpovoljnijm ponuđačem u postupku javne nabavke.

U realizaciju ovog projekta Vlada će investirati 1,63 miliona eura. Planirano je rušenje postojeće fiskulturne sale i dogradnja novog objekta, površine oko 1.500 metara kvadratnih.

Ističu kako je u postupku javne nabavke trenutno rekonstrukcija zapadne tribine stadiona FK “Sutjeska” u Nikšiću.

“Zainteresovane kompanije mogu slati ponude do 21. oktobra, a mi se nadamo da ćemo dobiti kvalitetnog izvođača radova. Rekonstruisani objekat imaće bruto površinu od oko 6.200 metara kvadratnih, računajući i tribinu za gledaoce sa oko 3.200 sjedišta.  Procijenjena vrijednost investicije je 4,6 miliona eura. Od toga, Vlada Crne Gore će budžetom za 2020, 2021. i 2022. godinu opredijeliti 3,3 miliona eura, dok će ostatak sredstava obezbijediti Fudbalski savez Crne Gore”, najavljuju nadežni.

Prikaz tribine stadiona FK Sutjeska nakon rekonstrukcije

Realizacijom ovog projekta, kako ističu,  FK “Sutjeska” i grad Nikšić dobiće moderan objekat, u skladu sa najvišim standardima.

Da je grad pod Trebjesom jedan od najaktivnijih kada je sport u pitanju, govori i planirana izgradnje sale u okviru Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, procijenjene vrijednosti milion eura.

Sala Fakulteta za sport i fizičku kulturu Nikšiću

“Glavni projekat je urađen, u toku je njegova revizija i odmah po dobijanju saglasnosti revidenta Uprava javnih radova će početi pripremu za objavu tenderske dokumentacije u cilju izbora izvođača radova. Objekat će imati površinu od oko 1.000 metara kvadratnih, a sa Fakultetom će činiti jedinstvenu cjelinu. Sadržaće montažne tribine kapaciteta blizu 100 mjesta, posebnim mjestima za osobe sa invaliditetom i sve neophodne prateće sadržaje”, tvrde u UJR i Ministarstvu.

Uprava javnih radova je prije nekoliko dana potpisala ugovor o nastavku izgradnje sportsko-rekreativnog igrališta u rožajskom naselju Bukovica. Riječ je o završnoj fazi radova, koja bi, ukoliko nam vremenske prilike budu naklonjene, trebala biti završena do kraja godine.

Među realizovanim projektima posebno se izdvaja nova sportska dvorana u Beranama, koja je otvorena krajem prošle godine. U ovaj moderan i funkcionalan objekat, površine 5.350 metara kvadratnih, kapaciteta 1.600 sjedećih mjesta na tribinama, Vlada je uložila oko 5,3 miliona eura.

Sportska dvorana-Berane
Sportska dvorana u Beranama – unutra

“Takođe smo priveli kraju i izgradnju sportskog terena sa tribinama u Andrijevici, kao i pomoćnog fudbalskog terena sa vještačkom travom na Žabljaku. Uprava javnih radova je finansirala, a Opština Žabljak realizovala adaptaciju pomoćnog objekta na istom terenu. U saradnji sa Prijestonicom Cetinje, realizovana je prva faza rekonstrukcije sportske dvorane u ovom gradu. Očekujemo da uskoro bude obezbijeđena tehnička dokumentacija za izgradnju sportske školske dvorane u Gusinju, koja će, osim za sportske aktivnosti, biti namijenjena i za koncerte i druge manifestacije”, tvrde oni za CdM.

Uporedo sa brojnim tekućim projektima, u različitim fazama realizacije, Uprava javnih radova će i u narednom periodu nastaviti sa otvaranjem novih sportskih gradilišta, u skladu sa kapitalnim budžetom Vlade Crne Gore.

Neophodno naglasiti da i je Ministarstvo sporta i mladih, u okviru svog programa i plana rada, za 37 projekata namijenjenih unapređenju sportske infrastrukture, uspješno privelo kraju 27 projekata, dok je ostalih 10 u završnoj fazi realizacije. Iz tekućeg budžeta za ove projekte opredijelilo je blizu 1,1 milion eura.

Ministarstvo sporta i mladih podržalo je izgradnju otvorenog terena za male sportove u Šavniku, koji predstavlja prvi veći sportski objekat u ovoj opštini. Posao se realizuje upravo posredstvom Uprave javnih radova, a uskoro bi trebalo da počnu završni radovi.

Riječ je o izgradnji multifunkcionalnog terena sa gumenom podlogom za mali fudbal, košarku, odbojku i rukomet, sa obostranim tribinama. Vrijednost radova je oko 170.000 eura, od čega je Ministarstvo sporta i mladih opredijelilo 100.000 eura.

Miraš Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ćotek
Gost
Ćotek

mene su ove nacrtane hale i tereni prelijepi. Ako ne umijemo da gradimo, vala umijemo barem da ga nacrtamo.
Živjela vlast. blago nama 😍😍😍😍😍

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Ja se sjećam ove slike stadiona na CT od prije neke 3 godine čini mi se, tako nešto. Pa gdje je stadion? Sva ulaganja u sport su vam promašena, jer zbog izbora gradite neke projekte i čuda od po koji milion evra na Žabljaku, Cetinju, Kotoru, Beranama, itd. a stadion u PG nedovršen. PRVO se ide od glave. Prvo stadion… Više »

Nick
Gost
Nick

Stadion na Ct nema nikakve veze sa drzavnim parama.

DAKA SU.57
Gost
DAKA SU.57

Bit ce liep jer ce se zvati OBILICA ARENA

daka
Gost
daka

dje ce cetinjani sa silnim ljudima koji dodju na utakmice, ljudima koji se spustaju zicarom, posjetiocima fabrike cokolade

DAKA SU.57
Gost
DAKA SU.57

SAMO HVALI SPORTSKA DVORANA U KOTORU, NJU NE SPOMINJETE JER JE PROMASAJ SVIH PROMASAJA!!!

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Samo vi zavrsite stadion na Cetinje pa neka dusmani crknu, sto se godj napravi odma nije trebalo to no ono. Kome se ide neka ide siroko mu polje, pa radite sa pakistancima i somalcima najgore poslove u inostranstvo, tamo ce te prosperirat.

Mirko
Gost
Mirko

Ja sam Crnogorac sa Cetinja, glasam DPS i za CPC ali nemam posao 10 godina. Zivim od oceve invalidne penzije i od sina koji radi kao sanker u Italiju vec zadnjih par godina.

Окле
Gost
Окле

Дворане и спортске хале, а народ одлази. Неће имати ко да напуни ово, реално. Треба новац улагат’ у производњу и фабрике па кад економски услови дозволе правити: позоришта, стадионе, хале и слично, ал’ код нас све иде наопако.

CT
Gost
CT

Srećno bilo pa će se i završiti, lako je kritikovati

Bnjj
Gost
Bnjj

Spdnja

ElPatron
Gost
ElPatron

Cetinje arena, kao 🤣🤣🤣

Kemo
Gost
Kemo

A sto je ukusna ona cetinjska cokolada…

Sport
Gost
Sport

Normalno da je stadion neophodan.sto su to meteo uslovi bolji u Finsku,Norvešku,Litvaniju,z Poljsku..bogastvo jedne države se ogleda u sportskim i zelenim površinama,najbolji primjer za to je Slovenija samo njih kopirajte i greske nema.

ljesnjanjin
Gost
ljesnjanjin

Ovako su pričali botovi neće nikad autoput pa ga evo,neće nikad Porto-Montenegro, samo lagano

cccc
Gost
cccc

a za koga ti botujes

Aforizam
Gost
Aforizam

U Cetinju nemaju ono što im treba. Sve ostalo imaju. Sprdnja. Kao da je stadion bio najpotrebniji. On će biti nova “jama bez dna”. Ne možemo napuniti one u Podgorici i u Nikšiću, akamo li ovaj na Cetinju kapaciteta 5.000 gledalaca. Obzirom na klimatske uslove i gabarite ovog novog mastodonta na Cetinju, desiće se isto što i sa Hotelom “Grand”.… Više »

donji kraj
Gost
donji kraj

Ne mogu da vjerujem da ima neko na Cetinje da krutukuje sto se radi Stadion, poslije onog rugla koje je krasilo Cetinje 60 godina, sad se traži dlaka u jaje i plasiraju neke gluposti. BRAVO za onog ko je doprinio da ovakav stadion bude na Cetinje pa jeli politički ili fudbalski to nasu djecu neće zanimati

NixonApple
Gost
NixonApple

Ovo je Bogdanoviceva ideja. A nije vam nista valjalo tada

Komsija
Gost
Komsija

Totenhem zavrsio stadion za, dvije godine,ovi ni iskopali temelje za 5

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Znaci kad Rudar opet bude prvak moze birati dal da igra u Podgorici Niksicu il prijestonici?

брат биполарни
Gost
брат биполарни

a lovcen u trecu ligu,istrazite malo upravu lovcena da vidite je li bilo malverzacija

Mismo
Gost
Mismo

Nikakvi ministri i vlada …

Mirko
Gost
Mirko

Ovo izgleda fenomenalno. Naša vlada je bas odgovorna i sposobna, pravimo evropski standard u našoj miloj Crnoj Gori, koja već u mnogo čemu lider u regionu. Samo bih volio da vlada malo više pozabavi pitanjem zaposljenjem, jer nemam posao već 10 god.

Mister11
Gost
Mister11

Glasaj Dps i dalje

Velimir
Gost
Velimir

Neces ga nikad no imat kad ga NE trazis!
Cdm je pogresna adresa,nije biro za zaposljavamje niti poslodavac!

Mirko
Gost
Mirko

Dragi Velimire ja glasam DPS već 30 godina ja sam diplomirani inženjer ali neće da daju posao ako nijesi u porodičnim odnosima sa vlašću. Ja nijesam jedini, oko 40% cetinja je bez posla. Za naša sela u katunskoj nahiji niko u opštini ili vladi ne brine, nemaju struje ni vode, ali čvrsto vjerujem da samo još nijesu stigli na ova… Više »

PraviCG
Gost
PraviCG

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaahahahahhaahahhahahahaahhahahahahahahahahaahahha

Dule
Gost
Dule

ZAVRSITE KONACNO STADION BUDUCNOSTI

Vinini
Gost
Vinini

Za koga prave stadion? Utakmice CG prati oko 2000 gledalaca, a na CT nije bilo utakmice preko 200 gledalaca godinama. Neko se ugrađuje od ovih lopova iz režima, po običaju.

gajo
Gost
gajo

neka istraze malo upravu i ljude iz lovcena znace se odma ko se napunio i ugradio

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Utakmice CG protiv Engleske (brojne utakmice sa njima) , Italije, Poljske Švedske, Rusije, i čitavog niza drugih je pratio KRCAT stadion, a da je bilo mjesta za 50 hiljada ljudi bilo bi i toliko. Drugo je što je reprezentacija trenutno u kanalu, pa zbog toga pao broj gledalaca. Nije pao broj gledalaca zato što ne vole reprezentaciju, nego zbog forme.… Više »

Moralnista
Gost
Moralnista

Mogu na Ct sa se ponose isto sto je mrtav grad i ubijen, ni posla ni fabrika ni nicega, samo kafane i kladionice 👍

libero
Gost
libero

17. novembar 2017, 17:56 ,,Vijesti,,
,,Na Cetinju je danas položen kamen temeljac za izgradnju novog fudbalskog stadiona čija će izgradnja, kako je saopšteno, koštati gotovo devet miliona eura, a trebalo bi da bude završena u roku od tri godine.,,

Miki
Gost
Miki

Neće biti završen u planiranom roku! To je 100% sigurno. Sprtska dvorana na Ivanovim koritima je trebala biti završena prošle godine ali ko zna kad će, jer nema graditelja na njoj. Vlada samo lijepo planira i mi zadovoljni.

Budva
Gost
Budva

Na Cetinju žive najljepši i najzgodniji momci. ♥

Pijo
Gost
Pijo

Imaš li momka na Cetinje?

Ibro
Gost
Ibro

Ona ima đevojku,hahaha

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Ko Buksovci. Ahhahaha

Bulk
Gost
Bulk

Ako se ne napravi po koja fabrika, nece se imati ko ponositi ni u Cetinje niti u bilo koji grad u Cg jer svi odumiru zahvaljujuci pametnoj politici vlade koja, hirurski precizno, planira razvoj svakog grada/regiona u Crnoj nam Gori.

Bnjj
Gost
Bnjj

Država za koju je Bih razvijena industrijska sila to je Cg. Ođe je sve laž i marketing

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Jeste zato BiH ima 40% nezaposlenost, a CG smanjila sa 22% na 14%, a opet u CG plata 520 evra, iako smanjujemo nezaposlenost. Bilo bi logično da u BiH sa pola nezaposlenih imaju i podosta veću platu od nas, a oni imaju manju. Zato BiH ima 14 hiljada dolara bogatstvo po odraslom stanovniku, a CG 25 hiljada. Zato na SVAKOJ… Više »

Bnjj
Gost
Bnjj

Umjesto da zapošljava ju ljude otvaraju proizvodnju, tehnološke parkove i dobro plaćena radna mjesta preko cijele godine da nebi se iz Cg iseljavalo oni ulažu u stadione pa ko će da dolazi na utakmice ka Cg bude imala 400 000 stanovnika

Marko
Gost
Marko

I to po pola tribine.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

SVAKA ČAST I ČISTA DESETKA,ALI TO JE URADILA VLADA CRNE GORE ,DIREKCIJA JAVNIH RADOVA I OPŠTINEIZ KAPITALNOG BUĐŽETA A NE MINISTARSTVO SPORTA.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

KOLIKO SI NOVCA OPREDIJELJENOG MINISTARSTVU SPORTA IZ BUĐŽETA UTROŠIO NA IZGRADNJU I REKONSTRUKCIJU ŠKOLSKIH SPORTSKIH OBJEKATA ,KAO I NABAVKU OPREME ZA OPREMANJE ŠKOLSKIH SPORTSKIH SALA, A INAČE SU TO OBAVEZE I NADLEŽNOST MINISTARSTVA PROSVJETE.
TO JE SAMOREKLAMA MINISTRA JANOVIĆA,NA UŠTRB SPORTSLKIH KOLEKTIVA,A PRIJE SVEGA AMATERSKOG SPORTA.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Супер је што се гради овај стадион и не би да ме неко погрешно свати. Проблем је што одржавање тог стадиона неће моћи да се исфинансира улазницама. Колико је људи било на потоњу утакмицу у Пг? О лигашким утакмицама да не зборим. Немају људи пара и то је истина ма колико се заваравали да смо лидер у региону. Али срећан… Više »

DUKLJA
Gost
DUKLJA

JANOVIĆ ,ŽALI VATERPOLO KLUB “PRIMORAC” IZ KOTORA,ZBOG BAZENA,PLATA TRENERA,ŠTO PUTUJU SPORTISTI U BUDVU NA TRENINGE ,A ON VRATIO VIŠE OD 500.000,00EURA U BUĐŽET,KOJE JE DOBIO PO OSNOVU REBALANSA BUĐŽETA 2016 GODINE.

Gigo
Gost
Gigo

Vidi se da se bliže izbori, pa počele bajke, hahaha.

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Stadion je mrak vece gloposti za 15 miliona ne vidjeh i jos prima 5000 ljudi. Vau! A procitao sam da je Bugarska njen nacionalni stadio za 22 miliona napravila na koji staje 20 hiljada. Pa gospodo vidjite dje ste

Hmmm
Gost
Hmmm

Nacionalni stadion za 20 hiljada ljudi.?Zanimljivo

Vantage1111
Gost
Vantage1111

U Bugarskoj gospodine. Imas clanak na internetu pa procitaj. A isto tako kolika je razlika izmedju 5 i 20?

Mila
Gost
Mila

Kako ,,znaju,, vlastodršci,, prioritete: ,,sagradili,,fabrike, ,,razvili,, obrazovanje, zdravstvo i kulturu, pa došao na red sport. Prvo su ,,obezbijijedili,, dobar standard i uslove za rad građana pa se okrenuli rekreaciji. …

Ivana
Gost
Ivana

Daj Boze da sve tako bude do kraja.
Dobro su se sjetili.

Kotor66
Gost
Kotor66

Interesantno kako se ovo sve pocinje pomijjati u zadnjim mjesecima godine a kao slucajno sledeca je izborna, stadion na Cetinje je moga biti davno gotov, ali se ceka iduca god, bazen u Kotoru se gradi kao Skadar na Bojanu, Nikis je kupljen grad tako da manje vazno, a i pola ih je na primorije, Berane nece bit ni za 3god… Više »

Slavko
Gost
Slavko

Ahahahahahahaha, kapacitet stadiona je kao svakog omanjeg seoskog u Srbiji. Cime se oni hvale, ovim zastidjem.

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Da, daaa svako selo u Srbiji inače ima po 5 stadiona, veće je od Pariza, ima po 5 miliona stanovnika, teče med i mlijeko. A čak i Partizan igra na komunističkom ruglu usred BG. I Zvezda igra LŠ na prevazidjenom, lošem, ružnom stadionu. A sela u Srbiji su pustahije otprilike na nivou Moldavije i teško da imaju i par golova… Više »

Shaolin
Gost
Shaolin

Naslov i tekst nidje veze

Gigi
Gost
Gigi

ZA koga stadion gradite.Manite se fudbala Vidite da nema leba od toga.Bolje fabriku kokica da se napravi no ova sprdnja.

Dragi
Gost
Dragi

Kad se zavrsi Dps ce zaposlili naravno samo svoje clanove

Zabjelo
Gost
Zabjelo

A STADION BUDUCNOSTI NE SPOMINJETE.ZNACILII DA STE ODUSTALI OD IZGRADNJE ISTOCNE TRIBINE .PRIJE PAR DANA STE NAGOVJESTAVALI IZGRADNJU TE TRIBINE SAD NISTA.SRAMOTA AKO S NE ZAVRSI ONo JE SRAMOTA KAKo IZGLEDA NACIONALNI STADION.

Glava
Gost
Glava

Istok toliko mrzimo da cemo tami i dje ima istocna tribina da je srusimo

Migo
Gost
Migo

Vidi se da su izbori blizu…pisu se kazne prifalilo para.. Obecanja obecanja

ZETA MNE
Gost
ZETA MNE

KAD CE NA RED DOCI DVORANA U ZETU, DAVNO JE ZAPOCETA. CEMU VRIJEME TOME JE I VAKAT.

Jemmm
Gost
Jemmm

Budale, samo vi bacajte novac na izgradnju staniona! Kao da nam sve cvijeta u drzavi, pa nam je to preostalo…
Bolje da ste kakvu fabriku otvorili da ovaj gladan narod moze da priusti sebi krov nad glavom, nekh sigurnost.

Magarica
Gost
Magarica

Liči na onaj što se “gradio” u Bd 🙈

MalaAnja
Gost
MalaAnja

E’o već se ponosim samom slikom!

Mjau
Gost
Mjau

Kako lijepe slike.

Danko
Gost
Danko

Lijep stadion za cg ligu i gostovanja eks yu klubova i klubova iz okruzenja. Za nacionalni stadion treba veci kapacitet. Oce li se podgoricki srediti i uraditi istocna tribina ikada?

Pomorac
Gost
Pomorac

Bilo bi sjajno da svi gradovi i CG imaju lijepe stadione, dvorane, bazene, pomocne sportske objekte. Uvijek sam kao i vecina kada je fudbal u pitanju volio stadione bez atletske staze ali u maloj zemlji kao sto je CG bilo bi dobro da stadioni ili bar pomocni stadioni imaju atletsku stazu. Atletika je kraljica sportova i mnogima mnogo draga a… Više »

Shska
Gost
Shska

Jesu li ovo predviđene ležaljeke na bazenu u Kotoru?

Baranin
Gost
Baranin

Kapacitet od 5192 mjesta je jako malo, dobro je što se gradi, drago mi je što je na Cetinje i sve je to ok ali ispod 10 hiljada nema smisla, smiješno je…. Kad već košta ovo osam daj brate još tri četiri miliona i napraviti bar za 10 hiljada jer tu će razne reprezentacije dolazit.

Crnogorac bre
Gost
Crnogorac bre

Cetinje ima 18000 ljudi svega. I ovo je preveliki stadion za tu opstinu. Drugim rijecima, stadio se ne gradi ni za koga. Skolski primjer pranja para,

Kotor66
Gost
Kotor66

Ma to je samo zamazivanje oba oka….zar neko jos vjeruje da je taj projekat pravi??

Abcd
Gost
Abcd

Ulozite ta 22 miliona u školstvo, djeca nam ne razlikuju Č i Ć, ni jedna država od sporta ne živi bolje!

Tramp
Gost
Tramp

A fabrika cokolade? Hahahahahaha ovo samo prolazi kod naseg polu retardiranog naroda.

Migo
Gost
Migo

Ma jaci projekt od zicare.. Evo Markovic bio u Kotor da se gradi nesto.. Nije obisao bazen i dvoranu koju grade 10 godina.. Sramota zavijeka

Nik
Gost
Nik

Koji si zi botić hahahahahaha

Kotor66
Gost
Kotor66

Apsolutno se slazem

pobro
Gost
pobro

sto si zloban tako? evo vidis da se stadion gradi…kad se budu igrale utakmice na njemu ,hoces li doci da navijas za svoju drzavu? Ili ces navijati protiv…

Tramp
Gost
Tramp

Pobro los ti je paramtera za patriotizam,ne pokazuje se ljubav samo na utakmici navijajuci,vec u socio ekonomskom jacanju zemlje!Izgleda da stvarno vise od poligona ne zasluzujete.Pogase vam fabrike i vi srecni jer imate stadion,aloooooo pisi vam pamet!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ako nije vjestacka trava moji jarici nece htjeti na stadion
🤗

Sve u p.m.
Gost
Sve u p.m.

Nauci ih. I mi jedemo sve vjestacko..Bar ces imat koristi kad porastu. MI PORASLI PA KORISTI NEMAMO NI OD STADIONA NI FABR.COKOLADA

Amin
Gost
Amin

A dje je ovaj stadion na cijoj je zemlji .Ko li je vlasnik 😂

Jana
Gost
Jana

Na Obilića poljani na sred Cetinja! Dukljanci na aparatima.

Thor
Gost
Thor

Niko na Cetinje nije vjerovao da ce ista bit od ovoga stadiona, ali radovi brzo napreduju, stadion je odavno vec dobio oblik i svaki dan radi barem 100 – 150 ljudi na njemu. Ako ovim tempom se bude radilo, zavrsice ga i prije roka. Svaka cast Vladi CG.

Mirko
Gost
Mirko

hahahah brzo napreduje dodje 3-4 radnika da radi, kao da prave shupu a ne stadion

dzika
Gost
dzika

Ovo je lazavina.nekad nema radnika nekad su tri ili cetri da ih je bilo sto davno bi bio zavrsen a oni za dvije godine na pola mjestaiz zemlje izasli nisu

Crnogorac bre
Gost
Crnogorac bre

Bravo thor. Nastavi da pises komentare i dobices 5% popusta na dug za vodu.

Cetinje svih
Gost
Cetinje svih

150 ljudi na njemu radi .mora da ti je to neko rekao.prije par dana je radilo 5-6 ljudi.

Lomi
Gost
Lomi

Bice ovo stadion od čokolade sa terenom od marmelade

Ko? Ja!
Gost
Ko? Ja!

Branko kockica

pobro
Gost
pobro

krepacea od muke kad se bude izgradio…i kad krene huk sa tribina !!!

anoniman
Gost
anoniman

da je srece pa da svaka opstina ima ovako lijep stadion kao sto ce da ima cetinje bas lijep stadion ljepsi ce biti od dc arene

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Зашто не написасте у ком дијелу Цетиња се гради стадион?!

Mirko
Gost
Mirko

znate li kad ce biti zavrsen ovaj stadion na CT??? 2065 godine

Neko Tamo
Gost
Neko Tamo

Kakava sprdačina sa ljudima. U 100€ da će da sruše onaj pod Goricom cim se ovaj sagradi da bi Aco i Braco mogli da grade.

Send this to a friend