Ekonomija

Novinari iz Poljske u posjeti Crnoj Gori

U okviru promocije na tržištu Poljske, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa PR kućom Lawenda organizovala je studijsku posjetu predstavnika medija iz Poljske koji od 9-13.oktobra borave u Crnoj Gori.

Riječ je o predstavnicima magazina National Geographic Traveler, Magazyn Podróże, Wiadomości Turystyczne i portal wp.pl, Onet.pl, gazeta.pl i Interia.pl.

Tokom prvog dijela boravka u Crnoj Gori novinari su obišli vinski podrum Šipčanik kompanije Plantaže 13.jul, Stari Bar i Staru maslinu.

Oni su posjetili i Stari grad Ulcinj kao i hotel Holiday Village Montengro koji posluje u okviru međunarodne hotelske grupacije Karisma hotels & resorts. Poljski novinari obići će i Budvu, Kotor , Cetinje i NP Lovćen.

U drugom dijelu boravka oni će se upoznati i sa ponudom sjevera, brojnim mogućnostima za aktivan odmor u prirodi. Na Žabljaku će posjetiti NP Durmitor i Crno jezero,a upoznaće se i sa novinama u ponudi sjevernog dijela, Zip Line preko pivskog jezera i panoramska ruta Durmitorski prsten.

Zadnjeg dana boravka posjetiće seosko domaćinstvo Rabrenović i Danilovgrad gdje će se sastati sa predstavnicima lokalne turističke organizacije.

Realizaciju ove posjete,pored NTO CG, podržale su lokalne turističke organizacije Budve, Podgorice, Danilovgrada, Bara, Cetinja i Kotora, JP NPCG, kompanija Karisma Hotels Adriatic i seosko domaćinstvo Rabrenović.

Send this to a friend