Ekonomija

NPCG na Međunarodnom sajmu turizma u Štutgartu

Nacionalni parkovi Crne Gore, u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, predstaviće svoju ponudu na Međunarodnom sajmu odmora, kampinga, motoringa i turizma CMT u Štutgartu koji počinje danas i trajaće do 22. januara 2017.

Predstavnici Nacionalnih parkova Crne Gore na sajmu će predstaviti aktivni odmor i panoramske puteve za svih pet parkova (Durmitor, Lovćen, Biogradska gora, Skadarsko jezero i Prokletije).

“Sajam u Štutgartu specijalizovan je za aktivni turizam, pa posjetioci imaju priliku da se informišu o rutama, prirodnim bogatstvima i mogućnostima doživljaja različitih avantura na malom prostoru za kratko vrijeme”, kazali su u NPCG.

Na ovom sajmu predstavljaju se najljepše turističke destinacije širom svijeta, novine u oblasti kampovanja, zatim ponude koje se odnose na biciklizam, golf, velnes, krstarenja…

Sajam CMT jedan je od najvećih svjetskih sajmova turizma sa preko 240 hiljada posjetilaca, a ove godine svoju ponudu predstaviće preko 2.000 izlagača.

Njemačko tržište je jedno od najvećih emitivnih tržišta sa preko 60 miliona turista godišnje, a Njemci su zainteresovani za aktivan odmor i kulturne događaje.

Send this to a friend